bence kepçeye ateş edip bağlantı yerlerini kopartıcak ve araba köprünün üstüne düşücek be paşa ufak tefek sıyrıkklrla kurtulucak:D
Printable View
bence kepçeye ateş edip bağlantı yerlerini kopartıcak ve araba köprünün üstüne düşücek be paşa ufak tefek sıyrıkklrla kurtulucak:D
hahhaha harbi tam abartmişLar koşar kepçedekini wurur tam son anda :D
paşayı camdan attılar :D
bi süpriz oLup düşedebiLir bence % 55 düşer :D
e şöförü indirmek yeter de.. şu transporter ın kaputu açan eleman sinsi bir geri çekilme yaptı illaki kaezım ı falan bir şişler.. tabi o an memati de onu vurur..
neyse onumuzdeki bolumde polat kriptondan etkilenmezse o sıgınagı bir göz taraması ile bulacak..
Abartmalarına falan niye bukadar takılıyorsunuz ? :) Dizi bu azıcık keyfini çıkarın.
bu arada ben en başları kacırdım polat nasıl cıktı o parmaklıklardan.. sylar falan mı yardım etti.
polat amatorluk yaptı gene son zamanlardakı gibi, yaw orda adamın saldırıya urucagı belllı yol kesılmıs varbı anormellık neden son dkya kdr beklersınkı, adamı daha yakın takıp et yap bişiler ıste:).. tabı ıcerde hapıs kalınca devreler ııce durmus:D:D
super polat bulur bi çaresini :D 5. kattan hakanla düşüpte kamyonu denk getirmiş insan öyle kolay kolay öldürtmez paşayı
dizinin başını bende kaçırdım
berkan'ın anlattığına göre kaçış sahnesi bir çok abd film ve dizisinde çok daha abartı şekilde yapılmış sahnelere benziyor
el oğlu yapınca beğenilir biz yapınca beğenilmez,bende bunu anlamıyorum
Benim gibi koyu Galatasaraylıyı maçı bıraktırıp diziye yoğunlaştırdıysa, daha da yorum da bulunmam o diziyi hazırlayanları tebrik ederim. :)
detaya inmedim sonucta sonmedimi ısık alla alla :D
buarada o aracların markası ne :D
mercury conem
Bu son bölümü nerden nasıl izleyebilirz ?
onlinedizi.com da kotu bir cozunurlukle izlersin .. ama onun dışında arena-tr de yada diger tracker larda kesin biri koyar sende utorrent ten yada neyle istersen indirirsin.. en guzeli o aslında ne reklam var ne başka birşey . heleki birde euro d yada euro show (varmı bilmiyorum) dan çekiyorsa o zaman super dijital reklam bile olmuyor oyle ekranın yarısını kaplayan.
polatın kaçması falan kötü değildi olabilir şeylerdi ancak koskoca ankara yolunu kes, dozer vinç falan getir aşağıya atmak için paşanın arabayı kaldır.. burası fantezi geldi bana :)