ikisine bakdınmı bile karar vermek zor değil..
![]()
ikisine bakdınmı bile karar vermek zor değil..
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
o paralara forester derim ben![]()
ama illa ikisinden biri seçilecekse vitara tercihim olur kesinlikle![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Grand vitara daha yüksek modelli olacak metal yorgunluğundan ve malzeme kalitesinden 1-0 önde az da olsa.Yürürü sağlam etti 2-0.Arazisi tartışmasız çok daha iyi etti 3-0.Bence tip olarak çok daha şık (göreceli tabi) etti mi 4-0.Crv daha sorunsuz olur ve parçası biraz daha ucuz oldu 4-1.Crv nin piyasası çok daha hareketli etti 4-2.Crv daha konforlu ve iç mekanı daha geniş etti 4-3.Maç Grand Vitara lehine bitti benim hakemliğimde ama crv beraberliği ufak bir farkla kaçırdı..Maçın yorumuna gelirsek kısa süre (1-2 yıl) bineceksem crv tercih ederim daha az zarar ederim ama uzun süre kullanırım arazi işlerinden çok keyif alırım zaten satacağım zaman ikiside iyice eski olacak derseniz Suzuki tercihim olur.
Crv nin 2007 sonrası nekadar güzelse önceside bir okadar çirkin. Vitara güzel arabadır iç aksamı falan baya şık. Yalnız servisteki arkadaşlarla konuşuren otomatik şanzıman problemlerinden bahsetmişlerdi vitara hakkında isterseniz biraz araştırın.
Bende Crv tercih ederdim, bir zamanlar her iki aracıda bayaa araştırmıştım Crv karar kılmıştım ancak olmadı, ben Crv derim.
2004 cr-v sahibiyiz, bence cr-v nin en guzel kasasi 2004-2006 arasi uretilen RD kasadir. Yeni kasalar bence eskiler kadar albenili durmuyor. Tamamen kisisel gorusumdur![]()
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)