Beyazlı abi iyi kurtardı , kuzenimin düğünü için bizim aracı gelin arabası yapmıştık 50-60 kmh ile giderken kaputa atladıklarını bilirim.
ülkenin hali oldum olası değişmez. olaylar gerçekleşir, biter. polis de sıradan bir vatandaş kadar işlevsiz kalır. ben arnavutköy sahilde, hem de arnavutköy polis merkez karakolunun karşısındaki ışıklarda rr sport ile bmw gs1200'ü iki araç arasında ezmeye çalışan gördüm. bildiğin iki aracın arasına çiviledi tartıştığı motorsikletliyi. orada da polisler olaya şahit olmasına rağmen kimse sesini çıkarmadı.
Denk bir örnek gibi vermişsiniz safari olayını ama bu kadar alakasız bir örnek olamazdı bana göre.
Orası İstanbul'un tarihi mekanlarından biri, sokak, mahalle vs.
Oradan geçememek ne demek? Orada bir özerklik mi var, savaş bölgesi mi orası?
Buradan çıkarılması gerekilen sonuç bence orada ki asayiş sorununun boyutu, böyle birşey olamaz ya.
Rezillik diz boyu asayiş anlamında.
Son olarak örneğim saçma değil tahrik var diye bilirsiniz belki, bunun için bende şu örneği vereceğim ki alakasızlığı daha anlata biliyim size;
Son derece sexy giyinmiş bir hatun, daracık,dekolteli elbiseler mini etekler vs. tahrik ediyor etraftaki insanları tecavüz olması normal o zaman !..
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Asıl iredelenmesi gereken nokta, onlarin tarlabasina gitmesi degil; devletin asayisinin yetersizligini, bir duzenleme getirilerek bunun onune gecilmesidir. Yoksa ister Tarlabasi'ya ister Fikirtepe'ye giserim, ancak devlet yegane gorevlerinden biri olan guvenlik konusunda kendi uzerine duseni yapmalidir.
Ah hitler ah, asil bu tipleri sabun yapacakti.
"Korkmadık, savaştık"
Haberlerde goatermislerdi ama canlandirma yapip neler oldugunu suan izledim , her isteyene para dagitmayla bu is bitmez vermediginde adami dograrlar cok skinti bu isin boku cikmis
Zarflarin icine sarbon yuklemesi yapacan,sinek gibi yerde kivranacaklar,zarf alalim derken helva olacaklar)
Gecen hafta da ben evlendim gelin aracinda sagdicim ve sofor arkadasim vardi arkada da kardesim ve 3 babayigit arkadas daha nereye gittiysek bizi takip ettiler.
Cok sukur ciddi bir sikinti olmadi ama herturlu sikintiya hazirlikliydik. Bu vatandaslar goruntu alcam diye kafalarina sikmislar haberleri yokmus
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
az önce yine haberlerde vardı benzer bir konu.
ışıklara da bekleyip zorla cam silenlerede para cezası geliyormuş, sonra torba yasa ile o cezaları da affederler![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
haber yapana niye tepki, kurgu bile olsa her zaman olan birşey bu.. yıkılmadan önce gezi parkındaki evlendirme dairesinde ben bile çok kere bu olaya rastladım.. bi keresinde beraber gittiğimiz yan komşumuzun arabasının aynasındaki asılı havluyu çekip aynayı koparmışlardı hattaki bahsettiğim olayın net 17 senesi var
![]()
Artık kanun var rahat olun boyle muamele gorursek cezası kesilcek icinz rahat olsun.
Çocukları ifadeye alsalar korna basip halko rahatsiz ediyorlardi mudahale ettik der siyrilirlar işten
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben sabah kuaföre bile sivil araçla gitmiştim uğraşmayalım diegelin arabasını en yakın yoldan ve çabucak mekana götürür zaten akıllı adam
bu kurgu biraz komik olmuş
Yalnız tam sopalık o darbukayı kafasına geçireceksin
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)