2000cc bir arabanın en kotu 220 ye kadar yürümesi lazım , 200km/h nedir.
Printable View
2000cc bir arabanın en kotu 220 ye kadar yürümesi lazım , 200km/h nedir.
Ayrica 220 olsun ben fedakarlik yaptim sende yap 200 de rollmu biter :)
Evet benim arabam 2000 cc değil sorun orda heralde 200 de btircem arkadaşla zaten denemiştik gittik denedik bizi çekti de çekti yukarı 70 lerde 80 lerde bastık genede geçtim 5 vites dişlim arızalıydı geçiremedik volan aıkıntısı yaşadık bir daha aynı hataya düşmem ben , he eğer robanş olcaksa 50 - 200 full takılı ,2000 motor arabayla denicem ,vtec altına düşmücek ,ben 3 te basıcam öyle birşey olmaz şartlar uymadıysa denemeyiz . Hayırlı geceler ..
Seninle her denememiz vtec alti oldu ben degil sen beni cektin assaya gercekten yazdiklarin sasirtiyor ben nedense gectigini hatirlamiyorm basta az bisey kafa cikariyordun evet oda vtec alti olmamdan 170 ten yukari cikamadikki
2de 65 uyarsa basarim yada 6 binde hangi km hiza denk geliyorsa basarim ama vtec alti basmam gecen denemede hep vtec alti bastim bu seferde sen fedakarlik yap
Efekan 2000 cc arabayla denicem diyosunda tüy siklet gırtlak arabam ile stock Typer deniyorum demiyosun :)
Hepimiz bu isin icinde olan insanız senin 200 dediğin reelde 200 olduğuna inanıyorsan ben daha bisey demiyorum :)
Su sekilde çözülür bir 200 de bırakırsınız birde 220 de her iki tarafında görmek istediği görülmüş olur ;)
Hondacı değilim vtec altı üstü bilmem , gçeen denemede söyledim sana ben 7300 gbi bi devirbandında oluyorum sana korna çaldım söyledim düşmedin ,arabaya zarar verdik boşboşuna buda demek oluyor 3 . Vteste basmış gibi oluyorum oluyorum bir daha aynı devirde denemem o hataya düşmem ,rovanş istiyorsan eğer 50 200 yok ben denemiyorum diosan denemiyorum de ;)
Iste hersey o ben 200 e kadar denerimle basliyo onur aslan da oyle basladi RED 106 ya ;))
Simdi banamisin demiyo :)
Onur candir :)
106 camiasında atar konusunda bir onur birde Okani tanirim :)
Valla onur aslan falan blmiorum benm arabamda hacim yok ,gırtlak da değil fiberlide değil :)
Peki type r bi mustang ,m3 tarzı arabalarla denedğnde 220 de rollü btrcekmi yoksa 300 ler flan çıkılcakmı????
Allah daha buyuk zararlardan korusun hepimizin basina geliyor sanzuman.
Deneme teklifini ben yaptim zaten sana denemiyorum diye bisey demem :) peki soyle yapalim bi senin devrin bi benim devrim bi 200 bi 220 :) en temizi bunada hayir dersen denemek istemiyor diye dusunucem :) kabul ediyorsan yagmursuz bi gunde bulusuruz. cumleten hayirli geceler
Ben Gittiği yere kadar giderim Efekan milleti bilmem :)
Neyse bence uzatmanin anlami yok
Klavyeden bukadar okuyor ;)
Haftasonu sen geli devir mevir bisekil anlasiriz merak etme sen :)
Kardeşim ben türkçe yazmıyorum sanırım buraya ,tekrar söylüyorum üşenmeden :) ben senin hızına geldiğimde arabam 8 binlerde oluyor zaten yolun durumu arabaları zaten kafayı burunu ayarlarken getirirken 5 dk bekliyoruz o devirde Arabamı tutmak zorunda kalıyorum ,o gün yaşadğmız sıkıntıda bununda etkisi var sen 2. Vites 5500 devrinde ben ben 3 .vteste mi basıyım devrim 50 benim yapacak birieyim yok ,her zaman hazır kıta bekliyorum deneme teklifini çevirmiyorum ama o hızlara çkamıcmı söylüyorum , ben vtec altı basmam diceksin ,ya da devirler uymuyo denemedik diceksin ;)
Heralde sende beni anlamiyosun bi senin devrin bi benim ben sana uyucam sende bana uy 2demi basarsin 3 demi bilemem sen bana uy bende sana bu kadar basit yok hala olmaz diyosan yapicam bisey yok ki gayette acigim denemek istemiyorsan istemiyorum diyebilirsin sayfalarca yazmaya gerek yok.
Arp 2. Vites 70 te redline da olur diyorum , bana kalkmış 65 olsun o zaman diyosun nasıl olcak bu deneme sen söyle bana ! Ben bir daha otoban kenarında kalıp araba çektiremem o hızlara çıkamam beklemem o devirde 3. Vitese geçerim , konuyu boş laflarla uzatıyosun ,sert konuşucam kusur bakma ,deneyelim diosun tekrardan yazıorum oraya haftaiçi haftasonu saat sınırı yok 50 -200 full takılı denerim diyorum uymuyosa denemiyorum dceksin bitcek.sen diceksinki o zaman ben tutuştum denemiyorum yA da ben korktum vtec altı basamam diceksin bu kadar basit
:) ahaha sana deneme teklifini ben yapicam sonrada korkuyo olucam tuhaf degilmi bence korkan sensin :) sana diyorumki ben sana uyucam sende bana uyucaksin yani ben 50 de basicam 1 de basarim 2 de basarim seni ilgilendirmez sende bana uyucaksin kacta basarsan bas oda beni ilgilendirmez ve sen bunu kabul etmiyosun yani bence girtlak 106 la stok typeri denemeye cesaret edemiyosun ayrica sert konusmak cahilliktir burda horoz dovusturmuyoruz keyif yapiyoruz eger horoz dovusturme niyetindeysen ki oyle gozukuyo keyif meyif almazsin kendini kasarsin hadi eyv.
Kardeş sen laf anlamıon heralde , benim arabam gırtlak değil seni daha öncede geçen gırtlak bi 106 değildi , bunu bil beyin bile yok benim arabamda ,gırtlak görmediysen gösteririz istersen her setup arabamız var bizim ,kimsenin kendini kastığı yok 50 gibi basarız benim devrimde senn devrine 60 -65 arası çıkıcam haftaiçi avrupa yakası bekliyorum..not gırtlak 106 istiyosan getirebilirz gırtlaklarından sende görmüş olursun gırtlak 106 :)
Arkadaşlar öncelikle herkese günaydın güzel denemelerdi su için geldim aynı şekil birkaç araçla denedik videoları var atıcam yalnız beyaz bi cupra ilemi bastım hatırlamıyorum denk gelemedim bir daha ben çok şıkıştırdı yanımdaki aracın üzerine yattım onu burdan uyarmak isterim genel olarak güzel geceydi deneyen herkese teşekkürler araçlar olması gerektiği gibiydi o başka 182 bu başka 172 :)
Valla kaçtıkça üzerime geldi derken bir baktım sol şerite geçmişim neredeyse biraderimle tokuşuyorduk az kaldı yanımızda olan biri olmasa normal seyir halinde başkabir araç olsa panik ile daha kötü olabilirdi maksadımda kimseye ders vermek değil kimseyede şoförlük öğretemem ama dikkat edelim sonuçta birzevk uğruna ben arabamı parçalamam başkalarınında bölebişey yapacağını sanmam şimdi videoları yüklemy çalışıyorum birazdan onlarıda paylaşırım.
demişsiniz yaa drag servis olarak her setup ta aracımız var sizin en hızlınızla bır turlu deneyemedık kac aydır beklıorum denemek için ama hala hazır deıl yaz başından beri aracın hazır olmasını beklıorum hala denicez. :) ilk baharda deneyelım dedım son bahar geldi :)
maşallah araçlara. güzel videolar olmu 182 yi bende çok merak ediyordum ne yapar diye.
Yasin arabasına gram masraftan kaçmadan bakımlarını yaptırıp ıncık cıncık ilgilenen bir adam diye tanıdım daha öncelerde. vteci varken de aynı özeni gösteriyordu ve denemelerimizde de hiçbir zaman aramızda sorun yaşamamıştı çok dürüst ve efendi bir kardeşimizdir. type r ı cidden hızlı daha önce canlı olarak bende görmüştüm. dediği dışında birşey olduğunu düşünmüyorum aracında..
çok merak ettiğim birşey var 106 lar top speedi nedir acaba? 200 de 5 redline mı oluyor?
172 lıkle 182 lık asagı yukarı aynı gıdıyor zaten bence bks sorunsuz gitmiş :)
Maşallah deneyen araçlara,Bz ayrıca maşallah tıpkı abisi nıf gibi güzel gidiyor utandırmıyor bizi, ikiside kendi aracımız, Allah kaza bela vermesin,
2 de 70 de redline yapan araba rolling için mi yapıldı gerçekten. Polo GTI ile denesin o araba. Onlar 40 seviyo bu arabada 50 istiyor.
jant farkı olsa gerek 4 vitese attığımda burun çıkarıyor 5 te ben yakalayıp öne çıkıyorum yarım ile 1 boy gibi ama 200-210gibi yakalamaya başlıyor tekrar yalnışım varsa mert kardeşim düzeltsin çok ama çok kısa olsada videoda yakalamışlar 200 lü süratlerde bir iki video var bendede toparlıyorum videoları söylemek isterim tekrardan su rs başka bir araç eminim başka 182 ler bu kadar değildir.rs çiler her daim dostumdur
Evet yine her zaman ki gibi tartismalar kavgalar burdan gondermeler uyarilar baslamis.:)Olan o gecede oldu bitti ordayken gayet guzeldi hersey dosttuk monitor basima gecince tine degistimi hersey?Arkadaslar lutfen ya..Konu nerelere gelmis.Zaten hicbir objektiflik yok konuya bu forumda kimin daha cok arkadasi varsa o yaziyor dogal olarak onun lehine yazip karsi tarafi ikinarak tebrik ediyor.En basiti ben typer a gecilmisim videomu koymusum ve en az 4 postta tebrik etmisim.Fakat bir kere ben tebrik edildigimi hatirliyorum.Neyse beklemiyorumda zaten.Diger bi konuya gelince 106 typer konusunda vitesler konusunda anlasilmamis efekan aciklamasini yapmis yasinde yapmis ama bellki deneme olmicak iste.Adam o devirler basmak istemiyor aciklamasinida yapiyo.Bu arada suaip abi arabanin roll icin yapildigini kim cikartti?Roll yapan bi araba sadece roll icin mi yapilir,gunluk kullanilan bir arac roll yapamazmi?ARP sadece piston ve egzantrikli bir arac.Ses sistemine kadar takili full orjinal fabrikasyom bebek 106 lardan biri.Adam arabasini sokmuyor ama zevkinede deneme oldukca kirmayip deniyor.Bugune kadar kimseye deneme talebi,atari olmamistir.
Konu daha onur benim hayirdir?? Lara falan gelmis.Koptan girilmis ben cagiriyorum gelmiyorumdan cikilmis.Bu konu onun konusumu? Madem konuyu okuyorsun ilk once bi masallah yaz tebrik et.Ben her denemene masallahimi yaziyorum.Allah korusun nazar falan veya iyi niyettir bu bisey kaybedilmez.Neyse onuda gectim beklemiyorum zaten:)
BKS-SU RS denemsind geliyim.
Abi zaten farkindaysan ustte adam akilli deneyemedigimizi ve araclarin zaten denk oldugunu yazdim.Tek
Tek illa 3 te o cikti 4 te ben ciktim 5 te yanyana 6 binde far onde falan nasil yaziyim ki.Sonuc olarak bu iki araba denk hatta top speed gitsek ben hizliyim.Ama oyle bir deneme olmadigi icin insani kontrollu bir denemede araclarimiz denk.Aracini kotulemedim yani merak etme ben oyle biri degilim:) Elimde bi saglikli o video vardi(kornalari duymadiklarin var hep) bende onu koydum ama belirttim denk diye.Yarim boy geciyorum yazmadim.
Bu konunun cilki cikar.Lutfen daha fazla uzatmak isteyenler uzatmasin su 3 gunluk dunyada klavye karsisindan bosa kalp kiriliyo.Tekrardan hersey icin tesekkurler.Butun araclari tebrik ederim masallah hepsine.Saglicakla
Kalin.
Ben sanada masallah yazdim arp yede masallah yazdim ne kadar alttan almaya calissamda bana spec gizleyici gozuyle bakarmaya devam etti ben sizle denerken hic sordummu specleri hic soyle boyle dedimmi denedim bitti ama sayfalardir ayni muhabbet inanmayani davette ettm ses gelmedi bi insanin mali iyi olunca boyle oluyor demekki seninle bi problemim yok ben tesekkurde ettm masallahta dedim neyse daha bisey yazmiyorum saglicakla.
minilerle deneyen oldumu ?