Fox Erayıda haber yaptı akhisarda ters şeritte ilerlerken. Ama barzo hala aramızda plaka satıyor işe yarıyor mu sanıyorsunuz ???
sadasdasd
Printable View
Fox Erayıda haber yaptı akhisarda ters şeritte ilerlerken. Ama barzo hala aramızda plaka satıyor işe yarıyor mu sanıyorsunuz ???
sadasdasd
girdikleri yer pek normal bi yer değil ama bu magandalardan her yerde görmek mümkün sağlam bi düğün alayını denk gelseler linç edilcekler haberleri yok
Yahu yorumlara bir göz gezdirdim de , hırsızın hiç mi suçu yok abiler ?
Bu kadarı görünen yüzü.. Çağlayanda Mecidiyeköyde hergün karsılasıyorsunuzdur eminim, ki girdikleri yer Şişhanenin ara sokakları tarlabaşı bile değil ki :)
Tarlabaşında arabayı alırlar altından ruhları duymaz.
Tamam bu olay belki haber ile ilgili ama o beyaz tişörtlü vatandaş yoktan yere bıçaklanabilirdi, pembe tişörtlü olan kelebek çıkardı, adam belki öldürülecekti. Bir haber uğruna adam ölebilirdi. Bu insanlar yokluktan 5 lira için adam öldürebilecek insanlar ki videoda haberci diyor ki: "5 lira için canından olmaya değer mi?" tinerci de: "ben canımı yolda buldum" diyor. Bu söz çok şey anlatıyor aslında. Hata kimde? Doğduğundan beri sokaklarda yaşayan insanlarda mı yoksa onları böyle bir hayata iten ebeveynlerinde mi? Çözümü topluca linç etmek olmamalı. Sonuçta bu hayatı onlar da yaşamak istemezdi. Dışlama yöntemi hiçbir şeye fayda getirmez. Bu insanların bir çoğu düzgün bir yaşamın hayalini kurmaktalar. Bu işi sadece devlet eliyle vatandaşlar çözebilir.
Bahçelievler de ki haberin yapıldığı yerde bizim pederin mekanı
Polise her allahın günü ihbar ediliyor ama gelen giden yok.
Çalınan takılarmı, etrafta ki ablalara taciz mi daha neler neler yapiyorlar.
Bizim guvenlikciler iceri girmeyin disarida ne yaparsaniz yapin anlaşması yapmislar
Iceri girerlerse dayak diyorlar: ) bahcelievler evlendirme dairesi mekan bu arada işin b..u çıkmış durumda
Suriyelilerde var bu isin icinde.adam evlenmeye giderken bunlar yüzünden öldü. Emniyet ve vali kesin çözüm üretmeli bunlara
O zaman scirocco vardı, kendim kullanmıştım. 3 tanesi ön kapıta bindiler. Izmir fuar evlendirmede. Ben de devam ettim. En son yeşillere çevre yolunda yavaşlayınca kurtardılar kendilerini. Oradan geri dönmeleri epey sürmüştür. En azından benden sonra çıkan 3-4 gelin arabası rahat etmiştir. Ha yaptığımız doğru mu değil. Bu şekilde öldüren bile var ezip.
konvoy da yapılır şehirdede gezilir niye kendini kısıtlasınki arabayı süsleme birde gerekirse sırf o gün için araca sıfır zindan spec dediğiniz türden film çek.. kafan kulağın rahat en pis semtlerde bile gez arabanın içinde gelin damat..
Sırf bu yüzden kendi gelin arabamı kendim kullandım daha temkinli olduğumu düşündüğüm için insan o kadar stres oluyor ki 1 hafta önceden kuaför fotoğraf çekimi gelin alma düğüne gitme vs tüm yol güzergahlarını kafamda ayarladım en tenha nerelerden geçerim diye ama yok buluyorlar bir şekilde ve insan cidden katil olabilir kazasız belasız atlatmıştık neyse aklıma gelince bile stres oluyorum.
Ben düğünümde akraba koruması bir araç önde bir araç arkada şeklinde gittik sıkıntı yaşamadık.
Gelin arabası olduğumda Subaru vardı subaru varken pek yanaşmadılar yaklaşan olunca da gazı kökleyince kaçıyorlardı :)
Ankaranın apaçileri biraz efendi galiba İstanbul'da bırak gelin arabası insan yolda yürürken tırsıyor
Evet gelin arabası kiralanır sektörde güvenin adıyız. yeni bir girişim ezgeç dugun arabasi kiralama :D
http://auto-perfect.ru/wp-content/ga...d-f-650-06.jpg
Aslında güvenlik şirketleri böyle bir hizmet verse
Var mıdır acaba
Haberin abartılığı kadar konuyu açan üyenin habere bakış açısıda abartı.. Işıklarda can güvenliğimiz yok artık ne tarlabaşısı ne düğün konvoyu ??
1- düğün konvoyu
2- asker uğurlaması
bu ikisini oldum olası sevmem kişi eğlencek diye başkalarını rahıtsız etmeye hakkı yok, sokak aralarınd adat dat diye bağra bağra veya görültü çıkarmaya gerek yok,ki edersen eğer bu tip olaylarlar karşılaşma oranınız yüzde yüz artar. bu sadece kendi görüşüm.
Bundan sonra ki buluşmalarınızı GABAR dağında yapın sonuçları inceleyelim panpalar. DÖVLET BİZİ GORUSUN diyerek gidin bakalım ne oluyor :)
Tamam haklısınız belki ama polisin akreple girdiği yere siz ne sanıyosunuz da kendinizi mercedes cabrio gelin arabasıyla giriyorsunuz.
Devletin polisi başından söylüyor zaten ben akreple giriyorum normal araçla grmeye götüm yemiyor diye.
Hala DÖVLET BİZİ GORUSUN diyorsunuz. Polisini koruyamıyor.
Gündüz konvoy gürültüsüne neredeyse şükreder hale geldim, geçen gecenin 1inde batıkentte sözde nezih sitelerden birine korna çala çala gelin getirdiler, üstüne bir de eğlendiler site önünde yüksek sesli müzik yayınıyla..