Yaşanan durum cidden üzücü, başımdan geçen bir olayı anlatayım siz düşünün.
yakın akrabama yeni aldığım aracımı fren bakımı için bıraktım, dedim araba durmuyor, disk balata - kampana ve motor yağ su vs bakımı yapılsın.
yola gideceğim ben bu arabayla sürekli fren önemli dedim, tamam hallederiz dediler. Cevabı veren yakın akrabam bu arada.
neyse araba tamam dediler gittim aldım araba hala durmuyor, dedim neden böyle, alışacak dediler. 2000 km yol yaptım hala bir gelişme yok.
bi gün tesadüf etti teker bilyam bozuldu yine aynı yere gittim değişim için, neyse söktük bi baktım arabanın üzerinde eski kampanalar var.
dedim bunlar değişmemiş miydi ? aldığım cevap süperdi: kampanaları değişmedik gerek yok diye, diskleri tornalattık sadece balata değiştirdik.
ve en komik tarafı şu araba twingo balata disk ve kapmana toplamda 250 lira tutmuyor. ben bu iş için 2 katından fazla para ödedim. olayın parasında değilim ama salak yerine konmak koyuyor adama, yani demem o ki "kardeşim" diyen kan bağı olan adam bunu yapıyorsa, ahmet mehmet hüseyin neler yapmaz. Maalesef dürüst ticaret yapan kalmadı artık. Allah ıslah etsin, herkes bir gün hesap verecek. size de çok geçmiş olsun.