User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: Lincoln Navigator nasıl bir araç?

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzıman sıkıntısı pek duymadım. Açıkçası apaçi eline düşen araçlar olmadığındanda hep amcada teyzede vs araçlar. Sıokıntı olacağını sanmıyorum. Yakıt olarak benzinde 70 kuruşlar lpg de 50 kuruşlar konuşuluyor.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şanzıman sıkıntısı pek duymadım. Açıkçası apaçi eline düşen araçlar olmadığındanda hep amcada teyzede vs araçlar. Sıokıntı olacağını sanmıyorum. Yakıt olarak benzinde 70 kuruşlar lpg de 50 kuruşlar konuşuluyor.
    lpg de 80 kuruş dahi bence makul bir rakam o heybet için. alınır yani, neticede 5000 üstü bir hayvan var içerde.
    TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
    FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
    TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
    VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kendimi feda edecem aga. İkizler burcuyum diye arada kalıom. Biri atla desem direkt alıcam. Dün bir arkadaş airmaticleri çok sorunlu dedi. Onu araştırıyorum şuan.
    kankam bir tane cherokee aldım 1997 model, feda edemedim kendimi
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yakıtı uygun olsa bende alırım şaka etmiyorum daha üç dört gün önce facede navigator sohbeti etmiştik şansa bu konu denk geldi.. yakıtı 25 litre ise çok kaç kuruş oluyorki.. baya oluyor herhalde.. ben zaten 10-12 litrelere alışığım daha hiç bir aracımda onun altını görmedim jazz da bile millet 6-7 yakıyorum diyor benim jazz da 8.5 den aşağısını görmedim
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sonata desen 10-11 lerde audi 2.0tdi var şu anda 9 yakıyorum yakıttan gözüm korkmazda 25 litre bana bile fazla gelir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yürür biraz hassas, motor dayanıklı fakat 99-2001 arası fiyatları biraz düştüğü için çok fazla el değiştireni var bu sebeple motora dikkat "bakımsız kalanı çok fazla var" yıllık ortalama bakım vergi vesaire derken 7-10 bin arası harcaması olabilir, şanzıman ve airmatic keza yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı dikkat edilmesi gereken bir durum, bende 99 vardı ve bakımlı olmasına rağmen ayna mahruti problem çıkarttı ve yaklaşık 2001 senesinde 7 bin civarı bir masrafım olmuştu " oem parçaları pahalı, mopar diye hatırlıyorum" , LPG ise bakımlı ve sağlıklı bir Navigator ise şehir içi ortalama 60-70 civarı, şehirler arası 45-50 kuruş arası düşebilir ki 70-90 arası bir sürat seçerek Cruise control ile sabitlenirse, hoş ben 2001 yılından bahsediyorum şuan LPG sistemleri de çok değişti muhtemelen altı rakamlara da inebilir, benzin ile denemeye hiç yüreğim el vermedi. Ayrıca muhteşem karmaşık bir elektrik tesisatı var, alacağınız Araç'ta es kaza bir elektrik problemi vardı sözü geçerse, koşmak sureti ile kaçınız. Bu arada iç mekanda malzeme kalitesi düşüktür "örneğin çok çabuk çatlayan deriler, plastik parçalardan gelen tıkırtılar gibi" SUV olarak muadillerine kıyaslayarak yazıyorum.

Özellikle uzun yol kullanımı ve verdiği hissiyat çok güzel, kendinizi kesin bir güven içerisinde hissediyorsunuz, şehir içinde önünüze kıran bir araç veya kalabalık trafikte yol kesmeye çalışan araç varsa vereceğiniz bir gaz önünüzün ciddi anlamda açılmasını sağlar.

Merak ettiğiniz bir husus olursa elden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakıtı uygun olsa bende alırım şaka etmiyorum daha üç dört gün önce facede navigator sohbeti etmiştik şansa bu konu denk geldi.. yakıtı 25 litre ise çok kaç kuruş oluyorki.. baya oluyor herhalde.. ben zaten 10-12 litrelere alışığım daha hiç bir aracımda onun altını görmedim jazz da bile millet 6-7 yakıyorum diyor benim jazz da 8.5 den aşağısını görmedim
    Benim Hanıma aldığım jazz benzinde şehir içi 6.4 , ben kullanırsam optimum kelebek açısı v.s. değerleri gözeterek 5.4
    şehir dışı benzinde 4.9 benim kullanımımda.
    senin jaz kaç model üstad ? bendeki 2006 1.4 elite cvt şanzıman.
    TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
    FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
    TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
    VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre Ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yürür biraz hassas, motor dayanıklı fakat 99-2001 arası fiyatları biraz düştüğü için çok fazla el değiştireni var bu sebeple motora dikkat "bakımsız kalanı çok fazla var" yıllık ortalama bakım vergi vesaire derken 7-10 bin arası harcaması olabilir, şanzıman ve airmatic keza yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı dikkat edilmesi gereken bir durum, bende 99 vardı ve bakımlı olmasına rağmen ayna mahruti problem çıkarttı ve yaklaşık 2001 senesinde 7 bin civarı bir masrafım olmuştu " oem parçaları pahalı, mopar diye hatırlıyorum" , LPG ise bakımlı ve sağlıklı bir Navigator ise şehir içi ortalama 60-70 civarı, şehirler arası 45-50 kuruş arası düşebilir ki 70-90 arası bir sürat seçerek Cruise control ile sabitlenirse, hoş ben 2001 yılından bahsediyorum şuan LPG sistemleri de çok değişti muhtemelen altı rakamlara da inebilir, benzin ile denemeye hiç yüreğim el vermedi. Ayrıca muhteşem karmaşık bir elektrik tesisatı var, alacağınız Araç'ta es kaza bir elektrik problemi vardı sözü geçerse, koşmak sureti ile kaçınız. Bu arada iç mekanda malzeme kalitesi düşüktür "örneğin çok çabuk çatlayan deriler, plastik parçalardan gelen tıkırtılar gibi" SUV olarak muadillerine kıyaslayarak yazıyorum.

Özellikle uzun yol kullanımı ve verdiği hissiyat çok güzel, kendinizi kesin bir güven içerisinde hissediyorsunuz, şehir içinde önünüze kıran bir araç veya kalabalık trafikte yol kesmeye çalışan araç varsa vereceğiniz bir gaz önünüzün ciddi anlamda açılmasını sağlar.

Merak ettiğiniz bir husus olursa elden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
    Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim Hanıma aldığım jazz benzinde şehir içi 6.4 , ben kullanırsam optimum kelebek açısı v.s. değerleri gözeterek 5.4
    şehir dışı benzinde 4.9 benim kullanımımda.
    senin jaz kaç model üstad ? bendeki 2006 1.4 elite cvt şanzıman.
    2004 benimki bayada bakımlı daha yeni bobinleri temizlettim şanzıman yağı değiştri komple bakıma girdi araç.. ona rağmen 8.5 falan yakıyorum.. teyzemde 2012 var onunki çok az yakıyor zaten bende bu teyzenin eski jazzı aldım oda gitti sıfırını aldı o zaman..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
    şayet alırsan buraya güncel yakıt değerlerini yazarsan aldıkdan sonra lpg de çok sevinirim ..

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım çok uzun zaman lpgli kullandı. benzinde 1 lira aşağı mümkün değil bunu bir kere kabul etmek lazım. ortalama 1.5 lira. lpg de ise 20 litre ortalama demişti bana. ki ozaman lpg gayet uygundu. makyajsız kasa bej rengiydi ondaki.
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tago 5 lira fazla ver almanyadan 2.dünya savaşından kalmış tanklar var onları alırsın la aynı işi görür.
    IN BOOST WE TRUST

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84111245/detay

abi senin bayilerden birisi yapmış bunu heralde. bilgi alman açısından referans olabilir belki.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamda vardı 1 sene kullandık, lpg'sizdi şehir içinde (köprü trafiği) 1TL'ye yakın tüketimi vardı. yaklaşık 20litre/100km yani.

Bizdeyken bir problem çıkarmadı, bir kere valide belediye otobüsünün körüğüne çarptı otobüs ikiye bölündü. Yedek parçası oldukça pahalıydı.

Az bindiğimiz için kronik birşey diyemeyeceğim ama iç malzeme kalitesi düşüktür, sıradan bir Amerikan aslında.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde merak ettigim suv larin basinda geliyor. Bu konu ile birlikte az biraz bakinayim dedim genelde soylenen yukaridaki arkadasinda dedikleri haric sorunsuz oldugu..

Performance - acceleration, 4x4 is great Build Quality - air suspension has problems so Im in the process of converting to coil springs to save a lot of money. the kit fits right in because its the expedition frame and the ford has coils Appearance - beautiful inside and out Cost of Ownership - Lincolns are just expensive everytime something breaks, so many little electronics that when one breaks its a pain to fix. Gas... 14 mpg premium, air suspension is really expensive Fun Factor - powerful straight line but handles like youd expect a large SUV to handle

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada aracin recall lari var. Kronikleri neymis bakabilirsin.

http://wemakeitsafer.com/vehicle-rec...uctInformation

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)