polat bılerek bılınmesın dıye pusatı yolladı 100de 100 : ))) o gemıde :ÇD
Şimdi bitirdim. Pusat hem önceki bölümde leylaların yanındayken aynı anda iki yerde olamayacağına hemde bu bölümde hem gemi hem orda olamayacağına göre ve boy pos olarakta uymayacağına göre polat maskeli bence.
Ama dizi sonuçta senarist ne isterse o olur. Toplantıyı bastıklarında ayak ayak üstüne atması tam pusatlık şov . Polat yapmaz karakterince. Ama dizi işte 1 hafta daha süründürcekler milleti.
AkSaçlı Son Mermisini Sıkıyor,
10 senelik KV tabularını alt üst eden bir bölüm,
meselenin ciddiyetini yansıtamadılar pek..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
vadi, yönünü abd tarafına çevirince kendisi bitirdi.. sanane suriye meselesinden...
polat yine estetik yaptırdı![]()
2 bölüm maske ile idare ettiler 2 bolümde sesiyle takılır.
sağlam balayı yaptı valla![]()
Dr.Ecu
ilk 100 bölümden sonra kurtlar vadisi dizisi bitmiştir. çakır, elif, laz ziya, dayı, karahanlı, testere necmi, vs... ulan ne günlerdi bee... yıllar sonra hala izleyenlerin olması (babam da dahil) şaşırtıyo beni.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Önümüzdei bölüm aksaçlıyı kurtarır ve maske düşer. Aksaçlıda bi güzel över polatı ve çocuklarıda onun merine verir.
Yav bu aynura ne güzel hatunama çok sinsi. Arif dediya abdulheye sıkıcağıma b u eli kırardım diye.
Eskiden kuru kabadayılık vardı dizide, şimdi strateji oyunu oldu resmen.. Karakterlerin rolleri oturdu iyice. Ben ilk bölümden beri keyifle izliyorum.
Yayınlanmadığı hafta huzurum olmuyor, keyfim kaçıyor..![]()
"Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )
Mete aymarin evinin onunde polatin(maskelinin) kolundan vurdugu igne ne acaba, leyla ile konusurken de sesi bi degisikti. Kesin sacma bi hastaligi vardir maske ciktiktan sonra da bir kac bolum oyle devam eder...
polat yaşıyomu hala ölmedimi ya
Sencer yürüyo beyler
Kurtlar Vadisi Pusu 179.Bölüm Fragmanı HD - YouTube
Şu an 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 konuk)