Merabalar aracımla seyir halindeyken birden arıza ışığı yandı ve kadranda Check Engine yazısı çıktı doğal olarak korktum fakat arabanın elektronik veya motor aksamında hiç bir terslik yoktu ve herşey normal durumdaydı yinede adanadaydım adanadaki mıçılar toyatada çalışan arkadaşım vardı neyse oraya götürdüm bilgisayara bağladılar ve denildiki beyin arızası var 3000tl gibi maaraf çıkardılar tabiki yaptırmadım bu aradada ışığı söndürmüşler onun üzerine tatilde olduğun için mersin nevşehir filan gezdim yaklaşık 2500km yol yaptım ışık yanmadı sonra maraşa döndüm maraşta yine yoldayken tekrar yaktı ama yine bi anormallik yok araçta bu sefer maraş toymar servisine götürdüm saolsunlar çok ilgilendiler ve bilgisayara bağladıklarında arıza hava akış metresi olarak görünmüş be usta saolsun elinde sıfır olan akış metreyi ücretsiz olarak deneme amaçlı aracıma taktı ve 2 ay filan kullan bakalım bundanmıymış dedi ve 1ay olmadan tekrardan yandı ve yine bi anormallik yok arabada bayram dönüşü tekrar götürecem servise sizce neden olabilir yardımcı olacak varmı yada daha önce başına gelen yaptırmayım bi anormallik yok nasıl olsa diyorum ama insanın içine kurt düşüyor işte