Amara dolce vita ya 3-4 sene once gittim
Gural tekirovaya bu yaz gittim
Nerdeyse yan yanalar aralarinda bi kac otel uzaklik var
Gural acik ara daha iyi bir otel..
Amara dolce vita ya 3-4 sene once gittim
Gural tekirovaya bu yaz gittim
Nerdeyse yan yanalar aralarinda bi kac otel uzaklik var
Gural acik ara daha iyi bir otel..
Maxx Royal işin sonu![]()
http://www.maxxroyal.com/Maxx-Royal-Kemer
Otelin kendine ait özel kumu var![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Gurala digru kayiyorum maxx ve gural kaldi aklimda
Mardan icin denizi berbat diyolar
Giden kisiler gitme dedigi icin kararim degisti
C R M performance
Mardan lara da oldugu icin laranin denizi kotu malesef bnde laradayim geldigime pisman oldum guzel deniz isteyen laraya ugramasin
Team PAŞAOĞLU
şu an ailece bir haftalığına geldiğimiz voyage belek'teyiz arkadaşlar, maxx royal ile yan yana. kendi çekimlerim;
tıpkı voyage gibi ets'nin sahip olduğu maxx royal kaldığımız odanın tam karşısında uzanıyor. (hemen üstteki fotoğraf) maxx'ın elit bi otel olduğu çok belli. voyage'nin olumlu ve olumsuz yanlarını aktarayım size:
+çok iyi bir aile oteli
+wi-fi her yerde şifresiz ve sahilde bile çekiyor
+bahçe muhteşem temizlikte ve her yer berrak bi yeşilliğe sahip
+çocuklar için sınırsız hizmetler var, onlara özel açık büfeden tutun da...
+her akşam yerli ya da yabancı canlı müzik var gece yarısına kadar ve gelen gruplar da muhteşem sahnelere sahipler
+personel gerçekten güleryüzlü
+et türü az ama yemekleri leziz (kuru fasulye, nohut ve pilav bile harika)
-yetişkin havuzu da dahil havuz derinlikleri en fazla 1.40 mt
-standart odalar biraz dar (biz aile odasındayız, bu odalar büyük.)
-gündüz animasyonları yok denecek kadar az
-denizi maalesef bulanık ve temiz durmuyor (bu civarın otel kıyıları hep böyle)
sonuçta ailece memnun kaldık. yukarıda saydığım ufak tefek kusur her otelde olur. onlar haricinde cidden beklentileri karşılıyor. arkadaş kemer'i düşünüyor ki ben de kemer tarafını tavsiye ederim, denizinden ötürü. fikir oluşturması açısından voyage belek'i yazdım.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Maxx royal kemer gercekten uçuk bi yer asmış orası
Lakin önümüzdeki hafta için 2 kişi 1 hafta için 10 bin TL fiyat çıkıyor şimdi baktım haha![]()
FATİH Voyaga Belek apayrı bir otel gerçekten. Ben en üstteki deluxe odada kalmıştım jakuzisi vardı balkonda kimse görmüyordu
Kemer için hala Nirvana yada Rixos otel diyorum ben.
Kemer Max Royal seçerseniz bilgi işlem müdürü arkadaşım, yardımcı olabileceği konularda yardımcı olur yanına uğrarsanız.
www.atk.gov.tr
Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017
Kimi bendEn Daha Çok seversEn Onu Alırım Senden ..
FATİH Voyaga Belek apayrı bir otel gerçekten. Ben en üstteki deluxe odada kalmıştım jakuzisi vardı balkonda kimse görmüyordu
Kemer için hala Nirvana yada Rixos otel diyorum ben.
Kemer Max Royal seçerseniz bilgi işlem müdürü arkadaşım, yardımcı olabileceği konularda yardımcı olur yanına uğrarsanız.
www.atk.gov.tr
Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017
Kimi bendEn Daha Çok seversEn Onu Alırım Senden ..
Sunland Resort bizim otelimiz, beklerim![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
@badmast3r; evet deluxe odalar harika. hem özellikleri hem de manzarasıyla. zaten oteller oda konusundaki güzelliklerini standart odanın üzerindeki odalarında sergiliyorlar. deluxe, premium suit vs...
maxx royal kemer şu an için en kral otel gibi görünüyor ama fiyatı günlük bi asgari ücrete eşit. o otelde ufak kusurlar bile laf edilir bence.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)