User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 2013 golf midlineplus vs i30 elite

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bende yazdım dikkat ettiysen kullanmamıs içine bile oturmamışlar uzaktan yorum yapanlar için soledim. begenmemek ayrı önyargı vs apayrı
    1881 - 193

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu pimi çekilmiş bomba

mert1612 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende i30 elite dizel otomatik var.alırken golfede baktım leonada. Gönlüm golf istiyordu ama i30 la fiyatı karşılaştırdığımda aynı ayardaki golf 90lı fiyatlatara çıkıyordu ve 4 ay beklemem gerekti bu yüzden golfü eledim.i30 aldık yakıtı hariç memnun olmadığım hiç bir konusu yok 1.5 ton ve otomatil olmasına veriyorum yakıt sorununda. Almadan hyundai e ön yargılı davrandım ama koreliler aştı artık gidin test edin kullanın ondan sonra karar verin.tabikide kimse beğenmek zorunda değil ama benim edindiğim tecrübe bu şekildr

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya güzel kardeşim gençsin güzelsin sinirlenicem artık, kişisel zevkim diyorum birader oraya bana ne senin dikkatini çekse ne yazar çekmese ne yazar. Senin altındaki GT'yi görsem ben kafamı çevirip bakmam bile bırak tamponunu takmayı..

Okuduğunu anlamayı öğren önce okulunda;

Diyorum ki midline golf boşi bir araç ama ben kendi zevkim doğrultusunda ona eklemeler yaparak keyif alırım diyorum. R direksiyon takarım, Discovery pro veya 8'' Nav takarım, iç mekanı komple R yaparım yaparım da yaparım kafama göre. BENİM ZEVKİM DİYORUM. Sürüş pozisyonu bile çok daha keyifli benim için Golf'un en basitinden. Direksiyon tepkileri ve süspanyionu da aynı şekilde.

Konu sahibine İ30 al daha mantıklı diyorum, hala zorluyorsun. Ne sölememi istiyorsun onu anlamadım. Çok büyüksün Kia-Hyundai, az paraya alayından iyisiniz, herkes almalı almayanı dövüyorlar vs mi diyim ne diyim.

Kendi altınızdaki arabanın pohpohlanması övülmesi hoşunuza mı gidiyor anlamadım ki. Bende yazayım o zaman 159 tavsiye ederim en iyisi Alfa, Giuletta al vs mi yazayım.
    Okulumda ne öğrendiğimi sana mı sorucam dangalak sen alfanı lifte kaldıramazken biz burda uçak kaldırıyoruz haberin yok nolur sinirlen bana boş boş cümleler kurma bilgin yetmeyince lafı çarpıtma üzerim seni anladın mı. Bende senin tırt sonradan dolma golfüne bakmam ee napacaz şimdi? Sana doğru düzgün soru sordum bilmediğimiz varsa öğrenelim diye bama kalkmış yaş okul diyosun kendi yaşına bakmadın heralde

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Doğru sölüyorsun, cevap verende hata.

Kolay gelsin.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf 6 kullanıcısıyım motor güç olarak çok iyi ama donanım olarak adamlar koymamış abi,tek eksikliği bu bu usb veya kart okuyucu koy be arkadaş bu çağda hala cd çalar koymussun boş paketine tamam dolu paketlerinde var ama neye yarar..
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i30 almanı tavsiye ederim
    elite oto dizel kullanıcısıyım.
    o özelliklerde bir araç şuan 90 bin civarında.
    12 binde aracım ve tık ses yok 1,5 yıldır servise sadece bakım için gittim.
    yakıt konusundada pek üzmez.
    Artık markaya para vermem kaldiki öyle çokda değer kaybetmiyor.
    eskidendi artık o durumlar.
    No Comment!

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Zor seçim.. 61 e Midline almak mantıksız 65-70 aralığında lansman paketli vs Comfortline bulabilirsin, eğer bulursan Golf bulamazsan/uğraşamam diyorsan i30 al.
    Dün istanbuldan doğuştan sıfır a3 sedan alıp geldik, Golf ün genel hissiyatı, konforu, dinamizmi de A3 e yakındır eminim ki. A3 büyüledi beni. Biraz sabırla birlikte Golf bence daha iyi bir seçim olur, ancak Üstte dediğim gibi uğraşamam vs dersen i30 ile devam et.

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    70.000 gözden çıktıysa megane sport tourer yada superb düşünün derim korelilere ön yargı yoksa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam alırdım i30 elite golfde tabiki başın ağrımaz çünkü bozulacak bi donanım yok

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    burda tekniksel ve sürücü keyfi olarak bilgi paylaşssak sorun yok.. Ama egolar girdimi işin içine olay geriliyor ..

bazı arkadaşlar bu tip konularda eski kafa yazıyor.. yani temeli dayanağı olmayan babadan dede'den kalma fikirlerle.. 1980 - 1990 lıların kafa yapısı ile yazıyor.. bu insanlar ortamı kızıştırıyor bana göre.. sorsan belki ömrü boyu ne i30 sürmüştür hatta nede yeni golflerden biri ile sürüş yapmıştır..

golf çok çok iyi kendini ispat etmiş segmentinin dünya lideri bir model buna en ufak bir şüphe yok. Ama yılda oldu artık nerdeyse 2015 .. eskisi gibi segmentinde 80 lilerdeki gibi tek değil 90 lılardaki gibide bir iki rakibi yok onlarca rakibi var ve en az golf kadar iyi kaliteli üretim yapıyorlar ve golften iyi fiyatlara satışları var bazılarının..

Eskiden C segmentine burnunun ucuyla bile bakmayan tenezzül etmeyen bazı markalar artık bu segmentte yarış halinde..

C segmentinde Allah aşkına malzeme kalitesi beklentisi nedir.. golf çokmu malzeme kalitesi zirvede yada i30 yada segmentteki diğerleri A3 dışarda tutuyorum.. oda premium marka gerçi halk sınıfı markalarda çoğu aynı biri biraz daha iyi biri biraz daha ikinci kalite malzeme kullanmış..

Bence burda sorulması gereken beklenti nedir.. C segmenti bana göre şehir içi ağırlıklı ve yoğunluklu sürülen araçlar.. bu araçlarda şehir içinde trafikte bolcana vakit geçiriliyor haliyle ben şahsen uzun süreler içinde vakit geçirdiğim bir aracın içinde beni rahat ettiricek ve hayatımı kolaylaştırıcak bana keyif vericek bolcana donanım olsun isterim.. teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanmak hepimizin hakkı bu mühendisler arabaları yapanlar bu teknolojileri donanımları bizim için geliştiriyorlar

i30 bana abs,hba,esp,tcs,hac,edb ıvır zıvır bütün teknolojik güvenlik sistemlerinin olduğu bir araç sunabiliyorsa elektrikli koltuktan tutda 3 modda değişken sürüş sistemine kadar, geri görüş kamerası,bluetoothu ,cam tavanı daha aklıma gelmeyen bir ton donanımı bana sunabiliyorsa birde golfe bakarım bana ne sunuyor . ona göre kararımı verirdim..

bazısı diyebilirki arkadaş donanıma ihtiyacım yok beni a noktasından b noktasına götürsün yeter o zaman onun işini golfte görür..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az buçuk donanım haberde dolandığımdan biliyorum orda bir geyık konusu vardır her vw konusunda herkes iğneleme yönüyle ben vw yı seçerım kapı sesı bıle tok yazarlar sızdende öyle bişey gorunce dedım acaba donanımhaberden mı geldı bu konu buraya. Ben olsam koltuğuna ilk oturan kişi olmayı seçer i30 alırdım esnetiksel yöndende güzel donanım yönündende. dh dekiler gibi Kapı sesine göre araç seçmeyin derim
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3'ün kalite hissi, darbe emişi vs Golf'ten daha iyi ama Golfde sınıfında en iyi diyebilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +1500 Darkmoon'a

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizel leon da mantıklı olabilir şahsi fikrim o parayı kapısı tok kapanıyo diye bomboş golf e vermezdim.

ayrıca wiasmann nickli abiye de katılıyorum o sınıfta şürüş zevki olarak fb7 cidden iyi.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2013 Midline 61 binse 2012 comfortline 20.00de bixenonlu Gti donanımlı aracıma 77 istemem çok mu geliyor? Bana da açıklama yapın ahali
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2013 Midline 61 binse 2012 comfortline 20.00de bixenonlu Gti donanımlı aracıma 77 istemem çok mu geliyor? Bana da açıklama yapın ahali
    Gti aksesuarlı olacaktı
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gti aksesuarlı olacaktı
    2012 comfortline golf7 lerde basic xenon standart geliyordu 63 65 civarina sizin aractan bulunabiliyor tabi aksesuarsiz standart jantli falan.araciniz cok guzel ama bence 77 ye gitmesi cok zor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)