User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
137 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Gelin arabasıyla Tarlabaşına gir sonra bahşiş terörü

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı OnurD. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çorlu'nun gözünü seveyim, Okadar da şopar var derler Düğünüm Çorluda olmuştu hiç sorun yaşamadım konvoy esnasında.

İzmir'de aynı konvoyu Ballıkuyu, tenekeli vb. yerlerde yapsalardı herhalde donla çıkarlardı ordan
    siz şanslıymışsınız, çorlu çarşısına girince sağdan soldan koşuşturan bir sürü çocuk oluyor(şopardan çok g.doğudan gelenler), ama tabi ki bu kadar pervasız değiller, en fazla havluyu çalıyorlar aynaya bağlanan..

Dctrlprn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çorlu'nun gözünü seveyim, Okadar da şopar var derler Düğünüm Çorluda olmuştu hiç sorun yaşamadım konvoy esnasında.

İzmir'de aynı konvoyu Ballıkuyu, tenekeli vb. yerlerde yapsalardı herhalde donla çıkarlardı ordan
    hahahahahaha abi 3 sene falan önce hatırlıyorum İzmirli olanlarda belki hatırlar haberini bulursam eklicem tepecik hamam sokağı yakınlarında gelin arabasının önünü kesip gelin arabasını çaldılar

Revo55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyazlı abi iyi kurtardı , kuzenimin düğünü için bizim aracı gelin arabası yapmıştık 50-60 kmh ile giderken kaputa atladıklarını bilirim.

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ülkenin hali oldum olası değişmez. olaylar gerçekleşir, biter. polis de sıradan bir vatandaş kadar işlevsiz kalır. ben arnavutköy sahilde, hem de arnavutköy polis merkez karakolunun karşısındaki ışıklarda rr sport ile bmw gs1200'ü iki araç arasında ezmeye çalışan gördüm. bildiğin iki aracın arasına çiviledi tartıştığı motorsikletliyi. orada da polisler olaya şahit olmasına rağmen kimse sesini çıkarmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denk bir örnek gibi vermişsiniz safari olayını ama bu kadar alakasız bir örnek olamazdı bana göre.

Orası İstanbul'un tarihi mekanlarından biri, sokak, mahalle vs.
    Oradan geçememek ne demek? Orada bir özerklik mi var, savaş bölgesi mi orası?

Buradan çıkarılması gerekilen sonuç bence orada ki asayiş sorununun boyutu, böyle birşey olamaz ya.
    Rezillik diz boyu asayiş anlamında.

Son olarak örneğim saçma değil tahrik var diye bilirsiniz belki, bunun için bende şu örneği vereceğim ki alakasızlığı daha anlata biliyim size;

Son derece sexy giyinmiş bir hatun, daracık,dekolteli elbiseler mini etekler vs. tahrik ediyor etraftaki insanları tecavüz olması normal o zaman !..
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asıl iredelenmesi gereken nokta, onlarin tarlabasina gitmesi degil; devletin asayisinin yetersizligini, bir duzenleme getirilerek bunun onune gecilmesidir. Yoksa ister Tarlabasi'ya ister Fikirtepe'ye giserim, ancak devlet yegane gorevlerinden biri olan guvenlik konusunda kendi uzerine duseni yapmalidir.

Ah hitler ah, asil bu tipleri sabun yapacakti.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haberlerde goatermislerdi ama canlandirma yapip neler oldugunu suan izledim , her isteyene para dagitmayla bu is bitmez vermediginde adami dograrlar cok skinti bu isin boku cikmis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

geçen sene bi tanıdıgın düğünde abim gelin arabası kullanıyodu. alsancaktan konaga kadar bagajda p.çin biri geldi bırakmadı arabayı o trafigin içinde
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denk bir örnek gibi vermişsiniz safari olayını ama bu kadar alakasız bir örnek olamazdı bana göre.

Buradan çıkarılması gerekilen sonuç bence orada ki asayiş sorununun boyutu, böyle birşey olamaz ya.

Son olarak örneğim saçma değil tahrik var diye bilirsiniz belki, bunun için bende şu örneği vereceğim ki alakasızlığı daha anlata biliyim size;

Son derece sexy giyinmiş bir hatun, daracık,dekolteli elbiseler mini etekler vs. tahrik ediyor etraftaki insanları tecavüz olması normal o zaman !..
    tam olarak düşündüklerimi yazmışsınız.. orada it kopuk var diye kendi hallerine mi bırakmalı, yoksa bunları hesapta işleri milletin güvenliğini sağlamak olan kişilere göstermeli..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zarflarin icine sarbon yuklemesi yapacan,sinek gibi yerde kivranacaklar,zarf alalim derken helva olacaklar)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen hafta da ben evlendim gelin aracinda sagdicim ve sofor arkadasim vardi arkada da kardesim ve 3 babayigit arkadas daha nereye gittiysek bizi takip ettiler.

Cok sukur ciddi bir sikinti olmadi ama herturlu sikintiya hazirlikliydik. Bu vatandaslar goruntu alcam diye kafalarina sikmislar haberleri yokmus
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke vurunca adam yerine koyup cezai işlem yapmasalar zaten ölmek istiyordu deyip geçseler...

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Güvenlik ayrı bir olay. Güvenlik yok diye bu olaydan bahsediyoruz. Ben şahsen karımı eşimi dostumu alıp tarlabaşına gitmem. Gitmek isteyen babayiğit varsa da engel olmam.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az önce yine haberlerde vardı benzer bir konu.

ışıklara da bekleyip zorla cam silenlerede para cezası geliyormuş, sonra torba yasa ile o cezaları da affederler
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

ErenDurmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen bir konvoyda denk geldim delikli boru kesin cozum . Hemen dagildilar .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haber yapana niye tepki, kurgu bile olsa her zaman olan birşey bu.. yıkılmadan önce gezi parkındaki evlendirme dairesinde ben bile çok kere bu olaya rastladım.. bi keresinde beraber gittiğimiz yan komşumuzun arabasının aynasındaki asılı havluyu çekip aynayı koparmışlardı hatta ki bahsettiğim olayın net 17 senesi var

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık kanun var rahat olun boyle muamele gorursek cezası kesilcek icinz rahat olsun.

Çocukları ifadeye alsalar korna basip halko rahatsiz ediyorlardi mudahale ettik der siyrilirlar işten
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sabah kuaföre bile sivil araçla gitmiştim uğraşmayalım die gelin arabasını en yakın yoldan ve çabucak mekana götürür zaten akıllı adam bu kurgu biraz komik olmuş

PuT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız tam sopalık o darbukayı kafasına geçireceksin
    Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

Hz.Ali

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)