video acıklıyor herseyi ...
video acıklıyor herseyi ...
DOHA CAM FILM | Cam Filmi - Kaput Koruma - Araç Kaplama - Sticker
Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 2558(eski 35)sokak No:34 | 0554 660 49 11
Instagram / Dohacamfilm
bu fotoğrafdaki kız masum olabilir ama hiç bi suriyeliye acımıyorum mahallemizde yaptıkları taşkınlıkları görseniz hak verirsiniz erkekleri zaten sapık karı kıza bakıyolar sürekli kavga çıkıyor
bu insanlara değil, devlete kızıyorum! Hiç mi takip etmezsin?
Millete bakamayacağın çocuğu doğurma diyenler, devlete neden bakamayacağın insanların sığınma taleplerini kabul ediyorsun diye sormuyor?
Sırtımıza bunca yük bindirdiler ve bizlerin vergisiyle, bizim hayat standartlarımızı düşürüyorlar ama neticede burada olmalarının sebebi savaş mağduru olmalar ve bizlerin yaşam standartlarını düşürmelerine izin veren yine bu insanları kontrolsüz sokaklara terk eden devlet yaklaşımıdır!
Fiat's Are Faster Than You Think!
Kızcağızın manzarası üzücü ama, ben birden fazla kez ayakları çıplak insanlarla trafikte münakaşaya girdim. İki sefer bu cam silen kafayı yemiş grupla, bir seferde ayağıma yapışıp pantolomunu cekiştirirken, arkadaşının ceplerimi karıştırmasını farketmeyeceğimi sanan gerizekalı kadın ve salak koskocaman kızıyla. Aralarında mutlaka durumları vahim olanlar var, onlarla aynı ülkeden, aynı vilayetten yada köyden gelenlerde kendi aralarında farklılık gösterebiliyor. Kimi böyle motorcuya, yada araba sürücüsüne, yayaya saldırıyor, kimide gideceği yere ulaşmak için sessizce bir köşede oturabiliyor. Gittiği yerde de neye alet olacağı, yada başına ne geleceği bilinmez elbette.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)