benim 3-4 tane var :) nerden sorgulayabiliriz/anlayabiliriz iptal edilen vs var mıdır diye?
Printable View
benim 3-4 tane var :) nerden sorgulayabiliriz/anlayabiliriz iptal edilen vs var mıdır diye?
Hgs cezaları da kapsamdamı acaba?Aracta hgs olmasına ragmen çamlıca gişede okumamış gösteriyor normal geciş 15 tl ceza 150 tl 2 adet ceza gözüküyor.
sımdı bende yapılandırdım pekıu bu borclar yapıldandıma mevcutken muane yaptırabılıyormuyuz onu merak edıyorum
borclar yapilandirildiktan sonra muayne yaptirabiliyorsun. hic bir sikinti olmuyor.
Benimde ceza varmış maliye hal ana parayi ödeyeceksiniz sadece diye posta ile ulaştı taksitlendirme vs de icinde :D
100 liraya kadar olan cezalar af falan olmuyo kimse boş hayallere kapılmasın :D
bende 80 lira sis cezası vardı onuda aldılar sadece faizleri siliniyo ama yapılandırıp taksit yaptırınca da çok fazla bi karınız olmuyo bu seferde vade farkı koyuyolar :D anlıycagınız sadece borçları taksitlendirip az bişeyde kar elde ediyosunuz
İnternetten yapsanıza sıra çok oluyor
pazartesi son gün arkadaşlar...
ben bu mevzuyu hiç anlamadım. Trafik cezalarım var,kredi kartı olmadan yapılandırma yapabiliyormuyuz? Bir de Motorlu Taşıt Sorgulaması ve Kredi Kartı ile Ödeme adındaki yerde sorgulayınca 2 tane cezam çıkıyor 1 tane ödenmemiş vergim var o çıkmıyor fakat Borç Bilgilendirme Servisi diye bi yer var ordan sorgulayınca vergi de çıkıyor. Anlayamadım bunu?
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/..._7111_LOGIN_AC
BURDAN YAPABILIYORSUNUZ COK BASİT
ben ümraniyeye gitmiştim gecen ay sunu anladım gitmeden de netten aynı işlemı yapılabiliyormus. benim için tek avantajı yıllar once sattıgım araca bendeyken sonradan gelen ceza vs birikmiş 700-800 lira faiz birikmişti yapılandırma yapınca 100 liraya kadar düştü birde bazı cezalar vergi borcu hariç 100 lira altı olması lazım silinmişti. ama 2014 nisan dan sonrakı cezalar affa girmiyor
internetten basvurdum, yapılandırma için basvurunuz alındı dedi ve baska bır ıslem olmadı...
dönüş mü yapıyorlar maille filan dosya olusturulunca?