Net bilmiyorum ama 7 bin olmasi lazim
Printable View
2 80 ölü bir devir değilmi senin için.zaten beyinsiz kaç bin dd dönüyorsun?Sorma nedenim beyinli beyinsiz bir kaç typer ımız var.onlar mesela 65 aralığında falan basıyor.2 80 içinse özellikle beyin olmayan typerın sahibi kesiciye girmek üzere oluyorum çok yüksek diyor.
2 de 80 olmaz yukarda kalir
Biz hep devire bakiyoruz 6000 de beraber basiyoruz bende bakmadim hiz gostergesi heralde 70 te falan oluyor
Peki 65 olsun ama daha assasi olmaz beni oldurur
2000cc bir arabanın en kotu 220 ye kadar yürümesi lazım , 200km/h nedir.
Ayrica 220 olsun ben fedakarlik yaptim sende yap 200 de rollmu biter :)
Evet benim arabam 2000 cc değil sorun orda heralde 200 de btircem arkadaşla zaten denemiştik gittik denedik bizi çekti de çekti yukarı 70 lerde 80 lerde bastık genede geçtim 5 vites dişlim arızalıydı geçiremedik volan aıkıntısı yaşadık bir daha aynı hataya düşmem ben , he eğer robanş olcaksa 50 - 200 full takılı ,2000 motor arabayla denicem ,vtec altına düşmücek ,ben 3 te basıcam öyle birşey olmaz şartlar uymadıysa denemeyiz . Hayırlı geceler ..
Seninle her denememiz vtec alti oldu ben degil sen beni cektin assaya gercekten yazdiklarin sasirtiyor ben nedense gectigini hatirlamiyorm basta az bisey kafa cikariyordun evet oda vtec alti olmamdan 170 ten yukari cikamadikki
2de 65 uyarsa basarim yada 6 binde hangi km hiza denk geliyorsa basarim ama vtec alti basmam gecen denemede hep vtec alti bastim bu seferde sen fedakarlik yap
Efekan 2000 cc arabayla denicem diyosunda tüy siklet gırtlak arabam ile stock Typer deniyorum demiyosun :)
Hepimiz bu isin icinde olan insanız senin 200 dediğin reelde 200 olduğuna inanıyorsan ben daha bisey demiyorum :)
Su sekilde çözülür bir 200 de bırakırsınız birde 220 de her iki tarafında görmek istediği görülmüş olur ;)
Hondacı değilim vtec altı üstü bilmem , gçeen denemede söyledim sana ben 7300 gbi bi devirbandında oluyorum sana korna çaldım söyledim düşmedin ,arabaya zarar verdik boşboşuna buda demek oluyor 3 . Vteste basmış gibi oluyorum oluyorum bir daha aynı devirde denemem o hataya düşmem ,rovanş istiyorsan eğer 50 200 yok ben denemiyorum diosan denemiyorum de ;)