Allah küçük kardeşimize şifa Meftun abiye sabır bu organizasyonuda bu hale getiren kim yada kimlerse BELASINI VERSİN.
Printable View
Allah küçük kardeşimize şifa Meftun abiye sabır bu organizasyonuda bu hale getiren kim yada kimlerse BELASINI VERSİN.
Instagram da
Gkhnkl
Adındaki arkadaş video paylaşmış arkadaşlar kaza görüntüsünü görmeyen arkadaşlar için paylaşan varmı bilemiyorum ama yazayım dedim
Yaralanan arkadaş hakkında net bir yorum yok mu her yerde farklı bir şey yazıyor
2 gündür ic kanaması varmış uyutuluyormus simdi fox.haberde çıktı haberi tekrar ordan duydum
olmayan güvenlik önlemleri , bir türkiye klasiği:mad:
Devam et devam et diyen mahlukata ne denebilir ki ?? Allah rahmet eylesin :(
Böyle olaylar yüzünden malesef ülkemiz otomobilsporlarında gelişemiyor :(
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
Bu videoda her sey cok acık bellı
Ufak cocouk Kolon un dıbınde duruyor
aracın kanadı sanırım yuzune carpıyor ve yere yıgılıyor
Umarım bır on once saglına kavusur
Son durum nedir?
Kimi durumu iyiye gidiyor diyor, kimi rahmetli oldu diyor, kimi uyutuluyor diyor.
Gerçek bir bilgiye sahip olan yok mu?
mertcan ın koydugu vıdeodan sonra hala surucunun 6-7m onunde yerde yatan cocugu gormedıgını ve bu yuzden yarısa devam ettıgını savunanlar cıkacak mı merak edıyorum.
ya yapmayın allah aşkına sadece bi videoya bakarak sürücünün çocuğa çarpmasına rağmen durmadığını nasıl söyleyebiliyosunuz, nasıl olayın içinde olmadan sürücünün o anda nereye baktığını nasıl bi ruh hali içinde olduğunu bilmeden böyle ağır bi ithamda bulunabiliyosunuz. Bu kadar kolay olmamalı klavye başından insanları cani ilan etmek
adamin adini yazin facede cikiyor ona sorun ne ugrasiyorsunuz.
konu zaten burda birilerini suçlayıp kelime yapmak.yoksa sorulur zaten
akıllı insan, çocuğa çarptıktan sonra niye durmadığını değil
o çocuğun orada ne işi var? onu sorgular. Boş boş yazıp durmayın.
Koskoca Ankara' da bula bula burayi mi bulmuslar drift icin, bir organizasyon ya tam yapilir ya hic yapilmaz bu amator organizasyoncular daha cok can yakacak..
Ya abiler face***kda paylaşmışlar tanımadığım insanlar yorum yazamadım altına burada yazayım yani çok kötü bir kaza allah acil şifalar versin kardeşimize de redbull gibi bir firma afedersiniz s*k kadar mekan kiralıyor bu 1 küçücük çocuk orada ne arıyor bu 2 duyduğuma göre doğruysa eğer fotoğrafçılardan birinin yeğeniymiş ya hiç mi mantıklı biri değilsiniz ki ufacık çocuğu o alanda tutuyorsunuz videoda da açıkca belli çok fazla güvenlik açığı var ve birde o arkadan devam et diye bağıran KEKO gibi insanları bedava aldıkları bir etkinlikten ben açıkcası daha fazlasını beklemem pilotda da suç bulamam yani tekrar allahtan acil şifalar ailesene de sabır diliyorum.
il baskani mi bu karalama yapalim? benim tek kizdigim nokta surucuyu korumak icin kask takmis/soka girmis etrafini goremiyor,cocuga ilk yardimi o mu yapsin,yaris bu elbet devam edecek gibi sacma sapan girdiler yapilmasiydi. cocuga vurmasinda bir hatasinin olmadigi hatta son hamlesiyle 5 10 kisinin yaralanmasini da onledigi konusunda zaten hem fikiriz.etik olmayan tek nokta birkac m onunde yerde yatan bir cocuk varken yarisa devam etmesi.aracin acisi itibariyle cocugu goremeseydi ve yaris durdurulmasaydi sizi anlardim ama son videoda cocugu gordugu acik,net...
Böyle saçma bir organizasyon görmedim, Arabanın geçtiği yol ile seyirci arasında hiçbir güvenlik önlemi ve güvenlik görevlisi olmayan bir yarış , aynı şeyi Redbull un düzenlediği Motocross ve Enduro yarışlarında ' da gördük. Bugüne kadar böyle bir olay olmaması mucizeydi.