User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
194 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: --Deneme Talebi--

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iste hersey o ben 200 e kadar denerimle basliyo onur aslan da oyle basladi RED 106 ya )
    Simdi banamisin demiyo
    .

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur candir
    106 camiasında atar konusunda bir onur birde Okani tanirim
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

Efekan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla onur aslan falan blmiorum benm arabamda hacim yok ,gırtlak da değil fiberlide değil
    Peki type r bi mustang ,m3 tarzı arabalarla denedğnde 220 de rollü btrcekmi yoksa 300 ler flan çıkılcakmı????
    Tuned by ARP Garage

ysn-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Efekan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hondacı değilim vtec altı üstü bilmem , gçeen denemede söyledim sana ben 7300 gbi bi devirbandında oluyorum sana korna çaldım söyledim düşmedin ,arabaya zarar verdik boşboşuna buda demek oluyor 3 . Vteste basmış gibi oluyorum oluyorum bir daha aynı devirde denemem o hataya düşmem ,rovanş istiyorsan eğer 50 200 yok ben denemiyorum diosan denemiyorum de
    Allah daha buyuk zararlardan korusun hepimizin basina geliyor sanzuman.
    Deneme teklifini ben yaptim zaten sana denemiyorum diye bisey demem peki soyle yapalim bi senin devrin bi benim devrim bi 200 bi 220 en temizi bunada hayir dersen denemek istemiyor diye dusunucem kabul ediyorsan yagmursuz bi gunde bulusuruz. cumleten hayirli geceler

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Gittiği yere kadar giderim Efekan milleti bilmem
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse bence uzatmanin anlami yok
    Klavyeden bukadar okuyor
    Haftasonu sen geli devir mevir bisekil anlasiriz merak etme sen
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Gittiği yere kadar giderim Efekan milleti bilmem
    Eyvallah o senin düşüncen
    Tuned by ARP Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysn-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah daha buyuk zararlardan korusun hepimizin basina geliyor sanzuman.
    Deneme teklifini ben yaptim zaten sana denemiyorum diye bisey demem peki soyle yapalim bi senin devrin bi benim devrim bi 200 bi 220 en temizi bunada hayir dersen denemek istemiyor diye dusunucem kabul ediyorsan yagmursuz bi gunde bulusuruz. cumleten hayirli geceler
    Kardeşim ben türkçe yazmıyorum sanırım buraya ,tekrar söylüyorum üşenmeden ben senin hızına geldiğimde arabam 8 binlerde oluyor zaten yolun durumu arabaları zaten kafayı burunu ayarlarken getirirken 5 dk bekliyoruz o devirde Arabamı tutmak zorunda kalıyorum ,o gün yaşadğmız sıkıntıda bununda etkisi var sen 2. Vites 5500 devrinde ben ben 3 .vteste mi basıyım devrim 50 benim yapacak birieyim yok ,her zaman hazır kıta bekliyorum deneme teklifini çevirmiyorum ama o hızlara çkamıcmı söylüyorum , ben vtec altı basmam diceksin ,ya da devirler uymuyo denemedik diceksin
    Tuned by ARP Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim ben türkçe yazmıyorum sanırım buraya ,tekrar söylüyorum üşenmeden ben senin hızına geldiğimde arabam 8 binlerde oluyor zaten yolun durumu arabaları zaten kafayı burunu ayarlarken getirirken 5 dk bekliyoruz o devirde Arabamı tutmak zorunda kalıyorum ,o gün yaşadğmız sıkıntıda bununda etkisi var sen 2. Vites 5500 devrinde ben ben 3 .vteste mi basıyım devrim 50 benim yapacak birieyim yok ,her zaman hazır kıta bekliyorum deneme teklifini çevirmiyorum ama o hızlara çkamıcmı söylüyorum , ben vtec altı basmam diceksin ,ya da devirler uymuyo denemedik diceksin
    Heralde sende beni anlamiyosun bi senin devrin bi benim ben sana uyucam sende bana uy 2demi basarsin 3 demi bilemem sen bana uy bende sana bu kadar basit yok hala olmaz diyosan yapicam bisey yok ki gayette acigim denemek istemiyorsan istemiyorum diyebilirsin sayfalarca yazmaya gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysn-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Heralde sende beni anlamiyosun bi senin devrin bi benim ben sana uyucam sende bana uy 2demi basarsin 3 demi bilemem sen bana uy bende sana bu kadar basit yok hala olmaz diyosan yapicam bisey yok ki gayette acigim denemek istemiyorsan istemiyorum diyebilirsin sayfalarca yazmaya gerek yok.
    Arp 2. Vites 70 te redline da olur diyorum , bana kalkmış 65 olsun o zaman diyosun nasıl olcak bu deneme sen söyle bana ! Ben bir daha otoban kenarında kalıp araba çektiremem o hızlara çıkamam beklemem o devirde 3. Vitese geçerim , konuyu boş laflarla uzatıyosun ,sert konuşucam kusur bakma ,deneyelim diosun tekrardan yazıorum oraya haftaiçi haftasonu saat sınırı yok 50 -200 full takılı denerim diyorum uymuyosa denemiyorum dceksin bitcek.sen diceksinki o zaman ben tutuştum denemiyorum yA da ben korktum vtec altı basamam diceksin bu kadar basit
    Tuned by ARP Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arp 2. Vites 70 te redline da olur diyorum , bana kalkmış 65 olsun o zaman diyosun nasıl olcak bu deneme sen söyle bana ! Ben bir daha otoban kenarında kalıp araba çektiremem o hızlara çıkamam beklemem o devirde 3. Vitese geçerim , konuyu boş laflarla uzatıyosun ,sert konuşucam kusur bakma ,deneyelim diosun tekrardan yazıorum oraya haftaiçi haftasonu saat sınırı yok 50 -200 full takılı denerim diyorum uymuyosa denemiyorum dceksin bitcek.sen diceksinki o zaman ben tutuştum denemiyorum yA da ben korktum vtec altı basamam diceksin bu kadar basit
    ahaha sana deneme teklifini ben yapicam sonrada korkuyo olucam tuhaf degilmi bence korkan sensin sana diyorumki ben sana uyucam sende bana uyucaksin yani ben 50 de basicam 1 de basarim 2 de basarim seni ilgilendirmez sende bana uyucaksin kacta basarsan bas oda beni ilgilendirmez ve sen bunu kabul etmiyosun yani bence girtlak 106 la stok typeri denemeye cesaret edemiyosun ayrica sert konusmak cahilliktir burda horoz dovusturmuyoruz keyif yapiyoruz eger horoz dovusturme niyetindeysen ki oyle gozukuyo keyif meyif almazsin kendini kasarsin hadi eyv.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş sen laf anlamıon heralde , benim arabam gırtlak değil seni daha öncede geçen gırtlak bi 106 değildi , bunu bil beyin bile yok benim arabamda ,gırtlak görmediysen gösteririz istersen her setup arabamız var bizim ,kimsenin kendini kastığı yok 50 gibi basarız benim devrimde senn devrine 60 -65 arası çıkıcam haftaiçi avrupa yakası bekliyorum..not gırtlak 106 istiyosan getirebilirz gırtlaklarından sende görmüş olursun gırtlak 106
    Tuned by ARP Garage

brktsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar öncelikle herkese günaydın güzel denemelerdi su için geldim aynı şekil birkaç araçla denedik videoları var atıcam yalnız beyaz bi cupra ilemi bastım hatırlamıyorum denk gelemedim bir daha ben çok şıkıştırdı yanımdaki aracın üzerine yattım onu burdan uyarmak isterim genel olarak güzel geceydi deneyen herkese teşekkürler araçlar olması gerektiği gibiydi o başka 182 bu başka 172

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brktsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle herkese günaydın güzel denemelerdi su için geldim aynı şekil birkaç araçla denedik videoları var atıcam yalnız beyaz bi cupra ilemi bastım hatırlamıyorum denk gelemedim bir daha ben çok şıkıştırdı yanımdaki aracın üzerine yattım onu burdan uyarmak isterim genel olarak güzel geceydi deneyen herkese teşekkürler araçlar olması gerektiği gibiydi o başka 182 bu başka 172
    Çok yaklaştığınız deneme ibiza cupra ile olan refleks olmasa Allah göstermesin çarpışıyordunuz

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla onur aslan falan blmiorum benm arabamda hacim yok ,gırtlak da değil fiberlide değil
    Peki type r bi mustang ,m3 tarzı arabalarla denedğnde 220 de rollü btrcekmi yoksa 300 ler flan çıkılcakmı????
    hyırdır efekan yok onur aslanı falan tanımam muhabbetlerı ben ıstersem aracımı fıberde yaparım keser bıcerımde işine gelen dener gelmeyen denemez bukadar..
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

brktsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok yaklaştığınız deneme ibiza cupra ile olan refleks olmasa Allah göstermesin çarpışıyordunuz
    Valla kaçtıkça üzerime geldi derken bir baktım sol şerite geçmişim neredeyse biraderimle tokuşuyorduk az kaldı yanımızda olan biri olmasa normal seyir halinde başkabir araç olsa panik ile daha kötü olabilirdi maksadımda kimseye ders vermek değil kimseyede şoförlük öğretemem ama dikkat edelim sonuçta birzevk uğruna ben arabamı parçalamam başkalarınında bölebişey yapacağını sanmam şimdi videoları yüklemy çalışıyorum birazdan onlarıda paylaşırım.

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demişsiniz yaa drag servis olarak her setup ta aracımız var sizin en hızlınızla bır turlu deneyemedık kac aydır beklıorum denemek için ama hala hazır deıl yaz başından beri aracın hazır olmasını beklıorum hala denicez. ilk baharda deneyelım dedım son bahar geldi
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara. güzel videolar olmu 182 yi bende çok merak ediyordum ne yapar diye.

Yasin arabasına gram masraftan kaçmadan bakımlarını yaptırıp ıncık cıncık ilgilenen bir adam diye tanıdım daha öncelerde. vteci varken de aynı özeni gösteriyordu ve denemelerimizde de hiçbir zaman aramızda sorun yaşamamıştı çok dürüst ve efendi bir kardeşimizdir. type r ı cidden hızlı daha önce canlı olarak bende görmüştüm. dediği dışında birşey olduğunu düşünmüyorum aracında..

çok merak ettiğim birşey var 106 lar top speedi nedir acaba? 200 de 5 redline mı oluyor?

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    172 lıkle 182 lık asagı yukarı aynı gıdıyor zaten bence bks sorunsuz gitmiş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)