Sadece lansman pakette geldi, standart olarak 2012 Highline'da bile xenon yoktu.
Printable View
culyetta'ya neden bakmıyorsunuz , çok yeterli bir araç.
Hocam ben arabayı sökeyim 63e vereyim arabam daha fazlaya gider o zaman :) Bixenon olmayan çok araç var, 2013 comfortline da bile yok 3.500 TL de fiyatı var. Aksesuar para etmiyor ama yapmaya kalktığında çok çok iyi paralara çıkıyor sırf on tampon 2.000 TL örnek olarak. Neyse acelemiz yok demekki ölüyoruz dersek 70 eder bizimkisi :)
senin verdiğin emeğe yaptığın tüm harcamaya insanlar yarı fiyatını vermek dahi istemeyecek ***** "ölücü rulez"
ama benim gibi kendi yaptırmak istediğinde sonradan pahalı bulup yaptırmayacak en basit örnekleri led stop ve gti tampon (genel konuşuyorum)
bekle biraz bence istediğin paraya yakın bir fiyata gider.
golf derim
90hp Golf bir de üstüne midline hayatta o parayı etmez. Yazık günah 90hp konulur mu o arabaya.
I30 da sevmiyorum ben ne kadar dolu olsa da, Ceed cok daha güzel I30dan.
'14 Ceed SW var bizde, çok memnunuz. Hem Golften 38hp daha güclü, hem çok daha dolu.
Bu sınıfta hiçbir markanın kötü arabası yok. Tercih-beklentilere göre model seçimi yapılabilir. Zamanında Golf'lerde arka süspansiyonu tam bağımsız muhabbeti vardı(şuan 140hp altı tam bağımsız değil.) İ30-ceed arka süspansiyonları mesela tam bağımsız. Ceed concept plus liste fiyatı 67.600 aynı donanımda Golf fiyatı *****:)
Ayrıca midline plus golfün konsol vs kalitesi comfortline modeli ile bir değil..
İ30 da ceed de çok mantıklı arabalar sürmeden karar vermeyin.