Sınırsız internet
75 gb adlı kullanim hakki
görüntü kalitesi 10
Sinema dizi hd kanallar belgesel maçlar vs
2006 dan beri kullaniyorum en iyi platform şiddetle tavsiye ederim
ınternet hızmet saglayıcısı kım ? fıberoptık mı ? hıc kopma kesılme vs oluyor mu ? Son olarak turkcell tv gıbı yayın ızlemek kotanı doldurmuyor degıl mı ?
ef186 Nickli Üyeden Alıntı
Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
XoR Nickli Üyeden Alıntı
+35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın
şu anda en yoğun kullanılan saatteyiz, TTnet fiberin hızı görüldüğü gibi, sabahları 24-25 e kadar çıkıyor, yanında da tivibu... NG, Discovery, RTL SAT vs dünya kadar kanal... 55 lir veriyorum sabit telefon dahil, tivibuWEB 5,5 lira ekstra...
ligTV almayacaksan digiturk; spor paketi almayacaksan da Dsmartın ne artısı var? tivibuda en azından discovery ve NatGeo ayrıca da F1 izlemek için RTL var... internet zaten sınırsız
ligTV almayacaksan digiturk; spor paketi almayacaksan da Dsmartın ne artısı var? tivibuda en azından discovery ve NatGeo ayrıca da F1 izlemek için RTL var... internet zaten sınırsız
lig tv ve spor paketlerıyle ısım yok. fılmler belgeseller vs vs olsun bana yeter artar. Aklıma takılan ttnet bı tek senı duydum memnun olan Ankarada ıyı heralde :P
ef186 Nickli Üyeden Alıntı
Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
XoR Nickli Üyeden Alıntı
+35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın