User Tag List

Sayfa 4/19 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
356 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Redbull yanlama kaza

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya yapmayin allah askina hic yoktan pompalanip durulan bi uğraş işte , neyine saygi duyayim oz ? saygi duynadigim icin gitmiyorum zaten *** yoluna iki tane adam kabak lastgi takip got attiracakta millet canindan olacak ya onlem alinsin artik yada yapilmasin artk bu tip altindan kalkamayacagimiz isler.snin önunde cesetler ucmadi heralde sifir onlemli dragda
    önlem alınması gerektiği konusunda katılıyorum da, diğer dediklerinize katılmıyorum, sevmeyebilirsiniz, ilgilenmeyebilirsiniz ama saygı duymanız gerekiyor(en azından bu işi hakkıyla yapanlara)
    Forumda konusunu gördüğümde bi an gitmeyi düşündüm, ama Ankarada olduğumuzu hatırlayınca gitmedim, redbull bundan sonra girmez böyle işlere, Türkiyede bu tarz organizasyonlarda yurtdışının 3 katı önlem alınmalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önlem alınması gerektiği konusunda katılıyorum da, diğer dediklerinize katılmıyorum, sevmeyebilirsiniz, ilgilenmeyebilirsiniz ama saygı duymanız gerekiyor(en azından bu işi hakkıyla yapanlara)
    Forumda konusunu gördüğümde bi an gitmeyi düşündüm, ama Ankarada olduğumuzu hatırlayınca gitmedim, redbull bundan sonra girmez böyle işlere, Türkiyede bu tarz organizasyonlarda yurtdışının 3 katı önlem alınmalı
    ersan bey bende diyorumki önlem alınmayan gerekli kuralları olmayan yada kurallara uyulmayan aktiviteye spor falan denmez , nefes almasını bilmeyen adamlar piste çıkmaya calısıyor her köşe başında tehlike saçan adamlar piste çıkınca kendini drifter sanıp milletin yürü be aslan kaplanına gaza gelip onun bunun yaşamına kast ediyolar işte dediğim bu

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok sevindik peder beyle ya olay yeri incelemede ölüm haberi geldi deyince moralimiz baya bozulmuştu allah kurtarmış sevdiklerine bağışlamış

Osmrdn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şu afişteki '' Giriş Ücretsizdir'' notunu görünce gitmekten vazgeçmiştim.Ankara'nın göbeğinde bi yerde böyle organizasyona hücum edilmesi doğal.Hem gidenler sıkıntı baya çekmiş hem de talihsiz kaza..Umarım çocuk kurtulur..

Adamlarında yanlama denince aklına Tofaş gelmişki afişe koymuşlar... Afişten belli ne kadar ciddi oldukları...

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok şükür iyi haber. Küçük kardeşimize de kazayı yapana da büyük geçmiş olsun. O çocuğua bişey olsaydı o adam bi daha kendisini nasıl toplayacaktı? ALLAH esirgemiş.
    3 yıldır Ankara'da bu şekildeki hiçbir organizasyona gitmiyorum. Bu şekilde merkezde yapılan etkinliklere kekosu, hırbosu, apaçisi, hıı noluyo lan burda? Gel bi girek de bakak belki karı kız vardır diyenleri doluşunca izleyemiyosun. İzlesen bile hiçbi keyfi kalmıyo. Küfür kıyamet, kavga,dövüş, birbirine sataşma sağda solda giriş çıkışlarda dönen, lastik yakan şahincisi vs. 2011 veya 2012'ydi kuzenimin aracını yarışa sokmuştuk. o zamanda bu tarz sebeplerden seyircilerin piste inmesi vs. iptal olmuştu. Bu işin Ankara'da olacağına ben inanmıyorum. Ha olursa da benim kanaatim şu şekilde olmalı: Şehirden uzakta, giriş ücreti en azından 20-30 TL (olmalı ki zibidilerin çoğunluğu ayıklansın), Yüksek güvenlikli,bu işe gerçekten gönül verenlerin izleyebileceği şekilde ve ortamda yapılmalı. Bu şekilde hem hazırlananların emeği boşa gitmez hem de seyirci için gerçekten zevkli bi konuma gelmiş olur. İnş. Bu tarz organizasyonlarla biz de karşılaşırız.

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepimize buyuk gecmis olsun arkadaslar. Yaralanan kardesimiz gozlerini acmis. Hayati tehlikesi gecmis. Haberler iyi yonde. Butarz aktivitelerde birkez daha guvenlik sirketlerinin yetersiz egitimle calismalarina ve vatandasimizinda guvenlik calisanlarina ne kadar zor duruma dusurduklerini gormus olduk.

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 dakika zor durdum tribünün çökeceğinden korkup rezalet yerden ayrıldım. mobil tribün getirmişler arka ayaklarının bir kısmı toprağa değmiyor bir kısmı 15 cm toprağa gömüşmüş yamuk yumuk yerleştirmişler 300 kişilik tribüne 1000 kişi çıkmış biride çıkıp bişey demiyor o tirübün çökse 10larca kişi ölecekti ben böyle bktan organizasyon görmedim gittiğime gideceğime pişman oldum. koskoca ankarada ücretsiz organizsayyon yapıp 2000 kişilik yer hazırlıyorlar. çatıdan çıkanlar atlayanlar pencereden sarkanlar.. bugün bişey olacağı belliydi zaten.
    evox

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi haberlerde küçük çocuğun öldüğünü söyledi ama umarım yanlış haberdir.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu org in redbull sponsorlugunda yapildigina eminmiyiz yoksa sadece ismimi kullanilmis?

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bızım ınsanımız cok meraklıdır bızım ınsanımızın bu spora cahılce bakmasından dolayı boyle kazalar oluyor bu ısı profca yapan adamlarının baslarına ış acıyorlar onlemını alıcaksın ınsanları turubunden ızletıceksınkı boyle seylerle ugrasmıcaksın organızyasda guvenlık eksıklıgı kısaca ...kısaca egıtım sart ***** dunyanın en zor ısı cahıl ınsanla ugrasmak ne desenız ne anlatsınız anlamazlar cahıl cahıldır ....
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçük kardeşimizle ilgili gözlerini açtı haberi çok mutlu etti Meftunada çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın..Güvenlik zaafiyetinin olduğu kesin büyük ihtimalle 3-5 sene daha böyle büyük sponsorlu etkinlik olmaz..
    ALLAH VAR GAM YOK..

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi organizasyon rezalet ötesiydi. Mekan desen zaten berbat. Üstüne bide ücretsiz yapmışlar. Ne kadar it kopuk varsa alayı orda. Bide instagramda ki kaza videosunu da izlediyseniz bağıran hanzolardan seyirci kalitesinide az çok anlamışsınızdır. Sadece yazık diyorum. Bize imkan vermiyorlar, yer göstermiyorlar diyoruz ama sanırım vermedikleri göstermedikleri daha iyi. Otoparkta yanlayan sıfır çizen vb.leri katmıyorum bile. Ambulansın önünü kesip sıfır çizenimi ararsınız daha neler neler. Yazıktır yani başka bişey değil. İzlemeye tenezül bile etmedik çıktık gittik.
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    geçmiş olsun büyük badire atlatılmış..

2006 Antalya Draglarından sonra bu kötü bitseydi eğer motorsporları TR de tamamen biterdi bence..

BEEPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video yu kontrol ettim insgramdan . telefonun ufak ekranından gördügüm kadarı ile kazanın oldugu yerde ne demir bariyer nede farklı bir önlem yok . Bu umursamazlık oldukça bizde Nice kazalar Nice ölümler görürüz.. Kardeşimizin inşallah birşeyi yoktur .
    Egon Ağırlık Yapıyor Dostum ...

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Organizasyon Redbull adıyla ya da sponsorluğuyla değil bizzat Redbull un kendi organizasyonu .

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orgnizasyon kalitesi, giden seyirci kalitesi. Yemin ederim şu arablar sokakta drift yapiyorya döne döne o daha kalitelidir.

Organizasyonu kim düzenlediyse suçlu odur. Birde yapmayacaksın abi ankarada falan hiç yapmayacaksın.

Redbull illa ankarada adrenalin arıyorsa meşhur pavyonlarında arasın bence. Hem vodka enerjide gırla gidiyor oralarda.

Cocuga çok üzüldüm.

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı noelbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardonda kac tane arabaya 100bin lira harcanmis? Sifirlari fazla koydunuz sanirim : ) bahsi gecen organizasyonu gectim Tr capinda bana 100 bin lira harcanmis kac tane araba gosterebilirsiniz yada bu organizasyonda en azindan 1 tane gosterin.. Ve evet ne yazikki piyasada tonlarca KAYNAK ATILMIS araba deli dana gibi geziniyor.
    Olaya pek uzaksınız bunu anladım bu yazınızdan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haberlerde şimdi gösterdi haberive öldüğünü söledi...habercilerde işini tam yapamıyor türkiyede..

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orgnizasyon kalitesi, giden seyirci kalitesi. Yemin ederim şu arablar sokakta drift yapiyorya döne döne o daha kalitelidir.

Organizasyonu kim düzenlediyse suçlu odur. Birde yapmayacaksın abi ankarada falan hiç yapmayacaksın.

Redbull illa ankarada adrenalin arıyorsa meşhur pavyonlarında arasın bence. Hem vodka enerjide gırla gidiyor oralarda.

Cocuga çok üzüldüm.
    Aynı şeyleri düşünüyorum. Afişten belli zaten herşey.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)