Bizde görmesin istiyoruz abi çok sıkıntılı işler hele bide bilmeyen ellere düşerse o aracın way haline..![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Abi yok ben altimdaki arabaya binerkende surekli bakardm piyasaya istisnasiz hergun smdi 15liraya e34 alamazsin(temiz) diyince hayallerim suya dustu kisacasi.bilmeyen ellere dusmemek icin konu actim zaten.kafama kestirdigm arabayi direk almamak icin. 15e alip 6 7 harcamak vardi benim kafamda kisacasi.
Bence en saglıklısı (konuya yazan abilerimin düşüncelerini göz önüne alarak) 14bin civarı tertemiz bi e30 m40 3.16i al vizesi bitene kadar kullan bu arada hem iyice bmw yi tanırsın, ortamı öğrenirsin, parçacılar, servisler, tamirciler derken vizesi bitince yeni vize yaparsın ve hemen ardından mis gibi turbo yüklersin 2 sene keyifli keyifli binersin daha sonra onu satıp hacimli bi bmw alırsın.
E34 5.20 bak 12-13-14.000 liraya bulunur al biraz onunla takıl arabaya alış sonra elinde ortalama 7-8.000 gibi para kalır onunlada planlarını hayata geçir 5-6 arası stroker biter
ama unutma şunu hesabını kitabını düzgün yap ve herzaman kenarda 1000 liran dursun ne olur ne olmaz
bana kalırsa güzel donanımlı ve modelli bi E34 5.20 al arkadan itişe alış biraz hemen öyle 190-200hp araba alma
Eğer düşünürsen M52B25 swap, masrafsız, pırıl pırıl E34 var
ilan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62601541/detay
yeni jantları ile, bir kaç gün önce yaptığım çekimden
![]()
Aynen kardesim soylediklerin benim isteklerimle ayni yonde.zaten para birakicam kosede ki var zaten suandada soyledgm miktardan bi kac fazlasi var.. Soforlukte sikinti yasicagmi sanmiorm hatta duzgun kullanmak icin arka itise gecmek istiyorum yanlarim mantgyla.zaten ilgim asiriydi arkadaslarn akrabalarin arka itis arabalarini kullaninca iyice sapiklik olustu.
Kardeşim bu aracıda değerlendir
Ufak tefek masrafları var. Hallolmayacak şeyler değil
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77770305/detay
Coğrafya kaderdir
E34 gayet hosuma gitti.icini goremedik ama sikintisiz denmis.e30 dis modifiyesi kotu ama tabi bu almamak icin sebep degl disi hallolur.ici fena degil motorda iyiyse dusunulur.pazarlik varsa daha iyi olur cnku 2.0 istemiyorum.m52 icin sikinti olur mu? Aluminyum blok oldgu icin bazilari dayaniksiz vs der genelde?
sunroofsuz e34... motor işlimi acep
bende yorumlara katılıyorum başlangıçta 200hp civarı şart değil. şu an bizdede e21 315 var zır stock. bu haliyle bile aşırı keyifli bi araç, 2 viteste debriyaj tokatlamadan gaz verdiğin an tepkiyi alıyosun. bi e21 320, 323 işini fazlasıyla görür stroke düşünmene gerek bile yok bence
kardeşim bmw sonuçta hepsi güzelde stock 320i nin ne kadar gittiği belli.1980li yıllarda uretılmıs motorlardan bahsedıyoruz.teyzeler 184luk 320d lerle gezıyor.325i dediğimiz araba ancak yenı nesil dizeller kadar ancak gidiyor zaten.tehlike arayan için dsc de tek tuşla iptal herkes biliyo.
Kardeşim neden 535i bakmıyorsun?
Bende m50b25 ie yola çıkmak istiyordum 3 ay önce m30b35 aldım gayette doğru bir karar vermişim. Diğerlerinden masrafla bile almayı düşündüğün güç en baştan elinde 218hp tork desen diğer makinalardan alma şansın yok.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tam tersi güçlü araba alırsa kontrolü daha kolay olur. e34 hem kasa olarak ağır hemde 520 si tat vermeyecektir, arkadaşta yan vereyim diye yüklenince araba çok döner ve en ufak çukura arka teker otururda bi kesilirse direk refüje patlarÖyle yan vereyim demeklede olmuyor, ben ona kıç attırmak derim. Tat almak istiyorsan motorunu ve ideal oranda kilitli difini hazırlamak lazım.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75814249/detay
Bu renkte sedan veya sw fark etmez çok güzel gidiyo arabaya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)