ya birisinin artık polatın 7 ceddini öldürmesi lazımdı abiyanındaki adamlar evindekiler falan hatta polatında ölmesi lazım artık
![]()
ya birisinin artık polatın 7 ceddini öldürmesi lazımdı abiyanındaki adamlar evindekiler falan hatta polatında ölmesi lazım artık
![]()
saçmalıgın onde gıdenı.. o kdr ersoyun ne kadar tehlıkelı oldugunu bılıyo aılesıne onlem almıyo..
yoruma bıle gerek yok..
vay be inci... golü attı polata...
reklamlar arasında kv izlemek ne kadar güzel![]()
Bu ersoy tam bi .... :@
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
iyi oldu ya yaşlıların diziden çıkması.. babasını da öldürse de temizlense ortalık...
bu adamı artık polat ibreti alem için herkesin ortasında cayırcayır yakması lazım gerçekten fazla oldu bu adam artık!
CVK RS - izmir
böle saçmalık olmaz koskoca polat alemdar 4 kişiyle ailesini koruyo kanatimce etten duvar ördürmesi lazım
Ersoyda haklı.Sen usandırmassan eli,elde usandırmaz seni.Bu kadar basit.Babasının yanına gittiğinde king polat msj ı almalıydı kanımcaBaktı ersoy ,polat görüntülü mesaj alamıyo,bide sesli mesaj atayım bari dedi,hepsi bu
)
bi ara reklam manyaklığı yaşandı resmen samimi soluyorum...
sinirlendim kapatcaktım tc en sonunda,, 10 dakkada bi reklam verdiler,,, tamam para kazanında birazda halkı dusunun kardeşim,, bizde insanız oturup 1 saat dizi izleyelim diytoruz reklam dizi kadar nerdeyse...
bu olmaz....
Saygılar
Rıdvan.
Bir börek daha yiyeyim,seni vurup gideyim.
evet bu bölümden çıkan tek anlam demekki neymiş camiye giden kurtuluyormuş![]()
ömer panpa yırttı yine.polata kim manita ayarlıcak şimdi.neyse ölünün arkasından konuşulmaz allah rahmet eylesin.
yaaw bu ersoya gitgide tav olmaya başladım çıkarsınlar dizxiden artık..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)