Sonuna kadar harfiyen katiliyorum cocuj hskkinda net bir bilgi varmi herkes ayri bisiy soluyor?
Printable View
http://www.redbull.com/tr/tr/motorsp...anlama-bildiri redbullun organizasyonu
Şimdi starda kazanın videosunu izledim drift organizasyonuna izleyicilerin o kadar yakın olması bence hata.
emek varda böyle *** kadar yerde o uzunluktaki arabayla açı vererek yanlamaya kalkarsa olacağı budur.adam bi çarpio durmadan devam edip bidaha çarpıyo acemi desem değildir herhalde?
En yakın olduğum, kısmen yapımında yanında olduğum araca örnek vericem o zaman. Ali İnal ın Yeşil s13 üne 140 bin lira civarı para harcandı. Keza Meftun Çelebinin s14 ü ve Selim Bayrak ın s13 üne de o civarda. Yakınen takipte olduğum araçlar bunlar. Nitekim tam teşekkürlü drift araçları bunlar. Biraz drift araçlarını araştırmanızı tavsiye ediyorum :)
bencede artık böyle organızasyonların oldugu yere dıştan bı cevırme olup 18 yaş altını almıyacaksın üstüne üstlük bıde paralı yap aklı selım adamlar gelir kafa kulak rahat olur ne o abı ya dövüşmü var eglencemı war bellı degıl ana avrak kufurler havada ucusuyor bu kadar sevıyesızlık olmaz adam gecer bı kösede uslu uslu ızler pet sıse atmak nedır kufur nedır o cocugun orda ne işi war 11 yasında cocuk kım aldı oraya sorulacak cok soru war ama neyse.. allah sabır versın
Şu an atv haberde gösteriyor
supra 2jz
3.0 lt 1,1 basınç 445 hp
walbro benzın pompası
turbo monıfold
garette GTX 30r turbo
12lt cooller
custom exhaust ve ıntercooler boruları
tıall 50mm bow
tıall 44 mm wasgate
vipec beyin
basınc saatlerı
aem wide band
evc-6
hks turbo tımer
SOGUTMA
1 ad motor yag sogutucu
1 ad drıksıyon sogutucu
2 ad radyator su sogutması
artı su pompası
4 adet fan
YÜRÜYEN
tein coilover
wisefab acı kiti
ön arka kule gergılerı
arka kamber ayar kıtı
polimid burclar dolgu burclar
arka18'' 10 ofset
ön 18'' 9 ofset jant
semi slick lastıkler
İÇ KISIM
sparco fıa koltuk
nardi direksiyon
sparco 4 nokta emnıyet kemerı
rollbar tosfed onaylı
hidrolık elfreni
carbon fiber kaplama
DIŞ KISIM
wide boddy
dtm kanat
wınly uyugulaması
Bunlar kaza yapan s14 e eklenen parçalar aracın bütün yarışlarını izledim ve listedekinden belkide daha fazla emek olduğuna ve aracın drift için hazırlandığına emin olabilirsiniz belkide araç ile parçaların fiyati 100 bin tlyi geçiyordur kullanan kişide gayet tecrübeli hata bence de red bull da ... çocuk inşallah en kisa zamanda iyileşir
V8 motorlu s13 çıkıyor, millette tepki yok, 85 şahin çıkıyor herkes ayakta alkışlıyor. Gidenlerin çoğu çoluk çocuk, geri kalanlarda şahincilerdi.
Kazada da sürücünün hiçbir suçu yok, bu tür organizasyonlarda kaza olması son derece doğal. Tek problem o çocuğun orda olmasına izin verenler.
Seyirciler eski fabrikanın çatısına cıkmıslar izlemek için daha ne diyelim
Hocam bak nereden nereye gectin : ) ilk mesajinda BU ARACLARIN HERBIRINDE 100binlik emek var diyordun simdi ornegini verdigin araclara bakiyorum pek bir alakalari yok bu araclarla ..Kaldiki ornegini verdigin araclarin hic birine bir kerede bu paralar harcanmaz. Uzun bir surenin masrafidir bu rakamlar. Neyse ben olaylara uzak kalmaya devam edeyim. Saygilar
Bir abimizin çektiği fotolarda kadraja girmiş çocuk.Soldaki kameraman yanındaki yeşilli.Umarım çabuk toparlar kendini..
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/...04&oe=54F507CD
çocuk belediye çalışanlardan birinin oğlu diye bir bilgi var. zira o alana yarışmacılar bile giremezken kucuk bir cocugun girebilmesi mumkun degildi.ben zaten kaza oldugunda muhabirlere çarptı sandım çunu brifibng anında orada sadece basın mensupları vardı.
Önüne gelenin organizasyon yaptığı memlekette sonunda bu olacağı belliydi Üzgünüm ama ne spora ne başka birşeye o küçücük çocuğun durumuna üzgünüm Allah yardımcısı olsun :(
Bu arada yazmıycaktırm yeriş zamanı değil ama bir mesajda gördüm sanki biri ferrari racing days de de durum aynıydı yazmış . İstanbulpark sınırları içinde böyle bir durum söz konusu olamaz o gördüğünüz alan TUZLA BELEDİYE ÜCRETSİZ OTOPARKIDIR. istanbulpark ile uzak yakın alakası yoktur, olmamıştır olmayacaktır . Oraya gelenler istanbulparkın ana tribününü gördüğünden oraya istanbulpark demektedir . Elma ile armutu karıştırmayın .
kardeşimiz vefat ettimi etmedimi ? her yerde birşey yazıyor
Eray abi cs de yarışa gideceğim dediğinde ben harbiden kaliteli birşey bekliyordum. Hepsi o kadar hazırladı aracı, gecesini gündüzüne kattı ve gittikleri mekana bakın. Bu organizasyonu yapan adam neden Ankarayı seçti ? İvedik tayfası pazar günü ivedik yerine oraya geçti. Şu kalitesizliğe şu sorumsuzluğa bakın. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur.
Ankara gibi bir yerde böyle bir yarışı düzenlemek gt ister. Şimdi tüm sorumlular çeksin cezasını. Böyle basit bir organizasyonla Ankarada yıkarlar orayı yıkarlar.