bu kadar basit ama Kırmızıya tekrardan maşallah... çok begendim ben özellikle göstergeyi kim akıl ettiyse kıyak olmuş banada iyi fikir oldu![]()
FC RX-7 düşünebilirsiniz bence yurtdışında bolca örneği var hatta TR de de yapılmıştı 1-2 tane yanlış hatırmalıyorsam. Şu araç görünüm ve güç olarakta baya iyi duruyor her nekadar drift için yapılmış olsa da örnek olması açısından, sizde yükleyip pist için yürüyeni güçlendirip güzel bi canavar ortaya çıkarabilirsiniz.
http://www.stanceworks.com/2013/02/t...owered-fc-rx7/
estağfurullah sadece lafın gelişiydi sadece sec kasa doğuştan v8 taşıyor üzerinde ve belirli bir bütçeniz var kafanızdada bir kısmını kaporta boya şase güçlendirmeye ayırmışsınız w126 fazla uğraştırmaz diye düşündüm elbetteki siz ve diğer bilgi sahibi kişiler bazı şeyleri çoktan düşünmüştür benimki sadece fikirbir yola girmişsiniz inşallah hayırlısıyla gerçekleştirirsiniz
sen öyle ortaya atayım dedin diye Şaka yaptım kardeşim alınma![]()
daha önce değerlendirdim evet doğuştan V8 ama öyle cok ciddi bir güç yok yani, W201 için yapılan işlemleri W126 içinde hemen, hemen yapmam gerekiyor. burada benim açımdan ağırlık etken oluyor ve W126 daha agır.. ben maks 1350 1450 arası bitirmeyi istiyorum
yorum yapma zahmetinde bulunan Fikirlerini esirgemeyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerAraç hakkında W201 e karar verdim.. bir aksilik olmaz ise Projeye bununla start vereceğim
Allah utandırmasın inş.
Arkadaşlar Projeyle ilgli söyle bir sorum var.
daha öncede belirttiğim gibi Araç için W201 kasaya karar verdim şuan güçlendirme için plan yapıyoruz.. burada Güçlendirme işlemleri tam olarak nasıl olmalı Dikkat etmemiz gereken yerler neresi Alt bağlantı ve köşe destekler nasıl olmalı gibi soru işaretlerim var..
Yardımlarınız için şimdide teşekkür ederim
NEO Motorsport gibi rallilere ve drift için araç hazırlayıp bunlara TOSFED onaylı rollcage yapan biryere gidip aracı lifte kaldırıp bakmak daha iyi olucaktır. Ayrıca mutlaka Roll Cage olmalı. Roll Cage sadece kaza anında işe yaramıyor. Şasenin rijitliğini oldukça arttıran bir işlemdir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
W201
Cok dogru bir secim
Yakindan takip edicem gelismeleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)