Skenderin kızını ben buldum netten yolladım o yıldıza :D
Printable View
bence skenderin kızı yuvadaki diğer kız sedef. artık alanen ortada kızının ebru olabileceği o yüzden sağ gösterip sol vurucaklar:D ebrunun babası da ihtiyarlardan biri sadece. bence skender ile alakası yok:)
akşam evde izliym bari bölümü dün izleyemedim
ben sızıp kaldım akşam:D:D neresi onu da hatırlamıorm ama gs maçının 77. dakikasıydı:D
ıskenderın kızı ebruu :) normalde babası goruken adamda ıhtıyarlar ıcersınden onlarında cocuk yapmalarına ızın verılmedıgı ıcın ewlatlık aldılar ebruyu ıskenderın kızı oda :D
Aynen polatın manita büyük ihtimalle büyük iskenderin kızı.ebru nun babasıda ihtiyar heyetinden o yüzden ebrunun babası kesinlikle polatla evlenemessin dedi ok anlaşıldı ama dizi aşıklar dizisine dödü biraz ekşın lazım..
dizi yavaş yavaş yalan ruzgarına dogru kaymaya başladı hayırlısı bakalım :D
yönetmen bayan oldu ya aşk daha ön planda
kadın eli değdiği belli:D
yeni fragman çıktı duyduk duymadık demeyin :D
Bol aksiyonlu yeni bölüm, baymıstı karı kız mevzuları :D
Fragman ;)
http://www.kvpusu.net/
baya ekşınlı bi bölüm olcak anlaşıldı....
heh şöle heycan istiyoruz artık
:D alın size alternatif senaryo ;
ebrunun babası ihtiyarlardan orası kesin.
ihtiyarların çocuk sahibi olmaları yasak,
kızın babası polatı da biliyor haliyle...
bu evlilik olursa , babanın ihtiyarların kuralını çiğnediği açığa çıkacağı için baba polatı istemiyor , olay bu...
aslında ihtiyarlar içinde de satılmışlar var , hatta ihtiyarlar da toptan yalan dolan...
polat zaten ihtiyarlara sormadan evlilik kararı verdi , ihtiyarların kurallarına kesin teslim olmuş olsaydı bu kararı vermezdi polat , demek ki içinde ya şüphe var ya da işine geldiği için ihtiyarlara "okey" dedi zamanında...
ihtiyarlar bi şekilde bozuk çıkacak bence...hatta işte o zaman hep birlikte şaşıracağız...
kız iskenderin kızı değil kesinlikle...
iskender ihtiyarların kontrolünde veya ihtiyarlar diye bi oluşum külliyen yalan...
polatla ebrunun evliliği caizdir :D:D:D:D:D
ihtiyarların kolpa lduğu baştan belliydi yaw:d
zaten fragman da ebrunun babası iskenderle konuşuyor
bi senaryo daha yazayım:)
ebrunun babası ihtiyarlardan, ihtiyarların çocuk sahibi olması yasak fakat bu adam gizli gizli çocuk sahibi olmuş ve iskender bu gerçeği biliyor ve bunu kullanarak ihtiyarların içine sızmış bulunuyor. eğer polat kızla evlenirse babasının yalanı ortaya çıkacak dolayısı ile iskenderde açığa çıkacak:)
he aynıymış 8000rpm ile:) tam okumamıştım :)