Madem zorunlu motosikletlerde neden yok yahu :)
Printable View
Madem zorunlu motosikletlerde neden yok yahu :)
arabadan 2 tekeri daha eksık diye
plakasız gezmek isteyenlere bir yol önerebilirim :D :D
ön plakalığı münasip bir şekilde kırıyorsunuz. sonra plakayı ve plakalığı bagaja koyun. çevirme olursa "memur bey, geri geri gelirken çarptılar, plakalık kırıldı. bugün yenisini alıp plakayı takacağım" deyin. :D benim plakalık gerçekten kazayla kırılmıştı. 2 ay plakasız gezdim. :D :D
Türk aklı was here :D
ben 1 aydır ön plakam olmadan işe gelip gidiyorum bir kere asayiş uygulamasına takıldım sorduklarında düzgün bi dille plakalığım olmadığı için takmadığımı belirttim evraklarımı kontrol edip gönderdiler :) özellikle samsun yolu ve konya yolunu kullanıyorum , hatta sabah trafiğinde polis kaynıyo , günlük o şekildede görüyolar ama kemerimi takılı kurallara uygun bi şekilde gidip geliyorum , 82 kameralarında diğer araçlar gibi yavaşlıyorum
ya bu durumu suistimal etmediğimden yada şansımdan sıkıntı olmuyo :D
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...33&oe=54F5AA5A
ben zorunlu olduğunu zannetmiyorum kanunda yazıyodu görünür şekilde durması vs. diye ama aventadoru olan adam nereye koyacak plakayı gotunemı sokacak ? diablosu olan adam tamponun ortasınamı takacak ? benim 323 practicada usa tampon vardı ön plakalık yeri kareydi ben dikdörtgeni takmadan geziyodum cevirdiklerinde izah ediyodum anlıyıp salıyolardı tabi 3-4 senede cok sey degisti polisinde kekosu anlayışsızı kılı artmıştır illaki
plakayı kameradan gizleyecek bir sprey icat edilse, bunu bulan köşeyi döner valla :D :D