Rica ederim arkadaşlar , umarım faydalı olur.
Rica ederim arkadaşlar , umarım faydalı olur.
koca bir teşekkür de benden usta, ellerine sağlık bilgiler için.
Bir koca teşekkür de benden çok faydalı bir yazı
bilgiler için teşekkurler şu boş çıkan çarpma kaydını bilmiyordum ben şimdi daha iyi oldu :)
güzel bilgiler, teşekkürler. ;)
benım sattıgım arac tamamen selın ıcınde kalmamıs garajı su basması nedenıyle jantla camurluk arasında bır suyun ıcınde kalmıs elektrık tesısatı ve beyınlerı degısmıs onun dısında aracın ıcıne su dahı gırmemıstı ılk defa bende pasta cıla oldukı 2014 modellerın rengıne tas cıkartan bır kırmızısı vardı :)
Güzel bilgi teşekkürler .
Çok güzel bilgiler eyvallah teşekkürler
"SEL" o kadar geniş kapsamlı bir kelimeki. bende "SEL HASARLI" araç diye duysam suya kapılıp gitmiş dereden yada denizden çıkarılmış araç diye düşünürüm. ama lakin BMW'nin e60 e90 ve bir çok modelinde tekerin yarısına gelmeyen su birikintisinde ilerlerken filtreden su çekip motor kırımı yaşayan var. biride ben :) olay başıma geldiğinde pert edebilirdik ama ben 2008 model arabaya almanyadan sıfır sandık motor konulmsının + bir durum olduğunu düşünmüştüm. ama lakin piyasada o kadar doğru olmayan insan varken millet "SEL" ibaresini duyunca denizden cıkarılmış bmw diye düşünmekte. olay bendeyken olduğu için fotolar çektim. satarken halden anlayan insana rast gelirsem göstericem artık.
Güzel bilgiler vermişsin , bu aralar hangi araca baksam aynı senaryo sigortadan para almak için hasar yüksek gösterildi vb....... İlanlara bakarsan Türkiye de bir tane düzgün işini yapan sigorta şirketi yok, işin aslının öyle olmadığını yazında da açıklamışsın.Ben direk kapatıyorum bu hikayelerin olduğu ilanları
Bunlar yüzünden bizim gerçekten 2 trammeri olmasına rağmen değişeni olmayan arabalara ön yargılı yaklaşacak adamlar :D
Bilgiler için teşekkürler.Keyfi olarak sigortadan araç alımı yapıyorduk , o kadar araç gördüm.Değişen bırakın boya bile yapılmayacak araçlar.Alttan kazasız vardı kimisinin , kimisinin sel hasarı vardı.Ayrıca sol ön çamurluk için pert edilen araçlara da şaidim.Ülkemizde pert denilince ağır veya büyük hasarlar düşünülüyor ama bu her zaman geçerli değil.
O zaman siz bilgilisiniz ben bir şey sorucam bir arkadaşımın aracında kaza dahi yoktu sadece boya vardı ve hasar kaydı cıkmıyordu 5 ay önce bir kaza yaptı parca değişmini olmadan arac düzeldi sigortadan yapıldı tabi bu ve tekrar hasar kaydı attığımızda 4 adet hasarı cıktı arabanın 2010 2011 2013 2014 olarak 2014 olan doğru fakat diğerleri ne olabilir sizce
Cidden çok faydalı bir bilgi olmuş elinize sağlık
Bazen çalıntı araçlarda da sanırım çıkıyodu hasar kaydı kaskodan parayı alınca ama öyle hatırlıyorum