maşallah araçlara BKS RS -SU RS de çok güzel yürüyorlar aytiyetten typerın sahibinde tebrik ediyorum feh ama maşşalh k prolu typer kadar gidiyor tebrik ederim güzel geceydi
Printable View
maşallah araçlara BKS RS -SU RS de çok güzel yürüyorlar aytiyetten typerın sahibinde tebrik ediyorum feh ama maşşalh k prolu typer kadar gidiyor tebrik ederim güzel geceydi
maşallah araclara bana gore 172 lık rsın en az bır boya yakın one cıkması gerekdı bu ıslemler dogrultusunda su rs guzel gıtmıs onu ayrı tebrıkederım
Maaşallah hepsine.182 likle typer denemesi olmasi gerektigi gibi olmus fakay 172 ligin typer la yurumesi gerekirdi.
Maşallah gelen herkesin ayağına sağlık ancak ciddi kalabalıktı Allahtan bir kaza bela olmadı. Su bks denemesinde benim gördüğüm uzunda su Öne geçiyor ama yinede çok denk araçlar maşallah . Panpamın su ciğerli:D
Ne demek kanka maksat eğlence güven kardeşimin de hoş sohbeti için ona da teşekkür ederim. Olum bir an hiç dönmeyeceğiz sandım git git bitmiyor :D
Maaşallah Kardeşim
Masallah deneyen araclara
Typerimiz cok saglikli yuruyen bir arac fehli baska bir typer olsa RS daha fazla tutunurdu
maşallah deneyenlere. kazasız belasız...
Maşallah deneyen araçlara konu açılınca rezerv almıştım ama yagisli olur nasi olsa diye hazirlanmadim ctesi gecesine :) bz typer in beyinli bi typerla veya yine feh bi typerla varmi videosu cok merak ettim
Guzel yorumlar icin teskkr ederm aslinda fhe bi typer denk gelse benm icinde cok guzel olucak eger bu yorumu fhe typer sahibi bi arkadas okuyorsa her gun musaitm :D
maşallah araçlara.
tuncay abi şimdi bu typer hiç kapak açmamış bi typer mı?
maşallah kardeşim su rs gitmesi gerktiği gibi gitti daha iyi olucak eminim ;) , feh li type r da bayağı gidiyor, filtre egzoz headers yapıpta bu kadar giden ilk defa gördüm çok inandırıcı specler :) :)
kapak açmamış bi typer görmek ne güzel bişey :)
varmış demek hala.
eyv kanka çok saolasın:) her zaman arp'de benim favorim hem gidiş hem orjinallik tek kelime ile "."Valla aynen typer hızlı baya.Benim aracımında ne durumda olduğunu gördüm iyi oldu benim için.Hızlanabilme şansım var ufak tefek işlerle.Bakalım kısmet zamana bırakalım :)
way way rs rulzz sesler muazzam :) masallah pasalar typer da istahlıymıs masallah
50 de basarım 200 de biter avrupa yakası haftaiçi haftasonu gerçek stock type r larşa denerim sıkıntı yok beni 80 e çekip 3 viteste bastırmassanız :)
Haber bekliyorum o zaman :)
Klimasına kadar takılı 1600 cv denemk isterseniz deneriz gene :)
2 80 ölü bir devir değilmi senin için.zaten beyinsiz kaç bin dd dönüyorsun?Sorma nedenim beyinli beyinsiz bir kaç typer ımız var.onlar mesela 65 aralığında falan basıyor.2 80 içinse özellikle beyin olmayan typerın sahibi kesiciye girmek üzere oluyorum çok yüksek diyor.
2 de 80 olmaz yukarda kalir
Biz hep devire bakiyoruz 6000 de beraber basiyoruz bende bakmadim hiz gostergesi heralde 70 te falan oluyor
Peki 65 olsun ama daha assasi olmaz beni oldurur