Kimsenin kimseye birşey dediği yok hayırada gerek yok arabamda stoker kit te yok nokta birşey de sökmemişim, gırtlakda değil ,tabi 200 e kadar basarım .çok yakında KOP 'cAz Drag Service olarak ;) draglarda olduğu gibi
Printable View
Kimsenin kimseye birşey dediği yok hayırada gerek yok arabamda stoker kit te yok nokta birşey de sökmemişim, gırtlakda değil ,tabi 200 e kadar basarım .çok yakında KOP 'cAz Drag Service olarak ;) draglarda olduğu gibi
deneyen araçlara maşallah
Kardeşim canın sağolsun araçlarımızada maşallah farkında isen sen geçtin ben geçtim gibi bir tabir kullanmadım eğer yalnış anlaşıldı isem kusura bakma kimseyi üzmek yada kırmak adetim değildir yazdığımda yalnış varsa düzelt demem bundan ötürüydü gerisini salla su ile herzamn deneriz dostluğumuz her daim
anladım maşallah 106 acceleration olarak oldukça başarılılar tartışmasız bir gerçek bu ancak 200e kadar basılması doğru gelmiyor bence. 2 vitesi kalıyor kullanılmayan nerdeyse diğer araçların. 5 redline olması daha hantıklı gibi. vti varken de mesela denemelerimizde gidebildiğimiz yere kadar gidiyorduk bizde ki vti ın da 5i oldukça ölüdür ne yazık ki.
efekan kısa olarak hangisini kullanıyosun ?
O zaman m3 le deenesin o tarz arabalar ne diyim yani cokmu adaletli olucak 3.0 arabyla type r izunda mantikla dusunurseniz dediklerime katılırsınız type r 230 gibi brakıcak diğer araba devam etcek araba var araba var ama kimse anlayamıyor forum avukat kaynıyor .evet vti var isede 5kesiciye kadar gene denerim buda bilginize aynı hacim Arabalar .
yok kardeşim avukatlık vs gibi bir olay yok yalnış anlama ben cidden merakımdan soruyorum.200 ciddi düşük bir sürat çünkü. devamını getiren 106 var elbet setup farklıdır onlarda belkide ama 200 de bırakırım gibi bir kıstas değişik geliyor bana sadece. flasha öyle bir şanzıman koyayım ki mesela 120 de bitsin çıkayım 100 e kadar basarım diyim 0/100 şu anda bile 10 saniye falanken baya bir iş yaparım mesela o durumda. anlatabildim umarım. yada şöyle sorayım type r ın olsa karşındaki adam 200 de bırkasa demez misin bu ne arkadaş ben daha kesilmeden hızlanıyorum geçtin mi sayıyorsun şimdi diye?
Konu daha uzamasın mide bulandırdı artık, type r gibi bir araba vtec altı basmıyorsa bende onun devrine çıkamam kimse kusura bakmasın ! Varsa vtec deneriz bekleriz .5 sonu da görürüz hiç sıkıntı değil ,yan yattı çamıra battı olmassa eğer tabi daha kimsede arp yle ilgili birşey yazmasın bu konuya deneme isteği olanlara kapımız full time açık .
1600 cc stock hali 120 hp olan atmosferik bir arabayla denerlen korkmamam lazım ama zamaninda korkutmusuz ki btec alti ustu su hiz olmaz bu olmaz cevaplar geldi konu kapansin lutfen
rahatsızlık vericek birşey yazdıysak affola kardeşim. type r ım olsa ben vtec altı da basardım:) vti la 106 ve vts le denediğimde basmıştım. basılmaması da type r cının 200 de bırakması zaten o da doğru değil bana göre.. keyifli forumlar. tekrardan maşallah araçlara.
Merhaba arkadaşlar.öncelikle red 106 yı denemelerindeki başarısından dolayı tebrik ederim.fakat her defasında onur aslan tarafından çağırdık gelmedi bir türlü eksiği bitmedi falan filan gîbi heryerde konuşulan muhabbetlerden sıkıldım artık.kardeşim araba istanbulda kapalı otoparkta yatıyor.ben Milas ta şantiye de yoğun bir tempoda koşturuyorum.Drag Servis erdem usta ise şuan çok yoğun bir tempoda dükkana gelen işleri yapıyor.öncelik müşteri memnuniyeti.araç enjektör yetiştirmediği için siparişimizi verdik yurt dışından malzemeyi bekliyoruz.Allaha şükür aracımız profosyenel olarak tüm eksiklikleri gideriliyor.ha bu arada carbon kapılarımızı da aldık.arabamızın son ayarını yapıp bascaz. 52li aracınla ki hoş ne olduğunu bilmiyorum ama KOP 106 ya nefesinin yeticenimi zannediyorsun? Neyin ölçüsünü alıp ,neyin kıstasını yapacaksın? 1 hafta 10güne kadar roll setupızla istanbulun yıldızlı gecelerinde KOP maya hazırız... 60 da basar 210da bırakırız! Bu arada Draglarda seni ne zaman görcez? Senin bu ısrarlı roll talebin üzerine KOP u Roll'e çevirdik. Sende umarım bizi kırmaz draglara gelirsin!! Herkeze iyi forumlar
hikmetim, ben size deneyelim dediğim de erdem usta araba dükkanda eksikleri var ilgilenemiyorum dedi. fakat duydum ki araç istanbul da ayarda :) benim ölçü almayla işim olmaz kanka. ben çıkar basarım. geçersem geçerim, geçilirsem geçilirim. neyin nefesi neye yeter o bilinmez ama 5 ay önce deneyelim dediğim gibi şimdi de deneyelim diyorum.gerçi bu saatten sonra kış geldi. kuru yol bulursak inşallah. kopun kaç tane araba ile denemesi olmuş ki neyle ölçü alacağım :) bu drag setabı ne oluyor ? drag yapan araba roll yapamıyormu? :)) drag konusunda da daha dolu çekişmeli draglar bekliyorum ben. en azından bir kaç araba ile kalkmak lazım hakkını vermek için ;)
Bunlarda bendeki bir iki video
172 & 182
http://www.youtube.com/watch?v=XlD-G...U6kFO7tMLDABFw
172 & RC
http://www.youtube.com/watch?v=jWZCpYhC0dM&feature=youtu.be
Araçlara maşallah güzel denemeler olmuş.
http://youtu.be/xgrMm_TeFu0
Bendekinide koyayim disardan izleyin arabalarinizi birde tekrardan masallah hepimize