arkadaşlar son aldığım aracıda verip mustang sevdamı yaşamaya karar verdim bilen binen vs olumlu olumsuz olarak yorum yapsın lütfen yakıt performans vs yardımlarınız için şimdide teşekkürler
arkadaşlar son aldığım aracıda verip mustang sevdamı yaşamaya karar verdim bilen binen vs olumlu olumsuz olarak yorum yapsın lütfen yakıt performans vs yardımlarınız için şimdide teşekkürler
Ride Or Die
Zamanında supercharger yapmıştık, ona rağmen çok keyifli değildi, gazlamam sakin sakin takılırım diyorsan al motorun Explorer jiplerden pek bi farkı yok,bütçen yetiyorsa v8 bak..
görüntüsü çok özel benim için ancak tabi gelip sciroccolar 2 boy koyup giderse 20-25l yakan bir araca pek hoş olmayacak
araca 5-6 yıl binmeyi düşünüyorum stock motorla supercharger kaldırması mümkünmüdür bar işini abartmazsak.
sakin kullanımda 20 altı gördüremezmiyiz
Ride Or Die
senın kafana yatıyorsa al sonra bana ulas hangı scirocco gecıcekmıs merak ettım
benım ustumden atlıyordu hepsı suan nerde gorelım hepsını
sen takılma kardes sevkı yasıyan sen olucan mustang arabası cok fazla secenek mevcut alabılıyorsan 4.6 gt sı alırsan muthıs olur ama gucum yetmez dersen 4.0 ılla tat verir hale getırırız
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
bence o araba 400 450 hplerde fren ıhtıyacı yasamaz
panık frende ıyı dedıgımız frenler bıle sacma ısler yapabılıyor ama ben 200 bırakmıyorum ben ornek olsun dıye soyledım cabuk hızlanan arabalarda yavaslama daha sıkıntı surec oluyor
o kıstas olsun dedım yoksa 250 260 hıc sorun yasamadım amam kesınlıkle balata degısmesı gerekır sadace ıs oraya kalsın![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
kasa olarak çok keyifli görünen ama motoru günlerce düşündüren bir model butçe yetiyorsa 5.0 litrelerine bak derim düzgün bulabilirsen orcunun arabasının modelleride zevkli
yakıt konusunda 20 altı görmezmiyiz sain kullanımda
Ride Or Die
Performans gercekten cok olu. Sizi bu kasanin tipi disinda hic biseyi mutlu etmez.
74 model sehpa...
Klasik amerikan plastik kalitesiz iç mekan,çok yakan gitmeyen bir v6 artısı şekilli afilli görüntüsü.. alınmaz demiyorum ama performans için bence alınmaz..
cabriosunu al lpg tak tıngır mıngır üstü açık keyifli keyifli havalı havalı gez.. 4.6gt v8 ni almıyorsan 4.0 girişme bence..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)