User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
172 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Hangi Televizyon?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı phantom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence Ultra HD olayına hiç takılma. neden dersen;

- salonuna 65-80-100" gibi displayler almayıp resolution'u yükseltirsen çook az bir kalite farkı alıyorsun,

- milletin saçları beyazladı, Turksat anca 4A uydusuyla ulusal kanalları HD vermeye başladı. 2000'den beri HD TV satılıyor, 4A uydusuyla sağlanan altyapı 2014 Eylül'ünde aktif oldu. artık ne zaman Ultra HD yayınların yapılacağını tahmin et ...

- iyi bir elektrik şebekesi topraklaması ve (Digiturk hariç) iyi bir uydu alıcısı ile elde edeceğin kalite, -henüz olmayan- Ultra HD yayın için harcayacağın paradan çok daha fazlasını getiriyor.

diyeceksin ki o zaman niye UHD TV satıyorlar?

dışarda panel fiyatları oturmuş düzeyde giderken boyut büyüyor, artık 60" standart olmaya başladığı gibi 70-80-100" displayler çıktı. yabancı platformlar ve şifresiz HD kanallarda uzun süredir üst düzey bir kalite ile çok sayıda kanal yayın yapıyor (mesela Astra 1 uyduları) bir süredir yabancı platformlarda Ultra HD test yayınları mevcut. yurtdışında alınabilir.

TR ise yurtdışından geri. yurtdışı ile aynı olduğumuz tek seviye satış.
    UHD'yi TV yayınları için değil, Blue Ray / 3D filmler için tercih ediyorum.. Normal ya da HD TV yayınlarında FHD / UHD farkı olacağını düşünmüyorum. TV'de Digitürk harici bir yayın kullanmayacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ultra HD materyal, mesela standart bir film Bluray diske sığabiliyor mu?

bildiğim kadarıyla dual layer BD 50GB kapasiteli. amele bi hesap yapsak standart bir filmin 160GB yer kaplaması lazım. wikipedia'da şöyle bişey yazmışlar;

4K Blu-ray Disc
    On September 5, 2014, the Blu-ray Disc Association announced that the 4K Blu-ray Disc specification will support 4K video at 60 fps, High Efficiency Video Coding, the Rec. 2020 color space, high dynamic range, and 10-bit color depth. 4K Blu-ray Disc will have a data rate of at least 50 Mbit/s and may include support for 66/100 GB discs. 4K Blu-ray Disc will be licensed in the spring or summer of 2015 and 4K Blu-ray Disc players have an expected release date of late 2015.
    Ultra HD çalabilen BD player'a dikkat etmek lazım herhalde...

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav kızma niye kızıyosun

uzun süredir ben de power filter almak istiyorum, TR'de çok zor bulunduğu gibi fiyatlar kazık.

ama 100-200 liralık filtreye bakınca maalesef yakışıklı bir grup prizden ötesini göremedim. gerçek bir filtre devresinin içinde kapasitörler bobinler vs. olmalı, 500, 800 hatta 1,000 ve üstü vermezsen maalesef böyle devreler yok
    Kızmak değil bu aşırı diretmeniz. 4 sene Teknosada çalışan biri olarak RedTag ürünlerin ne fiyatlarda satıldığını biliyorum. Ciddi anlamda komik rakamlara ürünler alabiliyorsunuz. Araştırmanız gerekir. Sizin niyetiniz üst segmentinde üst segmentinde bi priz almaktır 1000 TL verirsiniz yada o prizi daha uygun fiyata alıcam diye araştırıp durursunuz. Buldugunuz fiyatta zaten 500 TL olur. Herkes sizinle aynı segment ürün kullanıcak diye birşey yok.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi anda aklımı çeldi LG 55UB830V

Aktif gözlüğün problemleri hakkında okuduklarım bir yana; verdiğin modelin UHD olması epey öne çıkardı bu cihazı.. Diğerleri hep FHD'ydi
    Bende ps4, xbox ve 4k blueraylerin olacagini varsayarak bu modellere yoneldim, fiyat ve boyutu iyi ayrica gorsel olarakta cok begendim

Bende suan 500hz full hd lg de digiturk kullaniyorum , gunluk kullanirken cok bir etkisi olmayacaktir diye dahmin ediyorum

Bu arada bana en guzel renkler hep lg de gozuktu samsungunki cok fazla renkli ve canli hosuma gitmiyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kızmak değil bu aşırı diretmeniz. 4 sene Teknosada çalışan biri olarak RedTag ürünlerin ne fiyatlarda satıldığını biliyorum. Ciddi anlamda komik rakamlara ürünler alabiliyorsunuz. Araştırmanız gerekir. Sizin niyetiniz üst segmentinde üst segmentinde bi priz almaktır 1000 TL verirsiniz yada o prizi daha uygun fiyata alıcam diye araştırıp durursunuz. Buldugunuz fiyatta zaten 500 TL olur. Herkes sizinle aynı segment ürün kullanıcak diye birşey yok.
    bak insanları burada yanlış yönlendirme.
    80 liraya çok iyi diye buraya yazdığın ürün yüksek akım korumalı grup priz. filtre falan hikaye. öyle şeyleri de elektrikçiler vs.ler daha ucuza satıyor.
    1,000 liralık ürünü alırsan işlevi var.
    senin mantığına göre indirime girmiş içi boş kutuyu paramız yetiyorsa sevinerek almamız lazım.
    ne 1,000 liralık filtreyi değerlendirebiliyorsun
    ne indirimdeki aletin yetersizliğinin farkındasın
    ne de konuyu açan arkadaşın isteğini anlamışsın. Ultra HD LCD almak istiyorum ne önerirsiniz diyen kişiye şunu al artan parayla işe yaramayan ama indirime girmiş filtre al diyorsun.
    hele ki teknomarkette çalışıyormuşsun, şu anlatımın zerre kabul edilemez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isin icine koruma girince illaki belli butceleri gozden cikarmak gerekiyor

Ben ups kullaniyorum fakat bizim butcemizin yetip satin aldiklarimizda biryere kadar illaki yansitiyor cihaza

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir süredir UPS'lerin bazı çıkışlarına yüksek akım koruması koymaya başladılar onur.

kaldı ki yüksek akımı yediği zaman UPS boardunun yanarak arada sigorta gibi davranacağını tahmin ederim.

ama şehirde yaşayanlar için prizlerden bir anda 400-500V gelmesi çooook nadir olan birşey. şebeke altyapısı çok bozuk taşra bölgelerinde daha sık görülüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet offline olanlar ise yaramazda line-Interactive olanlari is goruyor, ben evde bircok yerde kullaniyorum

135
    ├┼┼╕
    246R

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzleme mesafem 3 metre civarı benimde 107 ekran Lg 800hz smart 3d aldım kullanıyorum, iyiki 120 almamışım diyorum bu bile büyük geliyor alışamadım.
    Tek kusuru var dahili uydudan kullanıyorum, tv'yi ilk açtığımda seri kanal değiştirmiyor az bir zaman geçince kendine geliyor. Onun dışında çok memnunum akıllı kumadası da var sahibindende forumda elimde kumanda geziniyorum çok zevkli oluyor. . 3 sene öncede düz ful hd lg almıştım çok çok memnundum, hala kullanıyoruz o tv'yi taş gibi maşallahı var. sony'de kullanıyoruz yine full hd smartı vs yok açılması bilgisayar gibi insanı deli ediyor.

Sony'nin diğer modellerini bilmiyorum ama 2bin liraya alıcağınız lg sonyden daha kullanışlı olur sanırım. Samsung hakkında hiç bilgim yok.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birkaç gün sonra teknosada indirim olucakmış Evren abi.

acelen yoksa bekle derim

sony neden düşünmüyorsun abi?
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak insanları burada yanlış yönlendirme.
    80 liraya çok iyi diye buraya yazdığın ürün yüksek akım korumalı grup priz. filtre falan hikaye. öyle şeyleri de elektrikçiler vs.ler daha ucuza satıyor.
    1,000 liralık ürünü alırsan işlevi var.
    senin mantığına göre indirime girmiş içi boş kutuyu paramız yetiyorsa sevinerek almamız lazım.
    ne 1,000 liralık filtreyi değerlendirebiliyorsun
    ne indirimdeki aletin yetersizliğinin farkındasın
    ne de konuyu açan arkadaşın isteğini anlamışsın. Ultra HD LCD almak istiyorum ne önerirsiniz diyen kişiye şunu al artan parayla işe yaramayan ama indirime girmiş filtre al diyorsun.
    hele ki teknomarkette çalışıyormuşsun, şu anlatımın zerre kabul edilemez.
    Gerçekten anlaşamıyoruz, kalp kırılmadan daha fazla uzatmak istemiyorum. İyi forumlar.

gan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene aldığım 46 F 6470 Samsung Kullanıyorum. Dahili uydu alıcısı ile yayınları izliyorum. Bazen de tivibuda kullanıyorum.
    Dahili uydu alıcısı gayet akıcı kanal bekleme süresi az. Aynı zamanlarda çevremde alınan LG'lerde film izlerken ara belleğin donması, uydu alıcısının yavaş olması gibi şikayetler var. Ben de bu şikayetlerin hiç biri yok.

Aldığım dönemde Sony w805 ve w905 serileri yeni çıkmıştı ve istediğim ekran boyutları ciddi pahalıydı. Daha uygun olsaydı düşünmeden alırıdım.
    Sony'de renkler daha doğal. Alırken kendi götürdüğünüz bir usb de 1-1 deneyip gözünüze hitap edeni almanızı öneririm. Yoksa özellik bakımından (smart, wifi vb.) piyasadaki TV'lerin çoğu birbirine çok yakın.

Kolay gelsin

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://vatanbilgisayar.com/lg-42lb65...-2-gozluk.html

beyler bu tv nasıl sızce bı yardımcı olun banada ya

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direk tv için değil ama kumanda öven yorumlar için söylüyorum. Kumanda için kasmaya gerek yok, mesela samsung s3ten itibaren 'WatchOn' uygulamasıyla herhangi bir cihazı kontrol edebiliyorsunuz. Ben evde kumanda kullanmıyorum hiç telefon yetiyor.

Cihaın markası modeli pek önemli değil

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birkaç gün sonra teknosada indirim olucakmış Evren abi.

acelen yoksa bekle derim

sony neden düşünmüyorsun abi?
    Çok teşekkür ederim kardeşim, acelem yok. Ekim sonuna kadar vaktim var.

Bilmem, Isınamadım Sony'ye

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teknosa mediamarkt vs. gibi yerleri geze geze bi akrabaya tv aldık her araştırmamda öncelik olarak LG önerdiler öncelerı benımde gözüm samsungtan başkasını görmüyordu ama okadar LG onerdılerki sonra dıkkat etmeye başladım gerçekten kumandasına kadar ap ayrı bir tarz yaratmış herifler. En önemli özelliği ise samsung a oranla LG nin ekranında kullandığı bir sistem sayesinde Samsung belli bir süre sonra gözü yorarken LG yormuyor saatlerce izleyebiliyorsunuz. Hatta telefonunuzun NFC özelliği ile tv nıze bağlanıp telefonunuzu kumanda yaparak kullanadabiliyorsunuz bu esnada telefondada mınık bır tv bolumu açılıyor tv nızdekı goruntuyu telefonunuza verıyor. Internet kamera gıbı ozellıkler ıkısındede var ama ben onca model karşılaştırmasından sonra öncelik olarak LG öneririm
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istediginiz ekran boyutunda en uygun 3d full hd urunu alsaniz emin olun sizi 5 seneden fazla sorunsuz izlettirir goruntuyu. Hz olayi abartilmis gidiyor 600Hz 800Hz falan. 200 Hz uzerinde goruntu yok zaten. onuda 3d olarak bulsaniz en fazla 400Hz yapar gerisi bos. 3d fullhd urunler 2k yi destekler. uydu cihazi icinde olanlari almak bir elektronik imalat ve ithalatcisi olarak bana mantikli gelmiyor sorun oldugunda tum tv etkilenebilir. kaldi ki yeni uyduya gecilmesine ragmen 1080p yayin hala yok ulkemizde.

marka konusunda lg ve samsung iki dev firma. bizde 3d tv imalati yaptik ve lg panel kullandik. kimine gore samsung daha net parlak geliyor kimisi lg icin soft bi goruntu verdiginden lg seviyor. tercih meselesi. sony artik tv piyasasindan cikti diyebiliriz. lg ve samsung fiyat rekabetine dayanamadi. gecen sene 1.2 milyar dolar zarar aciklari sony tv departmani.
    Gökhan ÇAPRAZ

34 BYC 099 civic sport plus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hondaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Orta segment iyi bir televizyondur. Şuanda genel olarak fiyatı 1700 TL ayın 8'inden sonra 1800 TL olarak devam edecek. Normalde bu cihazla akıllı kumanda kampanyası yapılıyordu, ama busefer fiyatta indirime gitti LG. Fiyatına göre alınabilir bi televizyon. Kullananlar memnun henuz bir şikayet almadık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hondaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orta segment iyi bir televizyondur. Şuanda genel olarak fiyatı 1700 TL ayın 8'inden sonra 1800 TL olarak devam edecek. Normalde bu cihazla akıllı kumanda kampanyası yapılıyordu, ama busefer fiyatta indirime gitti LG. Fiyatına göre alınabilir bi televizyon. Kullananlar memnun henuz bir şikayet almadık.
    Edit yapamadım.

http://www.n11.com/lg-42lb652v-full-...d-tv-P29778189 birde indirim kuponunuz varsa iyi rakama gelmiş olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)