kesici Nickli Üyeden Alıntı
2 sene de biz kira alamadık. Aile Diyarbakır'dan göç etmiş acımış vermiştik evi. Geçen ay ben babamın 2 yıl kira almadığını öğrendim. Babama sorunca cevabı acıdım oğlum oldu. Neyse ben gittim konuşmaya kadın kapının arkasından bağırdı kocam yok git diye bende çıktım gittim. Ertesi gün daha geç saatte gittim gene kocam yok dedi. Sonra arabayı çektim kapının önüne adam apartmana girdi bende peşinden gittim 2 dk sonra. Zile bastım kocam evde yok dedi gene kadın. Dedim bak abi seni içeri girerken gördüm böyle böyle bana demezmi akşam vakti beni ne rahatsız ediyorsun. 4-5 tane çocugu var adamın çocukların üzerinde pantolon yok neyse bi garipler. Adamı aradım evi boşaltın dedim, kira mira istemiyorum dedim, kiracıyım ben kolaysa gel çıkar dedi.
Bana dedi bunu bak bak :) Bizim semti bilen bilir B.evler, güneydoğulu kesim çoktur, hemen bizim liseden eski köşe başı takıldığımız arkadaşları aradım, B.evler Lisesinden. Çocuklara 1.000 Tl verdim gittik eve, adam açtı kapıyı benim üzerime yürüyecekken bizimkiler zıpladı merdivenlerden eve soktum bu herifi karısının yanında cocuklarının yanında bi dövdük ortalık feryat figan bebeler ağlıyorlardı baba baba diye içeriden yaşlı bir kadınla adam bastonlarla geldiler yapmayın etmeyin oglum diye en son üçümüz altımıza almıştık adamı bebeler sırtımıza çıkmış baba baba diye ağlıyorlardı. Neyse adamı güzelce dövdük çok güzel oldu ailesinin yanında yediği dayak. Çünkü böyle kansızlar başkasına da aynısını yapacaktı. İki posta da evden taşınırken tokatladım karısının yanında dersini aldı yani.