Dizi muhabbetinideee nerdeyse siyasete cevireceksinizzzz...
Herkezin tuttuğu takım kendine beyler saygı duymayı bilinmediği sürece kışkırtma tahrik etme hep olacaktır.
Burda her görüşte insan var...
Ona göre yazın derim
Dizi muhabbetinideee nerdeyse siyasete cevireceksinizzzz...
Herkezin tuttuğu takım kendine beyler saygı duymayı bilinmediği sürece kışkırtma tahrik etme hep olacaktır.
Burda her görüşte insan var...
Ona göre yazın derim
PowerTune
Ben netten izledim yayından sonra. Çocukluğumdan beri izlerim ancak son dönemlerde dizinin yön degistirmesine de üzülüyorum. Yeni sezonda belki değişiklik olur diye izlemeye devam edicem. Fena değil gibiydi dünkü ama izleyip siz karar verin![]()
Bi bakayım dedim..
Parareller, mahallenin kafa kesen haşarı çocukları falan..
Bi de bu kadar gerçekliğin yanında "öhöm, dizinin başında burada anlatılanlar hayal ürünüdür yazıyordu di mi inanacak saflara" amerikayı bile dize getirecek kadar güçlüyüz, bildiklerimizi bi açıklasak mına bile koruz algısının yönetimi..
Eli kolu uzun birilerinin akrabasının senaryoya etkisinin olduğunu duymuştum, zerre şüphem kalmadı..
Eski'den çakır varken izlerdik , o zamanlar ergenlik çağlarındaydık. Ki hala da severim o çakırın olduğu bölümleri. Ancak ne var ki dizi'nin içine siyaset bulaştı ve atv'de bunu alem eşkere yapmaya başladılar bıraktık izlemeyi. Bide yeter lan , bir dizi 10 sene sürer mi ?
Velhasıl kelam , vadi'yi izleyen ve sabah gazetesi okuyan masum vatandaş'larımız devam etsinler Türkiyeyi Orta doğunun en büyük gücü sanmaya.
Birde ışidin elinde 49 tane rehinemiz vardı ? n'oldu onlar sahi ? uzun adam kurtaramıyor mu onları ? yoksa bir senaryonun parçası mı haline mi geldi o rehineler ?
Artık alışkanlıktan bile izlenemeyecek kadar kötü gelmeye başladı. Halbuki ilk bölümünden beri izlerdik ama artık bitirmeliler. Gerçi başrolde ölümsüz adam varken nasıl bitecek o da belli değil.
Adam şifre yazmış![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
yılların Ömer babasıda öldü bee..
şu ana kadar vadideki en güzel ölüm sahnesiyle kendine yakışır şekilde öldü..
gözlerim yaşardı bi an ....
hala izliyorum ne zaman bitcek bilmiyorum
tşk
Rıdvan...
boks müsabakası sahneleri çok komikti.
bolumu net ızledım can skıntısındanulan ya bazı yerlerde cok guldum
Özlemişiz be , çakırı, tekrar başlayayım bari izlemeye. ama çakırın öldüğü bölüme kadar !!!!!!!!!!!!! zaten vadi orada bitiyor.
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...kurtlar-vadisi
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)