şanzıman sıkıntısı pek duymadım. Açıkçası apaçi eline düşen araçlar olmadığındanda hep amcada teyzede vs araçlar. Sıokıntı olacağını sanmıyorum. Yakıt olarak benzinde 70 kuruşlar lpg de 50 kuruşlar konuşuluyor.
şanzıman sıkıntısı pek duymadım. Açıkçası apaçi eline düşen araçlar olmadığındanda hep amcada teyzede vs araçlar. Sıokıntı olacağını sanmıyorum. Yakıt olarak benzinde 70 kuruşlar lpg de 50 kuruşlar konuşuluyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yakıtı uygun olsa bende alırımşaka etmiyorum daha üç dört gün önce facede navigator sohbeti etmiştik şansa bu konu denk geldi.. yakıtı 25 litre ise çok kaç kuruş oluyorki.. baya oluyor herhalde.. ben zaten 10-12 litrelere alışığım daha hiç bir aracımda onun altını görmedim jazz da bile millet 6-7 yakıyorum diyor benim jazz da 8.5 den aşağısını görmedim
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
sonata desen 10-11 lerde audi 2.0tdi var şu anda 9 yakıyorumyakıttan gözüm korkmazda 25 litre bana bile fazla gelir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Yürür biraz hassas, motor dayanıklı fakat 99-2001 arası fiyatları biraz düştüğü için çok fazla el değiştireni var bu sebeple motora dikkat "bakımsız kalanı çok fazla var" yıllık ortalama bakım vergi vesaire derken 7-10 bin arası harcaması olabilir, şanzıman ve airmatic keza yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı dikkat edilmesi gereken bir durum, bende 99 vardı ve bakımlı olmasına rağmen ayna mahruti problem çıkarttı ve yaklaşık 2001 senesinde 7 bin civarı bir masrafım olmuştu " oem parçaları pahalı, mopar diye hatırlıyorum" , LPG ise bakımlı ve sağlıklı bir Navigator ise şehir içi ortalama 60-70 civarı, şehirler arası 45-50 kuruş arası düşebilir ki 70-90 arası bir sürat seçerek Cruise control ile sabitlenirse, hoş ben 2001 yılından bahsediyorum şuan LPG sistemleri de çok değişti muhtemelen altı rakamlara da inebilir, benzin ile denemeye hiç yüreğim el vermedi.Ayrıca muhteşem karmaşık bir elektrik tesisatı var, alacağınız Araç'ta es kaza bir elektrik problemi vardı sözü geçerse, koşmak sureti ile kaçınız. Bu arada iç mekanda malzeme kalitesi düşüktür "örneğin çok çabuk çatlayan deriler, plastik parçalardan gelen tıkırtılar gibi" SUV olarak muadillerine kıyaslayarak yazıyorum.
Özellikle uzun yol kullanımı ve verdiği hissiyat çok güzel, kendinizi kesin bir güven içerisinde hissediyorsunuz, şehir içinde önünüze kıran bir araç veya kalabalık trafikte yol kesmeye çalışan araç varsa vereceğiniz bir gaz önünüzün ciddi anlamda açılmasını sağlar.
Merak ettiğiniz bir husus olursa elden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Arkadaşım çok uzun zaman lpgli kullandı. benzinde 1 lira aşağı mümkün değil bunu bir kere kabul etmek lazım. ortalama 1.5 lira. lpg de ise 20 litre ortalama demişti bana. ki ozaman lpg gayet uygundu. makyajsız kasa bej rengiydi ondaki.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Tago 5 lira fazla ver almanyadan 2.dünya savaşından kalmış tanklar var onları alırsın la aynı işi görür.![]()
IN BOOST WE TRUST
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84111245/detay
abi senin bayilerden birisi yapmış bunu heralde. bilgi alman açısından referans olabilir belki.
Babamda vardı 1 sene kullandık, lpg'sizdi şehir içinde (köprü trafiği) 1TL'ye yakın tüketimi vardı. yaklaşık 20litre/100km yani.
Bizdeyken bir problem çıkarmadı, bir kere valide belediye otobüsünün körüğüne çarptı otobüs ikiye bölündü. Yedek parçası oldukça pahalıydı.
Az bindiğimiz için kronik birşey diyemeyeceğim ama iç malzeme kalitesi düşüktür, sıradan bir Amerikan aslında.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Benimde merak ettigim suv larin basinda geliyor. Bu konu ile birlikte az biraz bakinayim dedim genelde soylenen yukaridaki arkadasinda dedikleri haric sorunsuz oldugu..
Performance - acceleration, 4x4 is great Build Quality - air suspension has problems so Im in the process of converting to coil springs to save a lot of money. the kit fits right in because its the expedition frame and the ford has coils Appearance - beautiful inside and out Cost of Ownership - Lincolns are just expensive everytime something breaks, so many little electronics that when one breaks its a pain to fix. Gas... 14 mpg premium, air suspension is really expensive Fun Factor - powerful straight line but handles like youd expect a large SUV to handle
Burada aracin recall lari var. Kronikleri neymis bakabilirsin.
http://wemakeitsafer.com/vehicle-rec...uctInformation
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)