Arkadaşlar, bu günler de gündem de olan air süspansiyonlu araçların muaneden geçip geçmediğine dahil söylentiler var bu konu hakkında net bilgisi olan varmı ?
Arkadaşlar, bu günler de gündem de olan air süspansiyonlu araçların muaneden geçip geçmediğine dahil söylentiler var bu konu hakkında net bilgisi olan varmı ?
Bencede gecmez.defalarca konusuldu forumda bu konu
idda eden arkadaslar vardi gecer die naptilar acaba
Dr.Ecu
iddia değil 6 martta gelene kanuna göre hepsi hafif kusurla geçiyordu , o tarihden sonra düzenleme geldi artık geçmiyor , sök tak 2 saatlik iş ..
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Ilk airli araclardan biriydi benim zamanindaki araclarimdan biri gecirememistim.bence ozaman bu zaman yok.
tecrubeyle sabit
Dr.Ecu
6 marttan önce Vw passat geçirdik hafif kusurlu olarak.. 6 marttan sonra kendi aracımı götürdüm geçemedim.. tecrübe ile sabit.. İstasyon çalışanlarının ağzından yapılan açıklama : Malesef 6 marttan önce gelseniz hafif kusur ile geçiriyorduk fakat yeni gelen ' Süspansiyon sisteminde yapılan tadilat ağır kusur' yazısından sonra geçirmiyoruz ,şeklinde oldu..
bu airin sök-takı basitmiki bagajdaki kompressorler falan dısında altta bişiyler gozukmuyor
1881 - 193∞
' Süspansiyon sisteminde yapılan tadilat ağır kusur'
Bu durumda sonradan takılan spor yayların bile geçmemesi gerekir...
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
İsterse spor yaydan bile bırakabilir , kalan oldu da adapazarında . Air ile geçende oldu kalanda.
Tamamen muayene istasyonunda çalışana bağlı. Ben puntoyu air li geçirdim hatta çalışan eleman biraz gençti nerde yaptırdın işçilik güzel filan diye konuştuk. Ama bi başka arkadaş yay var diye kaldı.
Araç muayenede benden bir iki sıra önde olan bir passat, çalışanların uzun görüşmeleri sonucunda geçemedi, tamamen sökmesi gerekiyormuş, sahibi çok uğraştı ama geçiremedi maalesef.
3 mart 2014ten itibaren geçerli olan kusurlar tablosunda şöyle belirtilmiş
6.1.30 Mekanik süspansiyon sistemi havalı süspansiyon sistemi ile
onaysız değiştirilmiş
AĞIR KUSUR
6.2.3 Ön yay(lar): araç yere çok yakın
HAFİF KUSUR
kendim nisanda muayeneden coilover ile aracı biraz yükselterek sorunsuz geçtim hafif kusur dahi yazılmadı
aracın şaşesi kesiliyor yahu ne geçmesi ne tecrübesi![]()
normal amortisör söktürme taktırma ücreti neyse buda odur 500tl efsane bir rakammış , ayrıca sistem 1 saat içerisinde komple sökülebiliyor ,air dediğiniz körüklü amortisörden ibaret arkadaşlar yedek amortisörünüz var ise sök tak yapın geçin ,bagajdaki sistemde bass kabinini bagajdan almak kadar bir iş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)