User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: sulusu alip isten cikip tazminat alma hakkinda hukuksal yardim lazim arkadaslar

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question sulusu alip isten cikip tazminat alma hakkinda hukuksal yardim lazim arkadaslar

is yerimden ayrilicam askerligim dolayisiyla fakat bir ay oncesinden soylememe ragmen adam ay sonuna kadar calismam gerektigini soyluyor deli etti beni ya hukuksal olarak sulusu aldigim gun isten cikip tazminatimida alma hakkim varmi arkadaslar lutfen bana bi yardim edin silusu elime aldigimda yapmam gereken nedir istifami yazicam tazminatimi nasil alicam bana hukuksal bir belge gerekiyor yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlayışsız işverenlerden nefret ediyorum. Bununla ilgili bir konu vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım.
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lutfen yardimci olun gercektenn dayanamiycam dalicamm hem tazminat gidicek hemde isimden olucam bi yol gosterin buyugum olarak

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    askere ne zaman gideceksin? hangi tarihten itibaren askersin?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kasimda gidicem sanirim 20sinde aciklanicak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanunen tazminat alacaksın, sadece kıdem ama ihbar vs alamazsın... iş veren bu sebeple seni askere gidene kadar çalıştırabilir bunda yanlış bir şey yok, sen çok sıkılmışsın askere gitmeden birz gezmek istiyorsun ama sonuçta kanunen işverenin de seni sonuna kadar çalıştırmak istiyor tazmintını vereceği için...

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sülüsünü aldıktan sonra dilekçende askerlik nedeni ile ayrıldığını ve ekte sülüsünün olduğunu belirtir bir dilekçeyi verdiğin andan itibaren ayrılabilirsin. eşimle konuştum şimdi insan kaynaklarında çalışıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sülüsünü aldıktan sonra dilekçende askerlik nedeni ile ayrıldığını ve ekte sülüsünün olduğunu belirtir bir dilekçeyi verdiğin andan itibaren ayrılabilirsin. eşimle konuştum şimdi insan kaynaklarında çalışıyor.
    arkadaş henüz sülüsünü almamış sanırım, şifahen askere gideceğini söylemiş...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sülüsünü almadan da askerlik sebebiyle işten ayrılabilir; tazminatını da alır. tabii firmanın anlayışlı olması gerek. ama sülüs gelmeden firma bırakmayabilir. sülüsünü al, öncesinde ihbar ettiğin e-mail veya ne şekilde ihbar ettiysen ona dair belgeni al, ik'ya git. şartlar var ise kıdemi vermek zorundalar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanunen tazminat alacaksın, sadece kıdem ama ihbar vs alamazsın... iş veren bu sebeple seni askere gidene kadar çalıştırabilir bunda yanlış bir şey yok, sen çok sıkılmışsın askere gitmeden birz gezmek istiyorsun ama sonuçta kanunen işverenin de seni sonuna kadar çalıştırmak istiyor tazmintını vereceği için...
    evet bayagi sikildim ama sikilmiycak gibi degilki
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladim bunu uygulayacagim tesekkurler
    Alıntı cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sülüsünü almadan da askerlik sebebiyle işten ayrılabilir; tazminatını da alır. tabii firmanın anlayışlı olması gerek. ama sülüs gelmeden firma bırakmayabilir. sülüsünü al, öncesinde ihbar ettiğin e-mail veya ne şekilde ihbar ettiysen ona dair belgeni al, ik'ya git. şartlar var ise kıdemi vermek zorundalar.
    sulusumu dedigim gibi 20si ile 24u arasinda alacagim ama ben yinede bir yada birbucuk ay oncesinden soyledim son hafta calismak istemedigimi biraz tatil yapip ihtiyaclarimi toparliyacagimi ama hicbirsey degismedi ve bu beni dahada cok sikti biryerden duydum sizinlede paylasayim sinusu alir almaz dilekcemi verip cikma hakkim varmis boyle birsey dogrumudur acaba ?

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 kasımda kısmetse bende ısparta egridir ıcguvenlık tatbıkat dag komando

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin_1989 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sulusumu dedigim gibi 20si ile 24u arasinda alacagim ama ben yinede bir yada birbucuk ay oncesinden soyledim son hafta calismak istemedigimi biraz tatil yapip ihtiyaclarimi toparliyacagimi ama hicbirsey degismedi ve bu beni dahada cok sikti biryerden duydum sizinlede paylasayim sinusu alir almaz dilekcemi verip cikma hakkim varmis boyle birsey dogrumudur acaba ?
    doğrudur. ama önceden ihbar ettiğin hususunda elinde birşeyler olmalı. ben sözlü belirtmiştim, ardından tecilimi bozduğumda verilen kağıdı scanleyip isteğimi mail yoluyla bildirmiştim. sorun çıkması halinde, tavsiyem bimer'e başvurmandır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de işverenim, elemanım dedi ki askere gideceğim, ben de sülüsü beklemeden verdim tazminatımı 1 ay sonra karşı dükkanda gördüm elemanı, ne olur sizce, çok mu imkansız? sülüsü götürürsün adam da resmi işlemlere başlar tazminatını hesaplatır verir gidersin, sıkılma bu kadar her işin bir usulü var...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)