merakımdan soruyorumda özellikle ceed/i30 arkasından bravo/guiletta/v40 vs. gibi araçların kullanmam almam diyen kişiler inceledimi direksiyonuna geçtimi hiç. yada nasıl bir kalite anlaysınız varda begenmiyorsunuz
Printable View
merakımdan soruyorumda özellikle ceed/i30 arkasından bravo/guiletta/v40 vs. gibi araçların kullanmam almam diyen kişiler inceledimi direksiyonuna geçtimi hiç. yada nasıl bir kalite anlaysınız varda begenmiyorsunuz
Son kasa Ceed'i veya i30 u hic kullanmadım, ama kullanıcı yorumlarına bakılırsa gayet basarılı bir arac.
Cok yakın arkadasım F20 M paket 116 sını satıp Golf dizel dsg highline aldı, ben dedim ki ne yaptın? BMW satıp VW alınır mı? Dedim ama aracın içine, tokluguna, rafineligine ve verdigi kalite hissine kapıldım, surusu cok rahat, içi cok geniş, J Kasa GTC kullanıyorum, Golf ten inip kendi aracıma binince farkı daha kolay anlıyorum...
Hakkınızda hayırlısı olsun, dedigim gibi marka fanatigi degilim, i30 ve ceed i hic kullanmadım...
Ben Golf alıp güzelleştirmeyi tercih ederim, i30 bana keyif vermeyen bir araba. Ama alacağın Golf'te boş bir araba.
Mantıklı olan İ30 almak.
Golf midline ne keyif verecek çok merak ettim?
Bu paraya alınabilecek en iyi araç ceed premium paket daha dolusunu alamazsınız golf 110 olur rahat aynı donanımda.
Koreliler çok gelişti , ciddi anlamda eski kia ile alakası yok kesinlikle premium ceed test etmeden karar vermeyin farkı anlayacaksınız.
Doğuşun kuklası olacağınıza kia da adam yerine konuyorsunuz zor seçim ama doğandan hallice midline golf almazdım
Biraz farklı bir öneri sunim kia sportge de bakılabilir :)
beklenti donanımsa elektrikli koltuk cam tavan falan i30da çok güzel donanımlar. öyle iç mekanı hoşaf olmuş bi i30 falan görmedim henüz.
fakat alayım arabayı satarken zarar etmeyim düşüncesi varsa vw grubu para kaybettirmeyen tek marka. hatta aldığınız paranın üzerine bile satılıyor. sunroof dışında full olan bi golf 7 1.6tdi dsgyi sıfır olarak 87 bin tlye verebilirim mesela size. aradaki fiyat farkı çok evet. ama vw girince işin içine böyle oluyor fiyatlar maalesef.
Bende var Golf. Aynı km'de birebir aynısı bende satıyorum. Donanım olarak i30'la yarışamaz. Kalite olarak i30 Golfe göre eksik kalır. İ30 değer kaybı yaşar. Golf cumhuriyet altını gibi. Senelerdir Hyundai kullanıyoruz. Hiç masraf yapmadan sattık birçoğunu. Şu anda Santa Fe var hatta 2008 model ve 290bine geldi hala biniyor babam. Gerçekten sıkıntısız bir araç. 1-2 sene sonra satacaksam ileride satışı düşünerek Golf alırdım. İnanılmaz az yakıyor bu arada golf. Uzun süre bineceksem i30 düşünebilirdim. Direksiyonun 60-70binde soyulmaya başlaması deri koltuksa daha 100bine gelmeden çok çabuk bozulması gibi şeyler yaşadık Hyundai'de. Tabi bu durum i30'da değişmişmidir bilemiyorum.
Mantıklı olanın İ30 almak olduğunu söledim zaten oraya.
i30 da kullandım, ceed'de. İkisinden de tasarım olarak ta, sürüş olarak ta keyif almadım kişisel birşey bu. Ben Golf alıp kendi zevkime göre istediğim şekilde kişiselleştirip, kendi istediğim şeyleri ekleyebilirim. O zaman hem tasarım, hem teknoloji hem de kalite olarak beni fazlasıyla doyuran bir araç olur.
Ceed alıp gt tamponları yaparsan golf dikkat bile çekmez yanında. Yani kişisel keyif ama hala soruma cevap alamadım golfden ne keyif aldın daha doğrusu midline golfden ne keyif alırsın ceedten alamadığın
Sırf vw golf diye midline pakete o kadar para vermeye acırım ben şahsen . Yazık günah olur bu benim kişisel düşüncem i30 alın daha iyi .
Seat leon dizel de düşünebilirsiniz
golf highline aldım bende bir ay önce açıkcası daha alt donanım çekilmez.comfortline da park sensörü cruise yok ha para kaybettirmiyor o ayrı...
senin beklentilerinden çok aracın değer kaybetmemesi daha önemliyse golf yok keyif adamıyım her teknolojiyi tatmak istiyorum diyorsan kia.
Not: vag'cılar kızmasın ama ben fb7 honda' daki konforu bulduğumu söyleyemem. 17" janttanmı yoksa bağımsız olmayan arka süspansiyondanmı bilmiyorum bana golf civic' e göre konforsuz geliyor ki golf6 kullanan arkadaşımda civic'i kullandığında şaşırmıştı buna.
Ya güzel kardeşim gençsin güzelsin sinirlenicem artık, kişisel zevkim diyorum birader oraya bana ne senin dikkatini çekse ne yazar çekmese ne yazar. Senin altındaki GT'yi görsem ben kafamı çevirip bakmam bile bırak tamponunu takmayı..
Okuduğunu anlamayı öğren önce okulunda;
Diyorum ki midline golf boşi bir araç ama ben kendi zevkim doğrultusunda ona eklemeler yaparak keyif alırım diyorum. R direksiyon takarım, Discovery pro veya 8'' Nav takarım, iç mekanı komple R yaparım yaparım da yaparım kafama göre. BENİM ZEVKİM DİYORUM. Sürüş pozisyonu bile çok daha keyifli benim için Golf'un en basitinden. Direksiyon tepkileri ve süspanyionu da aynı şekilde.
Konu sahibine İ30 al daha mantıklı diyorum, hala zorluyorsun. Ne sölememi istiyorsun onu anlamadım. Çok büyüksün Kia-Hyundai, az paraya alayından iyisiniz, herkes almalı almayanı dövüyorlar vs mi diyim ne diyim.
Kendi altınızdaki arabanın pohpohlanması övülmesi hoşunuza mı gidiyor anlamadım ki. Bende yazayım o zaman 159 tavsiye ederim en iyisi Alfa, Giuletta al vs mi yazayım.
ikinizde aynı şeyi diyorsunuz haberiniz yok.
kafana göre yapabilecegin ne varsa ceeddede yaparsın sen R a cevirirsin o gt ye çevirir. sen gt ye bakmassın ben r a bakmam. sen her köşe basında r/gti a dönmüş araca binersin ben binmem .sen navi takarsın e bende takarım :) sana golf rahat geliyor ona ceed.
beni yanlış anlamayın merak ettim kapı sesinin daha tok olması artı bir özellik mi oluyor?
Golf kesinlikle totalde çok daha iyi olan araç bu i30 un kötü olduğu anlamına gelmez Golf için i30 dan daha iyi denilebilir hemde kesin bi şekilde
Lakin Golf ü golf yapmak için çok para lazım bence mantık seviyesini aşan para vermek gerekli Highline dan aşağısı boş değil bomboş düşünün comfortline da park sensörünüz yok bırakın cruise u far yağmur sensörünü
Midline plus ta ise sis farı yok işte daha ne yazayım :)
İ30 veya ceed alın iyi araçlardır.