ironi yaptıgına sevındım müdür :D belirteydin iyidi yazında ortalık hastalıklı ruh yapısına sahıp ınsanlarla dolu,anlasılmıyor bu zamanda eskisi gibi dokundurmalar malesef.
Printable View
darbukacı kelin pekmezini akıtıyordu azdaha ( :
daha dün gece evlendim ve bu tarz haber ve videolardan dolu resmen paronaya yaşadım, güzergahı bile ona göre belirledim, sonuç: zarflar bile elimde kaldı :D
Allah ıslah etsin.. Eğitimsizlik, parasızlık, kafa yapan maddeler, hayattan bezmişlik... Çocuklarda hepsi var. Ülkemizin daha iyi bir konuma gelmesi için önce temelini düzeltmesi lazım :/
Sabah haberlerde gördüm 80 lira para cezası geliyormus, böyle yol kesenlere ve camları silmeye casııp arabaya yapısanlara ama pek uygulanabilir gelmedi.
benim hayattan beklentim yok diyor ya o sıra Allah ne verdiyse gaza asılcan artistlik yapmak nasıl oluyormuş görsün.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Beyoğlu vergi dairesinden Galata ya cıkan yoldan ilerlemiş. Bilerek isteyerek ordan geçersen olacağı odur. Adamlar dua etsin yolun ilerisi açık. Haber yapacagım diye götlerini kesiceklerdi adamların :D
Haber yapmak için vs. ama önemli olan İstanbul'un gerçeği bu, geçen ölen Damat damı tarlabaşına yada beyoğluna çıktı tabiki hayır..
Bu semt şöyle girmeyelim burası böyle girmeyelim dense İstanbulda en fazla 3 -5 semt kalır... Bir dönemde de bu halis Tinerci balicilerden çekti bu şehir sonra asayiş azcık çaba gösterince düzelmişti
bu yüzden bence haber gerçeği göstermek adına çok yerinde olmuş belki bazıları aldıkları maaşın gerçek hakkını verip görevini yapar.. masumları sulamak yerine asıl suçluları yakalar.
bu iyi yapmışlar diyenler içinde yarın birgün o şerefsizlerden birini ezip yada dövüp suçlu olup ceza evine girdiğinde bu günü hatırlar.. o zaman burdakilerde sevişmek istiyordu bedelini ödedi der...
Gelin arabasını geçtim mecidiyeköyde camları zorla silip yapışan veletlere ne demeli!!! üstelik polise 200mt ve hiçbirşey yapmıyorlar
beyniyle yazamadı
Bukadar ucuz bir hayat yaşıyoruz işte görün bu daha bişey bile değil ne olaylar oluyor
kel kaçmasaydı :D
yaw her yerde var. Ben de evlenirken nikah küçükyalı düğün yeşilyurttaydı. Gelin arabasını yakın arkadaşım kullanıyodu. Tem cart curt kimsenin durduramayacağı yerlerden geçti. Yeşilyurt klübün içine giricez Otopark kapıdaki abi dedi açılmıo kapı. Hadeee ona ver. İçeride başka bir kapı var başında güvenlik var. O da kapı sıkıştı hade ona da. Düğün bitti çıkıcaz vardiya değişmiş hade gene teker teker gene ver. Pasta kesilecek bıçak kesmio derler. Arkadaş evleniodu traşı düğün mekanında kendi berberine yaptırdı. Valla Ferhatçım normalde biz düğünlerde 1500 USD alıyoruz ama sen tanıdıksın 750 USD olsun dedi. Bu gelin değil damat traşı. Geline ayrı aldılar. O zamandan beri o berbere gitmio . Kel olduğuma dua ettim evlenirken. Kendi sakalımı kendim traş ettim.
benzeri başıma geldi benimde rezalet birşey..
iki olay çok farklı.. yazdığın olay başka o işin tadı tuzudur bende arkadaşa arabanın kapıyı açarken kapı kolu sıkışmış falan espri yapdım bir arkadaşın evinin önünde durduk gelini eve aldık damadı almadık esprisine para istedik falan bunlar o işin tadı tuzu gülünür eğlenilir.. burda bahsedilen o değil.. sen yeşilyurt spor kulubündeki adama para vermesende yada güvenliğe para vermesende o açıcak kapıyı o adetten ritüelden öyle yapıyor sende adet yerini bulsun diye veriyorsun bir şeyler vermesende açıcak açmama gibi bir lüksü yok.. diğerinde adam almış taşı bana para vericeksin diye arabana fırlatıyor para ver lan diyor arabanın kaptundan yumruk sallıyor arkasına tekme atıyor..
Geçen sene kuzenin gelin arabasını kullandım. Çok sıkıntılı. Beşiktaş, Nişantaşı, Sarıyer sahilden falan geçtik heryerde önümü kesen dilenciler falan vardı. Bayaa zorluyorlar, sinir tavan yapıyor. 1 zarf veriyorum dahada ver diyor. 2. vermeyince bıçağı çekiyor öndeki çiçeği koparırım tehditi başlıyor. Zaten en fazla 3. kişiden sonra kontrolu kaybediyorsun, bu sefer önünü kesenin üstüne gazı vere vere sürüyorsun, ölürse ölsün mantığında, başka türlü başa çıkcak gibi değiller.
herkes habercileri kötülemiş ama benim düğünümde de bu tarz şeyler başıma geldi, arabaya zarar verenler, üstüne çıkanlar, önünü kesenler yere yatanlar bitmiyor, bu gerçekten böyle, haber hızlı olsun diye öyle bişey yapmış olabilirlermi ? bari evliler böyle söylemesin , bağcılarda sileceğe tutunup merterde inen çocuk gördük yapmayın etmeyin
Yakın çevremde yaşamayan yoktur aracı hasar görmeyen şanslı sayılır
Bu yöresel bir durum değil mübarekler saniye içerisinde böcek yiyen karınca gibi arabayı sarıyorlar gitsen birine bişey olsa al başına belayı
beklesen vermesen ayrı dert direkt hasar
Versen bu ne lan diye beğenmez yine aynı dert
Ben zamanında süslemedim çokta iyi yapmışım harika oldu ne yapın edin sizde süslemeyin ..
benmi çok geri kafalıyım bilmiyorum ama bana zaten düğün konvoyu veya gelin arabası olayı çok gereksiz geliyor. bin arabana git sesiz sessiz düğün salonuna. bunun ülkemizde başka çözümü olamaz. o arabanın önünde çiçek olduğu zaman o arabanın önüne atlayan her zaman olur
Kendi düğünümde yokuş yukarı sıkışık trafikte ipsiz sapsız bir herif aracın önüne musalla taşına yatar gibi yattı..
Korna çal gaz ver küfür et yok herif kalkmıyor dayanamadım bastım gaza sert bişeyin üstünden geçtim bağrış çağrış ağlamaklı bi ses ezildim falan dedim aldık başımıza belayı arabadan da inemiyorum haliyle o ara herif kalktı gülerek ayakkabılarını çıkarıp koymuş arabanın tekerinin altına onun üstünden geçmişim gülüyor nasıl yedirdim diye.. Bu herifi şimdi yorulana kadar dövme de ne yap ? Bu işi meslek edinmiş bütün şerefsizler insanları en mutlu gününde stres sinir sahibi yapıyor.
Yoo bence ileri kafalılık.. Hiiç işim olmaz konvoy bilmem ne.. Dalvul zurna opsiyonsa onuda almayacağım.. Ritüellerden gereksiz sıkıntılar çıkıyor.. N yapsın yani milleti ben evleniyorum diye herkes rahatsız mı olsun.. Ben anlamıyorum eğlence anlayışımızı toplum olarak bir tuhaf..
Eskiden bu tarz hareketler adetten sayılırdı. Düğün arabasından bahşiş almak, arabanın önünü kesmek vs. Bizde yapardık küçükken semtten geçen arabalarn önünü kesip zarf istemeyi. Onlarda zaten vermek için hazırladıkları çoğunun içi boş olan zarfları havaya atarlardı. Bizde bilirdik zaten maksat adet yerini bulsun. Şimdilerde bu eşkiyalığa döndü. İyice arsızlaştı bazı kesim. zaten ülkeye giren çıkanın haddi hesabı yok mülteci yuvası gibi. Ayrıca İpsiz sapsızların çoğunlukta olduğu muhitten ne akla hizmet geçiyorsun ki haber yapıcam diye.
Git ulusta etilerde gez cabrio araçla :)
Fox tarzı amerikan kanallarının tüm yoğunluğu rating üzerine. Bu yüzden insanların ilgisini çekecek her yolu deniyorlar. Birkaç sene önce bir amerikan talkshow programında insan eti yemişlerdi. Fox gibi kanallar da amerikan kanalı olduğu için böyle şeyleri bu kanallarda normal karşılıyorum. İstanbul'un Harlem'ine, belanın göbeğine girmişler, söylenecek söz yok.
cek vur net dunyan kararsın allahtan oralarda oturmuyorum yada boyle bı olay basımıza gelmıyor bızde konvoyda boyle bı ortam olsa catısma cıkar
ıs mı degil tabı ama dusulen hale bak yazıklar olsun
bence yavsaklar adamına gore davranıyor pasıf gordulermı cokuyorlar bunların tarzı bu
cocuk araba onu kesermı keser ama ınsanlarımız artık saygısı sıfır
eskıden bırının yanında bayan varken kafa cevrılmezdı sımdı adamı olduruyorlar
daha 3 gun once basıma geldı
yol verme davasına atısmıslar bırının yanında kız arkadası vardı adama ayıp yakısmaz dedık uzattı son kez uyardık cıcı bı sekılde uyardık oda hatası anladı yol aldı gıttı
bu turkıyede bu sahıplenme olayları her gecen gun bıtıyor yanlız kımse bası belaya gırsın ıstemıyor 5 10 sene ssonra ne hale gelıcez bakalım
böyle haberleri daha çok yapsalar, yarayı daha çok kaşısalar keşke. sonra forumda konu açılıyor bu kadar olay oldu da aradık gelmediler diye. kişisel olarak harekete geçiremiyoruz sistemdeki çarkları ama bu tip medyatik haberler sosyal medyaya düşünce evindeki adam televizyonunda görünce her yerde konuşuluyor en azından göstermelik de olsa harekete geçiyorlar..
Bence haber gayet yerinde. Keşke biraz daha abartsalardı. Ne demek abi tarlabaşından geçmeyeceksin ? Ulan öğretmenim kpss puanım tuttuğu halde devlete geçmiyorum. Özel okulda ataşehirde çalışıyorum. Niye daha az çalışıp aynı parayı kazanmıyorum? Kendi ülkemin toprağında kendimi güvende hissedemeyeceğim için.
bizim bence zihniyetimiz bozuk. Ben kimseye zarar vermiyorsam kimsede bana zarar vermesin.
Fox Erayıda haber yaptı akhisarda ters şeritte ilerlerken. Ama barzo hala aramızda plaka satıyor işe yarıyor mu sanıyorsunuz ???
sadasdasd
girdikleri yer pek normal bi yer değil ama bu magandalardan her yerde görmek mümkün sağlam bi düğün alayını denk gelseler linç edilcekler haberleri yok
Yahu yorumlara bir göz gezdirdim de , hırsızın hiç mi suçu yok abiler ?
Bu kadarı görünen yüzü.. Çağlayanda Mecidiyeköyde hergün karsılasıyorsunuzdur eminim, ki girdikleri yer Şişhanenin ara sokakları tarlabaşı bile değil ki :)
Tarlabaşında arabayı alırlar altından ruhları duymaz.