Satisa geccc uretimci olmaaaa
Saka bi yana hayirli ugurlu olsun ama her sakada bi gerceklik vardir..
Satisa geccc uretimci olmaaaa
Saka bi yana hayirli ugurlu olsun ama her sakada bi gerceklik vardir..
Hakkınızda hayırlısı olsun. Çok güzel bir heyecan. İlk işiniz her zaman sabırlı olun. Yeri gelicek çok üstünüze gelicekler,bunaltıcaklar sinir stres yapıcaksınız ama her zaman kendinizi geliştirmeye odaklanın.
Hayırlısı olsun. Benim ilk 2 işim de edindiğim tecrübe çok kötüydü. Çok zorlanmıştım. Şimdi bu yaşta okumanın yaşı yoktur deyip bir diploma peşine daha düştük. İnşallah mühendis olacağız. Hakkında hayırlısı olsun. Tutunduğun şirkette keyfin yerindeyse çok fazla parayı düşünme kalıcı ol, eğer hakkını veren bir şirket ise zaten iyi yerlere geleceksin.![]()
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim
Bozok üniversitesi mezunuyum (yozgat) makina mühendisiyim.
İngilizce seviyem intermediate dil kursumu da onlar karşılayacak hatta eğitimler fabrikada oluyor ukla akademi tarafından. Benim gittiğim kurstu iyi oldutoplamda 3 dil eğitimi oluyor fabrikada yani süper imkan
İç denetçi eğitimi 16949 bu sertifikasyon eğitim parayla kurumlardan alınabiliyor ve cidden önemli ama sorumluluğu da var tabi. Kasım ayında denetim varmış mesela yeni bir sap sistemine geçilmiş epey uğraşacağım gibi duruyor öyle anladım
İngilizce aslında çok önemli fakat karşı tarafa güven ve böyle rahat olmak çok daha önemli yani neysem o olarak konuştum yalana dolana kaçmadım verdim cevapları belki bu yönümden kazandım.
Satış kısmına gelecek olursak aslında öyle düşünüyordum baştan fakat ne olursa olsun her şeyin temeli üretimYani üretimde başlayacağım ama bütün departmanlarda elim olacak tam benim istediğim gibi oldu. Çalışma saatleri güzel sabah 8.30 akşam 6.15 ve evime 10 dakika mesafede firma
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
iç denetçi için herhangi bir kurs var mı ?
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
16949 olduğuna göre büyük ihtimal otomotiv yan sanayi üreticisi çalıştığınız yer. Pres işi varsa üretim yeri biraz sıkıntılı oluyor kulaklıksız dayanılmaz. Zamanında stajımı bursada bu tarz bir yerde yapmıştım da preshanede 3 gün dayanabildimçizimcilerin yanına gidip ofiste takılıp çizim öğrenip bitirdim stajı. (catia)
Hayırlı olsun, darısı başıma artık![]()
Diploma ile sevipte kavuşamayanlar şeklinde bir ilişki içerisindeyim![]()
evet öyle fiat grubu ford citroen man vs. bir çok firmanın koltuklarını yapıyor üstünberk holding.
Kendi arabamda olan kumaş hatasının fotoğrafını göstereceğim kütahya'da olan kumaş fabrikamıza![]()
Ben fabrika ortamlarına alışkınım gürültüyü duymuyorum bile ama uzun süreli pres etrafında duracak olsam kullanırım.
Masam genel müdürle üretim müdürünün sağında genel direktörün solunda daha orada 3 kişiyiz en stratejik noktayı aldım ama herkesi görüyorDaha iyi böyle arkamdaki camdan üretimi komple tepeden izleyebilirim artı gürültü yok üstüne istediğim zaman üretime gidebilirim tam istediğim gibi. Üretimdeki odalar ***** yani
Teşekkür ederimOlur olur ama öyle ama böyle olur
Önemli olan güzel bir başlangıç olması ayaklar geri geri giderse bir kıymeti yok. Ben o yüzden 2 ay bekledim iş için
Amin inşallahteşekkür ederim
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)