konuyu toparlasan skeç olur dinleyeni izleyeni kahkahaya boğar o derece..
Printable View
konuyu toparlasan skeç olur dinleyeni izleyeni kahkahaya boğar o derece..
senaryoda eksik var: bir de tırcı gelip, vay sen bana küfretmişsin, ekran görüntüsünü aldım, mahkemede görüşürüz demeli :))
Konuyu ilk okuduğumda mağdur olan arkadaşın yerine koydum kendimi acayip sinirlerim bozulmuştu, ama artık baya komik olmaya başladı, senaryo da müthiş.:) Bu konu ilk değil, kimseyi tanımam ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Umarım arkadaşın mağduriyeti giderilir, geçmiş olsun.
Bu tarz konulara mumkun mertebe yorum yapmam
Ama tirci muhabbetinden hemen sonra birinin bunu yapistirmasi lazimdi. Gec kaldik
http://www.troll.me/images/thumbs-up...-story-bro.jpg
Tabela değişir yakında ama kafalar değişmez.
Kul hakkı yenmiş. Allah korkusu olmayan para kazanmayı insanların
Güvenini çalarak sağlamış birisi.Bu hikayeler doğru ise allah katında yatacak yeri yok.
Sizde dünya üzerinde adaletinizi arayın. Dava açın.
Çok geçmiş olsun, bizde sanayide esnafiz bole insanlar var gerçekten, Allah korkusu olmalı insan içinde, esnafın da şerefsizi var müşterininde, adamlar ya paraya doymuş yada beyinsizler, bir müşteri bin müşteri getirir, bin müşteri de götürebilir :) kısacası müşteriysen de esnafsan da çok vicdanlı olmanın sonu zarara sokuyor insanı 7 8 ayda tecrübe ettim :)
şu 2-3 ay önceki sahte çin işi note 3 ü çakıp inkar etmeye çalısan 205li arkadastan sonra, yazma yönetme ve senaryo dalında 1. olmasa bile zorlar kafaya oynar.
hergun forumu duzenli olarak takıp ederım az cok esnaflarıda tanırım abartısız her sene ahm performance hakkında 10 a yakın şikayet var şimdi tutalım ki burda bılgısayarlarımız basında bı 10 yasında cocuk oturuyor ve bu konuyu okuyor hadi bi olayda diyelım yanlış oldu ıkıncısınde tır cıktı üçüncüsünde trafoya kedi kaçtı ne bileyim 4 de zart oldu zurt oldu beyler istikrarlı bi şekilde her sene 9 10 tane buraya ahm performans hakkında şikayet yazıyorlar hepsımı yalan herkes yalan bu adam dogru yani :) işte o 10 yasındaki cocuk dahi derki ''abi bu adam çarpıcı ben bu adamın dukkanının bulundugu sokağa dahi girmem'' tavisyem tırnak içerisinde yazdıgım cumledir. saygılar.
eee şimdi son durum ne peki varmı bi gelişme yada ilerleme? :)
kamyoncuyu ariyorlarmis
sahit gostericeklermis
Piyasada baska usta mi kalmadi? Mucuklatmayin kendinizi gitmeyin.
Unutulmazlardan :)
Kamyoncunun sucu ne
tatsız durumlar geçmiş olsun. umarım zararınız kısa sürede karşılanır ve gereken özür dilenir.
Kamyoncunun ifadesi..
http://www.youtube.com/watch?v=rAUK5jltSi4
Link
Çok geçmiş olsun . Önemli olan insan olmak niyetinle davranışınla . Bu zamanda usta bulmak zor insan bulmak daha zor . Yorum gelmediğine göre ustadan muhtemelen tırcı konuyu gördü dükkan a girdi , şuanda mortal combat falan dönüyodur dükkanda.