Maşallah deneyen araçlara,Bz ayrıca maşallah tıpkı abisi nıf gibi güzel gidiyor utandırmıyor bizi, ikiside kendi aracımız, Allah kaza bela vermesin,
Printable View
Maşallah deneyen araçlara,Bz ayrıca maşallah tıpkı abisi nıf gibi güzel gidiyor utandırmıyor bizi, ikiside kendi aracımız, Allah kaza bela vermesin,
2 de 70 de redline yapan araba rolling için mi yapıldı gerçekten. Polo GTI ile denesin o araba. Onlar 40 seviyo bu arabada 50 istiyor.
jant farkı olsa gerek 4 vitese attığımda burun çıkarıyor 5 te ben yakalayıp öne çıkıyorum yarım ile 1 boy gibi ama 200-210gibi yakalamaya başlıyor tekrar yalnışım varsa mert kardeşim düzeltsin çok ama çok kısa olsada videoda yakalamışlar 200 lü süratlerde bir iki video var bendede toparlıyorum videoları söylemek isterim tekrardan su rs başka bir araç eminim başka 182 ler bu kadar değildir.rs çiler her daim dostumdur
Evet yine her zaman ki gibi tartismalar kavgalar burdan gondermeler uyarilar baslamis.:)Olan o gecede oldu bitti ordayken gayet guzeldi hersey dosttuk monitor basima gecince tine degistimi hersey?Arkadaslar lutfen ya..Konu nerelere gelmis.Zaten hicbir objektiflik yok konuya bu forumda kimin daha cok arkadasi varsa o yaziyor dogal olarak onun lehine yazip karsi tarafi ikinarak tebrik ediyor.En basiti ben typer a gecilmisim videomu koymusum ve en az 4 postta tebrik etmisim.Fakat bir kere ben tebrik edildigimi hatirliyorum.Neyse beklemiyorumda zaten.Diger bi konuya gelince 106 typer konusunda vitesler konusunda anlasilmamis efekan aciklamasini yapmis yasinde yapmis ama bellki deneme olmicak iste.Adam o devirler basmak istemiyor aciklamasinida yapiyo.Bu arada suaip abi arabanin roll icin yapildigini kim cikartti?Roll yapan bi araba sadece roll icin mi yapilir,gunluk kullanilan bir arac roll yapamazmi?ARP sadece piston ve egzantrikli bir arac.Ses sistemine kadar takili full orjinal fabrikasyom bebek 106 lardan biri.Adam arabasini sokmuyor ama zevkinede deneme oldukca kirmayip deniyor.Bugune kadar kimseye deneme talebi,atari olmamistir.
Konu daha onur benim hayirdir?? Lara falan gelmis.Koptan girilmis ben cagiriyorum gelmiyorumdan cikilmis.Bu konu onun konusumu? Madem konuyu okuyorsun ilk once bi masallah yaz tebrik et.Ben her denemene masallahimi yaziyorum.Allah korusun nazar falan veya iyi niyettir bu bisey kaybedilmez.Neyse onuda gectim beklemiyorum zaten:)
BKS-SU RS denemsind geliyim.
Abi zaten farkindaysan ustte adam akilli deneyemedigimizi ve araclarin zaten denk oldugunu yazdim.Tek
Tek illa 3 te o cikti 4 te ben ciktim 5 te yanyana 6 binde far onde falan nasil yaziyim ki.Sonuc olarak bu iki araba denk hatta top speed gitsek ben hizliyim.Ama oyle bir deneme olmadigi icin insani kontrollu bir denemede araclarimiz denk.Aracini kotulemedim yani merak etme ben oyle biri degilim:) Elimde bi saglikli o video vardi(kornalari duymadiklarin var hep) bende onu koydum ama belirttim denk diye.Yarim boy geciyorum yazmadim.
Bu konunun cilki cikar.Lutfen daha fazla uzatmak isteyenler uzatmasin su 3 gunluk dunyada klavye karsisindan bosa kalp kiriliyo.Tekrardan hersey icin tesekkurler.Butun araclari tebrik ederim masallah hepsine.Saglicakla
Kalin.
Ben sanada masallah yazdim arp yede masallah yazdim ne kadar alttan almaya calissamda bana spec gizleyici gozuyle bakarmaya devam etti ben sizle denerken hic sordummu specleri hic soyle boyle dedimmi denedim bitti ama sayfalardir ayni muhabbet inanmayani davette ettm ses gelmedi bi insanin mali iyi olunca boyle oluyor demekki seninle bi problemim yok ben tesekkurde ettm masallahta dedim neyse daha bisey yazmiyorum saglicakla.
minilerle deneyen oldumu ?
çok merak ettiğim birşey var 106 lar top speedi nedir acaba? 200 de 5 redline mı oluyor?