Beyazlı abi iyi kurtardı , kuzenimin düğünü için bizim aracı gelin arabası yapmıştık 50-60 kmh ile giderken kaputa atladıklarını bilirim.
Printable View
Beyazlı abi iyi kurtardı , kuzenimin düğünü için bizim aracı gelin arabası yapmıştık 50-60 kmh ile giderken kaputa atladıklarını bilirim.
ülkenin hali oldum olası değişmez. olaylar gerçekleşir, biter. polis de sıradan bir vatandaş kadar işlevsiz kalır. ben arnavutköy sahilde, hem de arnavutköy polis merkez karakolunun karşısındaki ışıklarda rr sport ile bmw gs1200'ü iki araç arasında ezmeye çalışan gördüm. bildiğin iki aracın arasına çiviledi tartıştığı motorsikletliyi. orada da polisler olaya şahit olmasına rağmen kimse sesini çıkarmadı.
Denk bir örnek gibi vermişsiniz safari olayını ama bu kadar alakasız bir örnek olamazdı bana göre.
Orası İstanbul'un tarihi mekanlarından biri, sokak, mahalle vs.
Oradan geçememek ne demek? Orada bir özerklik mi var, savaş bölgesi mi orası?
Buradan çıkarılması gerekilen sonuç bence orada ki asayiş sorununun boyutu, böyle birşey olamaz ya.
Rezillik diz boyu asayiş anlamında.
Son olarak örneğim saçma değil tahrik var diye bilirsiniz belki, bunun için bende şu örneği vereceğim ki alakasızlığı daha anlata biliyim size;
Son derece sexy giyinmiş bir hatun, daracık,dekolteli elbiseler mini etekler vs. tahrik ediyor etraftaki insanları tecavüz olması normal o zaman !..
Asıl iredelenmesi gereken nokta, onlarin tarlabasina gitmesi degil; devletin asayisinin yetersizligini, bir duzenleme getirilerek bunun onune gecilmesidir. Yoksa ister Tarlabasi'ya ister Fikirtepe'ye giserim, ancak devlet yegane gorevlerinden biri olan guvenlik konusunda kendi uzerine duseni yapmalidir.
Ah hitler ah, asil bu tipleri sabun yapacakti.
Haberlerde goatermislerdi ama canlandirma yapip neler oldugunu suan izledim , her isteyene para dagitmayla bu is bitmez vermediginde adami dograrlar cok skinti bu isin boku cikmis
Zarflarin icine sarbon yuklemesi yapacan,sinek gibi yerde kivranacaklar,zarf alalim derken helva olacaklar:))
Gecen hafta da ben evlendim gelin aracinda sagdicim ve sofor arkadasim vardi arkada da kardesim ve 3 babayigit arkadas daha nereye gittiysek bizi takip ettiler.
Cok sukur ciddi bir sikinti olmadi ama herturlu sikintiya hazirlikliydik. Bu vatandaslar goruntu alcam diye kafalarina sikmislar haberleri yokmus
Keşke vurunca adam yerine koyup cezai işlem yapmasalar zaten ölmek istiyordu deyip geçseler...
az önce yine haberlerde vardı benzer bir konu.
ışıklara da bekleyip zorla cam silenlerede para cezası geliyormuş, sonra torba yasa ile o cezaları da affederler :D
Geçen bir konvoyda denk geldim delikli boru kesin cozum . Hemen dagildilar .
haber yapana niye tepki, kurgu bile olsa her zaman olan birşey bu.. yıkılmadan önce gezi parkındaki evlendirme dairesinde ben bile çok kere bu olaya rastladım.. bi keresinde beraber gittiğimiz yan komşumuzun arabasının aynasındaki asılı havluyu çekip aynayı koparmışlardı hatta :) ki bahsettiğim olayın net 17 senesi var :)
Artık kanun var rahat olun boyle muamele gorursek cezası kesilcek icinz rahat olsun.
Çocukları ifadeye alsalar korna basip halko rahatsiz ediyorlardi mudahale ettik der siyrilirlar işten
ben sabah kuaföre bile sivil araçla gitmiştim uğraşmayalım die:) gelin arabasını en yakın yoldan ve çabucak mekana götürür zaten akıllı adam ;) bu kurgu biraz komik olmuş
Yalnız tam sopalık o darbukayı kafasına geçireceksin
arkadas pekı ne akla hızmet Tarlabaşı ? kaşınmışlar bencede...
adam evleniyosa gider düğün salonuna para verilir yemeğe pastaya müzisyene verilir böyle başıboş insana para vermek diye bişeymi var çok saçma bence. Ha efendice kesen küçük çocuklar olur 5-10 kişi çocuk gönlünü kırmamak için verirsin ama bu kadarıda ayıptır yani adamların öyle saldırmasını siz normal buluyorsanız vay ülkemizin haline. Ben kuzenimin düğününde 7.50 kullandım baktım kalabalıklaşıyo elektronik sistemleri kapatıp birden gaza yüklenince kaçışan kaçışana zaten (arabanın boyutu-sesi önemli faktör korkutmada), ama önüme çıksalardı affetmezdim heralde
insanların huzurunu bozmadan yapılan ufak şeylere bişey demem asla hatta hoşuma bile gider gülerim ama durum adam öldürme, darp işine giriyosa arkandaki arabaya babayiğitleri dolduracaksın 4-5 kişi 2 dakikada adamları yere serip gideceksin hemen
En temizi kiralican vip transporter, susletmiyeceksin de, kafan rahat gidicen.
evlencegım zaman ya hıc suslemıcem aracı yada sıren vs koyucaksın gecıcı olarak.
tamam ortalıkta gerçekten bir bahşiş terörürü var ama haberi izledim haberi yapanlarda resmen tahrik etmişler, heleki en son devreye giren arkadaşın yine aynı hızla kaçışı takdire şayandı.
cuma günü amcaoğlumun düğünüydü ve şöförlüğü ben yaptım. Bahçelievlerden rahat bir şekilde çıktık ama mecidiyeköy tamamen kabus gibiydi. Kaputa çıkanlar cama yumruk atanlar camı acıp para yok dedigimde kafasını yan koltuga kadar sokanlar. Belli bir dakikadan sonra kaputtaki çiçeği kopardılar ve artık insanın canına tak ve cinnet denilen noktaya gelindiği için inmek zorunda kaldık konvoydakilerle. 4 tanesini tokatlayınca diğerleride biraz tehdit ederek geri vites yaptı. Anlayacağınız boku çıktı bu işlerin.
Böyle olacağını bilseydim kesinlikle biber gazı alıp hiç uğraşmazdım ama nereden bileceksin bu denli canavarlaşacaklarını. Daha 3-5 gün önce canından oldu birisi ve bu tip saçma sapan gelenekler asla ve asla bitmeyecek. Ufak çocukların başımın üstünde yeri vardır zaten onlara verdik hep zarfları ama bu tip tinercilerin allah bin belasını versin
3 ay önce kuzenimin nikahı için gelin arabası olduk.nikah dairesi bağcılardaydı yollarda klasik yol kesmeler arabaya vurmaya çalışmalar falan oldu ama nikah salonuna gelince asıl orda olayın vehametine şahit olduk araçta 4 yaşındaki kızım olmasına rağmen koca koca herifler taşlarla sopalarla yolumuzu kestiler.orda resmen çete olmuşlar.çıkarken polis çağırmak zorunda kaldık.güvenlik görevlisinin anlattığına göre gelin arabasının içine ateş attıkları damadı indirip dövdükleri bile olmuş.bu insanları allah ıslah eylesin.
Kız içine sıçtı, evlenmez..
Emniyete almislar sora salmislar.
Ne anladm bu isten
Meydan dayagi atican boylelerine demir sopayla..
Düğünüm var arabayı süslemeyi geçtim, içinde gelini görünce sararlar diye camlara içerden bez vs asmayı düşünüyorum filmli olmasına rağmen. Ek önlem olarak biber gazı, gelin arabasının hemen arkasından gelen içi sağlam dolu bir otobüs düşünüyorum taş sopa gösterenler için umarım çileye dönüşmez iki adım yoll
işte problemde tam olarak bu gaza yüklenip üstüne sürmüyor aptal saptal muhabbet ediyo amacı haber konusu oluşturabilmek. Çok merak ediyorum o keko bırak düğününü normal bi günde cabrio bir arabayla yanında hatunla videodaki gibi rahat rahat tarlabaşından geçebiliyomu çok saçma ve gereksiz bir haber. Yapılanları tabiki doğru karşılamıyorum ama tarlabaşı gibi bir semtte düzeltilmesi gereken en son olay heralde bu haberdeki olaydır bence
konvoyda gelin arabası başta olmamalı,2.3. sırada olsa daha iiyi olur..
konvoy önüne atlayan,ışıkta para isteyen,sahilde çiçek falan satmak için ısrar edenlerin ta..
bugune kadar gordugum hıc bı gelın damat ıcın bu gece ne sevısıcekler heaah oysh diye aklımdan gecmedı :( sıkıntı bende galıba yada kafa yapısı farkı, gelın damat gorup te tahrık olmak :confused: tahrık oldu dıyede para vermek bırde üzerine :icon_tup: ölseler keşke hastalıklı tıplerı tahrık edip bıde uzerıne para vermediler diye
Gelinlik damatlık giyip evde mi dolaşacaklar bu nasıl bir kafa yapısıdır inşallah bu yazdığınız yerme amaçlıdır diye umut ediyorum :) Kimse de sevişecek diye millete para vermek zorunda değil ;):icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Ben Tarlabaşı' na normal arabayla 1-2 kere girme hatası yaptım amkddsad. yerinde biriyle takışırsan belalanmadan dönmezsin.. Normal yani bu görüntüler ne bekliyorlardı, ne bekliyorduk..
çare fotokopi makinası :) basıcaksın kopya 1 dolar dağıt istediğin kadar. Dolar olunca sahte olduğunuda anlamaz bu veletler. Hazırıda satılıyor o tarz bişeyler.
Orası şişhane değil mi? Ben mi yanılıyorum?
Ahlaksız vede terbiyesiz insanlar..
Muhabir götüne uygun çerçeve aramış.. Allah akıl fikir versin sonumuz iyi değil..
özellikle gelin arabalarının çok olduğu, fotoğraf çekimi, düğün mekanları gibi yerlere pusuya yatıyorlar resmen; arkadaşın düğününde şöför bendim cidden fenerbahçe parkında fotoğraf çekimine gidene kadar oradan çıkıp tekrardan düğüne gidene kadar katil olacaktım. şerefsizler 200 metre öteden pozisyon alıyor gelin arabası geliyor diye, birde taş falan alıyor çiçeği kopartırım diyor tehdit ediyor .içler.
buna bir çözüm getirilmeli ciddi manada büyük sıkıntı, sırf bu yüzden düğünümde gün içinde gezdiğim aracı gelin arabası yapmadım ki tavsiyemdir.