Madem zorunlu motosikletlerde neden yok yahu![]()
arabadan 2 tekeri daha eksık diye
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
plakasız gezmek isteyenlere bir yol önerebilirim![]()
![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
ön plakalığı münasip bir şekilde kırıyorsunuz. sonra plakayı ve plakalığı bagaja koyun. çevirme olursa "memur bey, geri geri gelirken çarptılar, plakalık kırıldı. bugün yenisini alıp plakayı takacağım" deyin.benim plakalık gerçekten kazayla kırılmıştı. 2 ay plakasız gezdim.
![]()
![]()
ben 1 aydır ön plakam olmadan işe gelip gidiyorum bir kere asayiş uygulamasına takıldım sorduklarında düzgün bi dille plakalığım olmadığı için takmadığımı belirttim evraklarımı kontrol edip gönderdilerözellikle samsun yolu ve konya yolunu kullanıyorum , hatta sabah trafiğinde polis kaynıyo , günlük o şekildede görüyolar ama kemerimi takılı kurallara uygun bi şekilde gidip geliyorum , 82 kameralarında diğer araçlar gibi yavaşlıyorum
ya bu durumu suistimal etmediğimden yada şansımdan sıkıntı olmuyo
![]()
ben zorunlu olduğunu zannetmiyorum kanunda yazıyodu görünür şekilde durması vs. diye ama aventadoru olan adam nereye koyacak plakayı gotunemı sokacak ? diablosu olan adam tamponun ortasınamı takacak ? benim 323 practicada usa tampon vardı ön plakalık yeri kareydi ben dikdörtgeni takmadan geziyodum cevirdiklerinde izah ediyodum anlıyıp salıyolardı tabi 3-4 senede cok sey degisti polisinde kekosu anlayışsızı kılı artmıştır illaki
plakayı kameradan gizleyecek bir sprey icat edilse, bunu bulan köşeyi döner valla![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)