canı sıkılır yıne ceza yazar debelenme boşa kaçamazsın
Bravo lari unuttun herhalde
Simdi ceza yiyen arkadasa degil lafim ama egzozuda filtreyide bas bas bagirtip gezenler var bnde rahatsiz oluyorum.he guzel bir egzoz vs olunca bende dinliyorum araba gercekten spor guclu arabadir eyvallah ama gaza basinca gitmek yerine sadece ses gurultu yapanlara iyiki ceza yemis derim.(filtreye bile ceza yazilir diyen uyeler var!!!).
Kimsenin benim kulaklarimi rahatsiz etmeye hakki yok ozelliklede bas bas bagiran sahincilerin.o an arayasim varsa arayip sikayette ediyorum hic cekinmem.
Şunu halen anlamayan arkadaşlar var aramızda; aracınıza değil filtre, orjinalinden farklı çakmak bile taksanız bu teknik değişikliğe girer ve ilgili yasa gereği cezai işlem "uygulanabilir." Uygular/uygulamaz bu polisin insiyatifine kalmıştır. "Filtre taktım nasıl ceza yedim, bijon değiştirdim aracımı bağladı, egzoz kafası taktım otoparka çektiler, ile, aracıma supercharge uyguladım, bagaja nos koydum, arabada komple bodykit var, araçta air var" hepsi aynı şey. Geçmiş olsun.
Şaşırdım valla o filtre o araçda ne kadar ses yapabilir ?
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Geçmiş olsun, artık tüm haklar polisten yana, savunma için hiçbir şeyimiz yok.
O değil de fb7 Civic'ten bu kadar bağıran hangi filtre var? Satmayı düşünür müsünüz?![]()
çok saçma sebeplerden ceza yiyenleri gördükten sonra filtre felan artık normal geliyor, geçmiş olsun![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
yazarlar çünkü aracında teknik degişiklik yapıyosun
sen duaet başka uygulamalar yapmamış![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Tesekkur ederim kardesim.Simota cb2-111 var bu gidisle satcaz heralde
Tesekkurler valla dikkat etmek lazim
Abi simdi sende crx var cigerli sesli soluklu nasi geziyosun o arabaylaya da bu type r lar s2000 ler nasi geziyo onu cozemedim
![]()
Hocam geçmiş olsun. Gerçekten saçma bir durum hava filtresi yüzünden ceza yemek .
Aynı araca sahibiz ve aynı filtreden taktırmayı düşünüyorum, tavsiye edermisiniz?
Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Civic Gibi...
Olmaya Civic Cihanda Bir Nefes Vtec Gibi..
Hala sorgulamaya calısmayın. Filtre degil , sinyalin üzerine çektiğiniz sarı folyo bile teknik değişikliktir. İsterse ona bile ceza kesip bağlayabilir. Bu zamana kadar birçok şeyi gözardı ettiler , işin boku çıkınca haklı olarak takmaya başladılar ...
İlkyardım çantasında tebeşir yok diye ceza yemiştik zamanında.. Yani yazmak isterlerse arabanın fiyatı kadar ceza yazabilirler. Ilımlı yanaşırsanız üzmezler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)