3 temmuzda FB'yi bitireceğiz diye yola çıktılar ama Türk futbolunu bitirdi şerefsizler. uydur kaydır tape dışında adam gibi bir tane delil olmadan koskoca kulübü zan altında bıraktılar.
3 temmuzda FB'yi bitireceğiz diye yola çıktılar ama Türk futbolunu bitirdi şerefsizler. uydur kaydır tape dışında adam gibi bir tane delil olmadan koskoca kulübü zan altında bıraktılar.
Arkadaşlar futbol bitti kimin seyinde _
Lig tv den başka mutlu olan var mı millet evde maç seyrediyor
Statlar boş takımlar kötü milli takım bitik
Hasan Şaş geçen NtvSpor'da diyor ki; Erkan Zengin için Eskişehir ile ben kendim görüştüm. Transfer bedeli olarak 12m€ istemişler. Bu şekilde mi Türk futbolu ileri gidecek. Adamın Türk pasaport'u var diye bu kadar da uçuk fiyatlar istenmez. Bkz Jimmy Durmaz. Adamın Tr pasaport'u var diye ne kadar itelenmeye çalışıldı ülkemizde Yunanistan'a ne kadara gitti.. Ülkede Türk futbolcu oynatıcam diye başarılı olunmaz..
Besşiktaş Fener ve gs'nin bu başarısızlığını kendi lehine çevirip geçen sene bizim yaptığımız gibi açık ara şampiyon olması gerekir.
Koyu Fenerli olarak bunu söylemek zor ama acılar gerçektir.
GS kulubü internetten twitter yasağını protesto etti peşinden vergi denetimi gitti stad üstü kapama cezası için mahkeme açıldı metro inşaatı durduruldu şu an hala çalışmıyor ne zaman yapılacağı belli değil ek yollar yapılmadı spk sermaye artışını durdurdu en sonunda verdi bir sene sonra satışa karar verdi teknik direktör PARAtor başbakan emriyle takımdan alınıp milli takıma verildi bir maçtan sonra konuşacak olan PARAtor hala susuyor yabancı sınırından rahatsız olan PARAtor ne hikmetse imza zamanı milli takım için 5+0+3 veya 5+3 iyidir diyor hani FB ye operasyon yapıldı deniliyor ya bizde o operasyonun farklısını yemeye devam ediyoruz
padişah ne diyor gerekirse 5 sene gitmeyiz avrupaya ulan sen 5 sene içinde ölsen keşke
@Carolita1907 Klopp u sen dinlemişsin bende dinledim adam o kadar iyi bizi analiz etmiş ki ne diyor? Benim patronumun kafası sizinkiyle aynı olsaydı buralara gelemezdim Buda detay:
"Türk futbolunun içinde bulunduğu şartlar belirtilerek yöneltilen bir soru üzerine Klopp, "2008'den beri Borussia Dortmund'un başındayım. Ama benim başkanım ve sportif direktörüm Türk mantalitesine sahip olsaydı, sanırım ben de bugünlere kadar gelemezdim. Ben bu iş için biraz daha sabrın gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ı ve İstanbul'un diğer takımlarını bir çatı altında, bir araya getirdiğinizi düşünün, bunun hem futbol hem de ekonomik boyutlarını düşünün ve nasıl bir gücün ortaya çıkabileceğini tahmin etmeye çalışın" değerlendirmesinde bulundu."
FB GS BJK 10 senede kaç hoca değiştirmiş hangisinin başkanı futboldan gelme mhk da yöneticilerin hangisi hakemden gelme ulan federasyon başkanı şirketi batırmış babası kovmuş BJK yi batırmış ordan kovulmuş futbolun başında bu zihniyet değişmezsse futbol sürünür.
@free-hifi dünkü maçı ZDF'ten izledim. Alman spiker ( onlar konuya ne kadar hakim bilmiyorum )" Gs, Türkiye'de FB'ye kurulan komplodan dolayı şampiyonlar liginde yer alıyor" diye yorum yaptı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)