Alıntı OnurD. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Torba kavsak taxi diye aratinca netten bu numara cikiyor, arayip sormakta fayda var + 90 252 367 11 91
inince havas yada mugla belesiyesinin tasimasini kullanabilirsiniz. biri 10tl digeri 7,5 tl.
kavsakta taxi migros, firin vb. seyler vardi diye hatirliyorum.
Havasa saatleri falan sorun indiginizde, Otelde zaman gecirmek elbet cazip olur ama, zamaniniz olursa arayin mutlaka birseyler birseyler yer iceriz.
Alıntı OnurD. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ek olarak, dolmuslar torba kavsagindan degilde bodrum-torba kavsagi arasina denk gelen kavsaktan giriyorlar diye tahmin ediyorum. ayrica genelde bodrum garajdan dolmuslar genelde dolu kalkar almama ihtimalleride var. taxi yi bir arayin sorun fiyat vb. hususlar icin. baktiniz olmadi garaja gidersiniz direk.
Havaş erken kalkıyordu sana uğrayamadık. İnşallah hafta içi bir gün merkeze gitmeyi planlıyoruz o zaman görüşürüz.
Otogardan dolmuşda çok rahat oldu. Aynı şekilde döneceğim sanıyorum. Yardımların için teşekkürler. Vermiş olduğun bilgiler çok işime yaradı.

Alıntı alpbodrum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En uygun Akustik dir. Arkadaşlarımı yolcu ederken , gecenin saat 03:00 ' ında alıp havaalanına kadar götürmeye 100 TL gibi komik bir para aldılar. (0252) 313 45 23 , Araç kiralama konusunda ' da tavsiye ederim , ben bile aracı servise bıraktığımda oradan kiralıyorum.
Oto kiralama değilde havaş ve dolmuş ile çözdüm işi. Ancak akustik firması aklımda olacak araç ihtiyacımda ilk onları arayacağım.