Muhabir götüne uygun çerçeve aramış.. Allah akıl fikir versin sonumuz iyi değil..
Printable View
Muhabir götüne uygun çerçeve aramış.. Allah akıl fikir versin sonumuz iyi değil..
özellikle gelin arabalarının çok olduğu, fotoğraf çekimi, düğün mekanları gibi yerlere pusuya yatıyorlar resmen; arkadaşın düğününde şöför bendim cidden fenerbahçe parkında fotoğraf çekimine gidene kadar oradan çıkıp tekrardan düğüne gidene kadar katil olacaktım. şerefsizler 200 metre öteden pozisyon alıyor gelin arabası geliyor diye, birde taş falan alıyor çiçeği kopartırım diyor tehdit ediyor .içler.
buna bir çözüm getirilmeli ciddi manada büyük sıkıntı, sırf bu yüzden düğünümde gün içinde gezdiğim aracı gelin arabası yapmadım ki tavsiyemdir.
darbukacı kelin pekmezini akıtıyordu azdaha ( :
daha dün gece evlendim ve bu tarz haber ve videolardan dolu resmen paronaya yaşadım, güzergahı bile ona göre belirledim, sonuç: zarflar bile elimde kaldı :D
Allah ıslah etsin.. Eğitimsizlik, parasızlık, kafa yapan maddeler, hayattan bezmişlik... Çocuklarda hepsi var. Ülkemizin daha iyi bir konuma gelmesi için önce temelini düzeltmesi lazım :/
Sabah haberlerde gördüm 80 lira para cezası geliyormus, böyle yol kesenlere ve camları silmeye casııp arabaya yapısanlara ama pek uygulanabilir gelmedi.
benim hayattan beklentim yok diyor ya o sıra Allah ne verdiyse gaza asılcan artistlik yapmak nasıl oluyormuş görsün.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Beyoğlu vergi dairesinden Galata ya cıkan yoldan ilerlemiş. Bilerek isteyerek ordan geçersen olacağı odur. Adamlar dua etsin yolun ilerisi açık. Haber yapacagım diye götlerini kesiceklerdi adamların :D
Haber yapmak için vs. ama önemli olan İstanbul'un gerçeği bu, geçen ölen Damat damı tarlabaşına yada beyoğluna çıktı tabiki hayır..
Bu semt şöyle girmeyelim burası böyle girmeyelim dense İstanbulda en fazla 3 -5 semt kalır... Bir dönemde de bu halis Tinerci balicilerden çekti bu şehir sonra asayiş azcık çaba gösterince düzelmişti
bu yüzden bence haber gerçeği göstermek adına çok yerinde olmuş belki bazıları aldıkları maaşın gerçek hakkını verip görevini yapar.. masumları sulamak yerine asıl suçluları yakalar.
bu iyi yapmışlar diyenler içinde yarın birgün o şerefsizlerden birini ezip yada dövüp suçlu olup ceza evine girdiğinde bu günü hatırlar.. o zaman burdakilerde sevişmek istiyordu bedelini ödedi der...
Gelin arabasını geçtim mecidiyeköyde camları zorla silip yapışan veletlere ne demeli!!! üstelik polise 200mt ve hiçbirşey yapmıyorlar
beyniyle yazamadı
Bukadar ucuz bir hayat yaşıyoruz işte görün bu daha bişey bile değil ne olaylar oluyor