Vallahi okadar çok biliyorsunuz ki bazen kendimden geçiyorum okurken . Zıpzıpa sert çıktım yorgunluktan da olabilir ama sana sert çıkıyorum cahilliğinden haberin olsun .
Redbull Organizasyonu nedir ?
Burada organizasyonu kim yada kimler yapmıştır ?
Hangi firma ve otomobil kulubü izinlerini almış bu işi organize etmiştir ?
Bunların kaçını biliyorsun hiçbirini . Kime yazıyorsun bunları bilen birine Motorsporları otoparkta araba çevirmek değildir kural kaideleri vardır .
1- Bu organizasyon federasyondan yarış olarak değil gösteri olarak izin talebinde bulunmuştur .
2-Bu organizasyon bir yarış olmadığından katılımcıların da yarışmacı sıfatı yoktur .
3-Bu organizasyonda ismen redbull görünsede organizatör otomobil kulubü ....tır ve ...... ta bu organizasyon için show gösteri amaçlı izin ve müsade almıştır .
Sayfalarca yazdırmayın boşunada tartışmayın .
Suçlu kim müge anlı muhabbet ve polemiklerine girmeden yazıyım size ...
Neyazıkki olacak olanlar bunlar sever sevmezsiniz size kalmış .
1- Organizatör kulübün başı derde girer mahkemelik olur .
2- Pilot arkadaşımız mahkemelik olur .
3- Atanan gözlemci böyle bir aktiviteye gerekli önlemler alınmadan onay verdiği için hamkemelik olur .
Burda bunca senelik gördüğüm geçirdiğim aktivite ve yarışlar sonrasında şahsi kanaatim ben bu organizasyona start vermezdim seyirci güvenliğinin ihlal edildiğini düşündüğüm an organizasyonu durdurur gerekli önlemi alır o şekilde devam ederdim ki bugüne kadar defalarca kez yarış durdurmuşluğum var sizlerinde bildiği gibi ...Yarışmacı olarakta marşa basmazdım bu riski almazdım . Kazalar sonrası konuşmak kolaydır önemli olan kaza olmadan önce konuşmayı başarıp olabilecek kazaların önüne geçmektir .
Ayrıca mesleki bir durum boklamak değil önüne gelenin organizasyon yapması durumu var . Size un su ve maya versek bize günde 20 bin ekmek pişirin desek fırıncı değilsenin çok net sölüyorum cuvala girersiniz ...
Bugğne kadar yüzlerce organizasyon yaptık ve bugüne kadar 1 seyircimizin bile saç teline zarar getirmedik Allaha şükür . Seyirci sayısını toplasanız küçük bir ilçenin nufusunu geçmiştir toplamda ... işimizi iyi yaparken bu tip örneklerin herşeyi *** etmesinden de bıkmış durumdayız . Bir can hastahanede bir adam vicdan azabıyla ortada binlerce kişi de redbull yanlama kaza videosunu izleyip bu işlere öcü gibi bakmakta .
o nedenle uzatmayın benden tavsiye bu yazıyı hatırlayın 6 ay sonra tekrar okursunuz ....