Ayrıca araç 2010 yılında 198*** kmde muayeneye girmiş 2012de 131***kmde girmiş
Ayrıca araç 2010 yılında 198*** kmde muayeneye girmiş 2012de 131***kmde girmiş
O amcaya deki ...... Neyse ya aksam ezani okunuyo
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Hiç bişey demeye gerek yok Allah'a havale ediyorum burda olmazsa öbür tarafta çıkar
Pek amca işi bir araba değil gibi, araçta jant lastik var, araç ön arka basık ve junyan dandik angel farlar var. Eğer niyetliyseniz bile şanzıman ve motora çok iyi baktırın, bilhassa şanzıman.
Custom Electronic Projects
upps arabayi satinca cok uzaklaşmışım
2001 model vardi m54 kafam 2000 modele gitti direksiyon falan diyicekken aklima geldi sorry
Tam ilana tıkladım yorum için 2. sayfaya geçtim ve postları gördüm. Araç diri değil, denildiği gibi amca işide değil. m54 temiz ve km si düşük aracı değil 32 bine 35 bine bile zor bulunur. Km siyle oynandığı zaten koltuklardan belli. Allahtan yola çıkmadan farkettiniz. Bmw piyasası malesef insanlığını kaybetmişlerin eline düştü, bu yüzden bmw alırken 100 kere düşünüp ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Zaten satıcıda sizi böyle görünce telefonu yüzünüze kapatıyor ve ne olduğunu anlıyorsunuz![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Allah'a şükür kör cahil değiliz araştırıp soruşturuyoruz baba mesleğide şöförlük aracın bakımsızlığınıda adamın ilgisizliğine vurdum ama gerçek meydana çıktı bekliyordum böyle bişeyde iyi düşünmeye çalışıyordum
yürüyen cenaze olmuş araba. bakımsız bile bıraksan 145 k da o koltuklar o hali almaz
Ben şuan kayseride yaşıyorum burdan araba almaya cesaret edemem açıkcası .Aracında sadece yan tarafları ve içi gözüküyor önve arka net değil
Son olarak aklıma nedense bu vıdeo geldi http://www.youtube.com/watch?v=qHT-HujXavI
Ucuz diye bu şekil bmw alırsın iki kuruş daha verip adam gibisini almadım diye ağıt yakarsın bi müddet sonra. Tercih senin ama bence paran cebinde kalsın biraz daha araştır derim.
Araç yorgun
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Temiz e 46 kalmadı gibi artık. Bende ankarada 330 ci bakmıştım arkadaşta bu amca gibi çok güveniyordu 170k deki aracına 2010 da 220xxx km de ki muayene raporunu gosterince valla bende bilmiyorum modundaydı.. en son kayserili amca ya
http://m.youtube.com/watch?v=jd4CT6mZLgU
bence o amcayı arayıp bunları söylemelisin bakalım ne cevap verecek sonrada biz arayalım alıcı olarak bakalım bize ne diyecek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)