Ben de çin'den iPhone ekranı getirdim taktım kendi telefonuma, birebir orjinal gözükse de aynı değildi. Orjinal iPhone camı zerre çizilmezken yeni aldığım çok kolay çiziliyordu. Aldığınız satıcıya dikkat edin, review'lerini okuyun kesinlikle.
Ben de çin'den iPhone ekranı getirdim taktım kendi telefonuma, birebir orjinal gözükse de aynı değildi. Orjinal iPhone camı zerre çizilmezken yeni aldığım çok kolay çiziliyordu. Aldığınız satıcıya dikkat edin, review'lerini okuyun kesinlikle.
Yaw arkadaşlar haklısınız şüphe ile yaklaşıyorsunuz camı geçtim chipden bahsediyorum. Bir bilgisayar mühendisi olarak bu chip'in altına orjinaldir imzamı çakarım. Aptal yan sanayi bir parça için neden konu açıp size bildireyim. 2. olarak bu ürünü satmıyorum sadece bilgilendirme amacıyla yazmaktayım.
Benim aldığım ürün orjinaldi diğer satıcıların kini bilmiyorum ve sadece size yol gösteriyorum yoksa banane gidin 400 500 tl verin zerre umrumda değil![]()
araç yedek parça sektöründe de aynı durum var.örneğin bmw'de yürüyendeki parçalar lemfördere ürettirir logolu olarak bmw kutusunda satar.birde lemförder kendi satar arada fiyat farkından başka hiç bir fark yoktur kalite açısından.
99 Model Ferrari yağ filtresi Fermas'ta 100€, Ferrari İtalyan sitesinde 25€ iki filtreyi de karşılaştırdık çıkan sonuç; Fermas Ferrari kutulu, Ferrari yazısı ve UFİ marka, İtalyan sitesi; Ferrari kutusu ve UFİ yazısı var.
Çoğu firma kendi malını üretmez, tasarlar ama üretmez. Maliyet'i çok olur.
Ceaser bir bilgisayar mühendisi olarak çipin altına imza çakabiliyor ama biz bilmiyenler sanırım deneme yanılma yöntemiyle bulucaz. Biraz daha ipucu alsak ne güzel olurdu değil mi? Sn. @Caesar
Bana iphone 4 ekran ve arka cam kapak lazım, konuyu gördüğüm iyi oldu. Evde kırık duruyor eğer ucuzsa yaptırıp bir tanıdığıma vereyim diyorum. Alibaba ya bakınıyorumda tam anlamadım, dikkat etmem gereken noktalar nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
çok can sıkıcı bır durum samsung note 2 telefonu kardesım yere dusurdu dıs ekranı kırıldı istanbul da bi tanıdığa yaptırdım 130 liraya Bursaya döndüğümde 3 gün sonra telefonun lcd ekranı kırıldı tamrıcıye soyledım senın hatan dedı benlik bi durum yok falan fılan neyse eyvallah dedik samsung teknık servısıne gıttım 340 ekran 15 lira ekran koruma yaptırdım aynı telefon 1 hafta sonra yine durduk yere keranı çatladı gözumun onunde servise gittim kullanıcı hatası dedııler yere düşürmüssündür vs gibi ithamda bulundular dedim yaptırayım telefonu tekrar koyalım 1 ay burda dursun ekran kendı kendıne tekrar kırılrsa yenısını vericek misiniz dedim ? mümkün değil kırılmaz vs vs öyle bır sey yapamayız dediler dedimbu telefonda başka bı durum var ınceleyın onu yapamayız vs vs anlaşıldı sebebı 1oo liralık parcayı 450 liraya tamir etmek telefon satmaktan daha karlı iş
Samsung'lar içinde bir tavsiye alsak fena olmaz. Note2'min kullanımdan dolayı çerçevesi soyuldu, ezildi vs. sadece çerçeve değil komple kasa olarak değişiyormuş. Orjinal ya da orjinale yakın kalitede bir kasa nereden alabilirim? Alibaba'da OEM diye gezen çok sahte ürün var.
"Korkmadık, savaştık"
benım 5s in ekran kırık baktim alibabaya binlerce çıkıyor orjinal diye hangisinin olduğunu nasıl biliriz? hangisine güvenicez? her fiyata var![]()
e60 535d & THE A45 AMG
kankucum elimde bir macbook air var ön kamerası bozuk diye ekran aldık ekranda bozuk çıktı bi tamirciye verdik anakartta bir boklar yaptı yine çözemedik. Modelini falan söylesem bir ekran fiyatı alabilirmiyiz burdan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)