User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
141 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Yeni Kimlik Kartları ( 18 TL )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    art niyet ile konu açılırsa dönmesi normaldir

Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş siyasete döndü gene

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    art niyet ile konu açılırsa dönmesi normaldir
    haklısınız, keşke arkadaşımız "oh ne güzel, cüzdanım iyice hafifleyecek, hem koca kimlikten kurtulacağım, hem de 18 tlden" diye açsaydı konuyu
    rahatsız oluyorsanız okumak zorunda değilsiniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısınız, keşke arkadaşımız "oh ne güzel, cüzdanım iyice hafifleyecek, hem koca kimlikten kurtulacağım, hem de 18 tlden" diye açsaydı konuyu
    rahatsız oluyorsanız okumak zorunda değilsiniz..
    hayır Yeni Kimlik Kartları tanıtıldı yazabilirdi başlığa açıklamayada özelliklerini artılarını eksilerini yorumlayabilirdi ama sen kalkıp parantez içine alıp direk mesaj verirsen art niyetli açmış olursun konuyu sitede siyaset konuşulmayacak denmesine rağmen her fırsatta iktidar karşıtlarının açtığı konuları görüyoruz

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hayır Yeni Kimlik Kartları tanıtıldı yazabilirdi başlığa açıklamayada özelliklerini artılarını eksilerini yorumlayabilirdi ama sen kalkıp parantez içine alıp direk mesaj verirsen art niyetli açmış olursun konuyu sitede siyaset konuşulmayacak denmesine rağmen her fırsatta iktidar karşıtlarının açtığı konuları görüyoruz
    Tüm bunlar çipli kart lobisinin işi

babammı yapıyor şuanda bu kartları iktidarın zamanında oluyorsa tabi onla alakalı olcak. kimle olsun penguenlemi
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm bunlar çipli kart lobisinin işi

babammı yapıyor şuanda bu kartları iktidarın zamanında oluyorsa tabi onla alakalı olcak. kimle olsun penguenlemi
    bu zihniyete ne anlatsam boş altınızda ıslaklık olsa iktidardan bileceksiniz siz en iyisi sokaklara çıkıp eylem yapın

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu zihniyete ne anlatsam boş altınızda ıslaklık olsa iktidardan bileceksiniz siz en iyisi sokaklara çıkıp eylem yapın

Vallaha doğru söylüyorsun . Eylem yapmakta çapulcuların işi ya neden eylem yapılsın ki . Haklı olsan bile susacaksın hükümetin öyle istiyor senin , anana bacına ailene küfür etsin yine sus . Çünkü onlar hükümet hiç böyle bir lider ve grubu gelmedi çünkü ülkeye .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallaha doğru söylüyorsun . Eylem yapmakta çapulcuların işi ya neden eylem yapılsın ki . Haklı olsan bile susacaksın hükümetin öyle istiyor senin , anana bacına ailene küfür etsin yine sus . Çünkü onlar hükümet hiç böyle bir lider ve grubu gelmedi çünkü ülkeye .
    ben cevabımı verilmesi gereken yerlerde veriyorum sen rahat ol hükümetin benim cebime 1tl si nasip değildir olmasında, bize söylemiş olduğunuz söylemler aslında tamamı ile sizi anlatıyor at gözlüğü ile bakıyorsunuz yapılan her işe yıllarca chpnin yağ yok tüp yok o yok bu yok demesine alışmış bir zihniyete alışlıksınız ayrıca ben başka bir partinin 15 yıllık üyesiyim akp ye değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben cevabımı verilmesi gereken yerlerde veriyorum sen rahat ol hükümetin benim cebime 1tl si nasip değildir olmasında, bize söylemiş olduğunuz söylemler aslında tamamı ile sizi anlatıyor at gözlüğü ile bakıyorsunuz yapılan her işe yıllarca chpnin yağ yok tüp yok o yok bu yok demesine alışmış bir zihniyete alışlıksınız ayrıca ben başka bir partinin 15 yıllık üyesiyim akp ye değil.
    Benim chp'yi savunmam için şu an hiçbir sebep yok . Chp'nin başındaki kişinin de partiyi daha da çıkmaza soktuğunu hepimiz biliyoruz , aynı şeyler mhp içinde geçerli . Sağlam bir muhalefet olmadığı sürece iktidara kimse engel olamaz .

At gözlüğü değil de , çok güneş gözlüğü takmışsınız abi güneşli günlerin olduğunu zannediyorsunuz da halbuki karanlık yani

inşallah farkına varırsınız bir gün
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Polyanna detected
    1881 - 193

timmaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama kartların devlete maliyeti 18.5 tl imiş...
    mynet yada milliyette okudum tam hatırlamıyorum sadece kartın maliyeti 6 avroymuş..
    dip not: yazdıklarım kesinlikle politik görüşümden kaynaklı değildir sadece bilgilendirmek amaçlı yazdım.
    no car no fakin fuel

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CHANGE org da imza attınız mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    maliyeti 18.5 TL ama biz 18 vericez ah canım kıyamam saolsunlar çok düşünceliler indirim bile yapmışlar

70-80 milyon tane kart allahaşkına akıl mantık alıyormu şişirme maliyelerle kkim bilir kaç 70 milyon kartın parası cıkıcaktır orda

(@timmah sana kisisel birşey demiyorum buarada bneimde mantıgma yatmayan seyi belirttim)

yaw he he vallahi

Gerçek maliyet ne kadar?

Kart başı maliyet, konuşulduğu gibi 5 TL değil. Sadece kartın boş hali 3 Euro. Yani yaklaşık 9 TL.

Çipi takılmış boş kartın maliyeti 4.2 Euro. Yani 12 TL. Kişi bilgilerinin yüklenmesi, zarf ve kargo masrafları da eklendiğinde; 10 yıl geçerli olan akıllı kimlik kartının toplam maliyeti 6,5 Euro'ya ulaşıyor. Yani yaklaşık 18,5 TL civarında. (Üstelik bu rakamın 4 TL'si, PTT'nin kargo ücreti.)
    1881 - 193

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CHANGE org da imza attınız mı?
    attım ama gerçekten işe yarıyor mu acaba ? Yani change.org ' un yürüme sistemi nedir ?

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devletleri, "almadan veren kurumlar" olarak görmekten vazgeçmediğimiz sürece doğruyu göremeyiz.
    Bir parti değil bunu alan. Bugün hangi kurum(partiyi kurum olarak özellikle belirtiyorum ki, daha net anlaşılsın demek istediğim) olsa alacaktı.
    Partileri, devleti birer şirket gibi görmediğiniz sürece gidişatı doğru okuyamazsınız. Okuyamadığınız sürece de mutlu olamazsınız...

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elektronik malzemede adet arttıkca fiyat katlanarak düser kaybedeni susu busu yenileyeni 100milyon karttan bahsediyoruz
    kim diyor o karta 6 euro diye
    bir kac 10 bin garaj kumandası imalatı yaptık dıs kabı kalıp maliyeti devre kartı içindeki devre elemanları montajı sifrelemesi herseyi tanesi 3.5 dolara mal oluyordu ki bu maliyet ufak bir firma olarak boleydi, bu ornegi vermemin sebebi cok daha asamalı ve maliyetli bir üründür
    o kartın maliyeti 1 doları gecer diyene sadece gülerim
    burda esas amac piyasa yoklaması, simdi bakıcaklar halktan cok ses cıkmassa bu fiyattan verilcek cıkarsada fiyat duscek
    aynısı ehliyet olayında olmadımı
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göründüğü gibi olan ,GÜCÜNÜ milletten alan .

sözü de ne güzel söz . Bizden alıyorlar GÜCÜ işte
    imzasız..

ersandeniz
    Misafir
    valla ben devlet para almamalı noktasındayım, haa şu olursa: eski kimliklerle isteyen devam edebilir, ama elektronik kartın avantajları şunlar denirse, duruma göre 18 değil 48 de verilebilir. ama zorunlu olan birşeyden devletin para alması "sosyal devlet" ilkesine aykırıdır. anayasayı değiştirin devletin adını da TC A.Ş. yapın o zaman tamam..

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence mantıklı 1000 TL olsun ki, fakir adamlar elensin kimliksiz dolaşsın. şikayet mektubumu yolladım başbakanlığa, hayırlısı...
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eskikimlikler 3 yıl daha geçerli olucakmış.. 3 yıl sonra düşünürüz..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)