Bende yazdım dikkat ettiysen kullanmamıs içine bile oturmamışlar uzaktan yorum yapanlar için soledim. begenmemek ayrı önyargı vs apayrı
Bende yazdım dikkat ettiysen kullanmamıs içine bile oturmamışlar uzaktan yorum yapanlar için soledim. begenmemek ayrı önyargı vs apayrı
1881 - 193∞
Bende i30 elite dizel otomatik var.alırken golfede baktım leonada. Gönlüm golf istiyordu ama i30 la fiyatı karşılaştırdığımda aynı ayardaki golf 90lı fiyatlatara çıkıyordu ve 4 ay beklemem gerekti bu yüzden golfü eledim.i30 aldık yakıtı hariç memnun olmadığım hiç bir konusu yok 1.5 ton ve otomatil olmasına veriyorum yakıt sorununda. Almadan hyundai e ön yargılı davrandım ama koreliler aştı artık gidin test edin kullanın ondan sonra karar verin.tabikide kimse beğenmek zorunda değil ama benim edindiğim tecrübe bu şekildr
Okulumda ne öğrendiğimi sana mı sorucam dangalak sen alfanı lifte kaldıramazken biz burda uçak kaldırıyoruz haberin yoknolur sinirlen bana boş boş cümleler kurma bilgin yetmeyince lafı çarpıtma üzerim seni anladın mı. Bende senin tırt sonradan dolma golfüne bakmam ee napacaz şimdi? Sana doğru düzgün soru sordum bilmediğimiz varsa öğrenelim diye bama kalkmış yaş okul diyosun kendi yaşına bakmadın heralde
![]()
Golf 6 kullanıcısıyım motor güç olarak çok iyi ama donanım olarak adamlar koymamış abi,tek eksikliği bu bu usb veya kart okuyucu koy be arkadaş bu çağda hala cd çalar koymussun boş paketine tamam dolu paketlerinde var ama neye yarar..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
i30 almanı tavsiye ederim
elite oto dizel kullanıcısıyım.
o özelliklerde bir araç şuan 90 bin civarında.
12 binde aracım ve tık ses yok 1,5 yıldır servise sadece bakım için gittim.
yakıt konusundada pek üzmez.
Artık markaya para vermem kaldiki öyle çokda değer kaybetmiyor.
eskidendi artık o durumlar.
No Comment!
Zor seçim.. 61 e Midline almak mantıksız 65-70 aralığında lansman paketli vs Comfortline bulabilirsin, eğer bulursan Golf bulamazsan/uğraşamam diyorsan i30 al.
Dün istanbuldan doğuştan sıfır a3 sedan alıp geldik, Golf ün genel hissiyatı, konforu, dinamizmi de A3 e yakındır eminim ki. A3 büyüledi beni. Biraz sabırla birlikte Golf bence daha iyi bir seçim olur, ancak Üstte dediğim gibi uğraşamam vs dersen i30 ile devam et.
Ben olsam alırdım i30 elite golfde tabiki başın ağrımaz çünkü bozulacak bi donanım yok![]()
burda tekniksel ve sürücü keyfi olarak bilgi paylaşssak sorun yok.. Ama egolar girdimi işin içine olay geriliyor ..
bazı arkadaşlar bu tip konularda eski kafa yazıyor.. yani temeli dayanağı olmayan babadan dede'den kalma fikirlerle.. 1980 - 1990 lıların kafa yapısı ile yazıyor.. bu insanlar ortamı kızıştırıyor bana göre.. sorsan belki ömrü boyu ne i30 sürmüştür hatta nede yeni golflerden biri ile sürüş yapmıştır..
golf çok çok iyi kendini ispat etmiş segmentinin dünya lideri bir model buna en ufak bir şüphe yok. Ama yılda oldu artık nerdeyse 2015 .. eskisi gibi segmentinde 80 lilerdeki gibi tek değil 90 lılardaki gibide bir iki rakibi yok onlarca rakibi var ve en az golf kadar iyi kaliteli üretim yapıyorlar ve golften iyi fiyatlara satışları var bazılarının..
Eskiden C segmentine burnunun ucuyla bile bakmayan tenezzül etmeyen bazı markalar artık bu segmentte yarış halinde..
C segmentinde Allah aşkına malzeme kalitesi beklentisi nedir.. golf çokmu malzeme kalitesi zirvede yada i30 yada segmentteki diğerleri A3 dışarda tutuyorum.. oda premium marka gerçi halk sınıfı markalarda çoğu aynı biri biraz daha iyi biri biraz daha ikinci kalite malzeme kullanmış..
Bence burda sorulması gereken beklenti nedir.. C segmenti bana göre şehir içi ağırlıklı ve yoğunluklu sürülen araçlar.. bu araçlarda şehir içinde trafikte bolcana vakit geçiriliyor haliyle ben şahsen uzun süreler içinde vakit geçirdiğim bir aracın içinde beni rahat ettiricek ve hayatımı kolaylaştırıcak bana keyif vericek bolcana donanım olsun isterim.. teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanmak hepimizin hakkı bu mühendisler arabaları yapanlar bu teknolojileri donanımları bizim için geliştiriyorlar
i30 bana abs,hba,esp,tcs,hac,edb ıvır zıvır bütün teknolojik güvenlik sistemlerinin olduğu bir araç sunabiliyorsa elektrikli koltuktan tutda 3 modda değişken sürüş sistemine kadar, geri görüş kamerası,bluetoothu ,cam tavanı daha aklıma gelmeyen bir ton donanımı bana sunabiliyorsa birde golfe bakarım bana ne sunuyor . ona göre kararımı verirdim..
bazısı diyebilirki arkadaş donanıma ihtiyacım yok beni a noktasından b noktasına götürsün yeter o zaman onun işini golfte görür..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Az buçuk donanım haberde dolandığımdan biliyorum orda bir geyık konusu vardır her vw konusunda herkes iğneleme yönüyle ben vw yı seçerım kapı sesı bıle tok yazarlar sızdende öyle bişey gorunce dedım acaba donanımhaberden mı geldı bu konu buraya. Ben olsam koltuğuna ilk oturan kişi olmayı seçer i30 alırdım esnetiksel yöndende güzel donanım yönündende. dh dekiler gibi Kapı sesine göre araç seçmeyin derim![]()
DR. OWL
A3'ün kalite hissi, darbe emişi vs Golf'ten daha iyi ama Golfde sınıfında en iyi diyebilirim
Ilandaki arac nasildir peki http://m.sahibinden.com/classifiedDe...12534&rnd=3148
dizel leon da mantıklı olabilir şahsi fikrim o parayı kapısı tok kapanıyo diye bomboş golf e vermezdim.
ayrıca wiasmann nickli abiye de katılıyorum o sınıfta şürüş zevki olarak fb7 cidden iyi.![]()
2013 Midline 61 binse 2012 comfortline 20.00de bixenonlu Gti donanımlı aracıma 77 istemem çok mu geliyor? Bana da açıklama yapın ahali![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)