yazık olmus....
Printable View
yazık olmus....
izleyicinin %80ni cahil bizim memlekette ne kadar keko tofaşcılar varsa geliyolar sonra hep problem yurt dışındaki aynı firmanın organizasyonuna bakıyoruz muhteşem görüntüler bizde ankaranın ne kadar gereksiz tipleri varsa doluşmuş oraya çevik kuvvet geliyor daha ne olsun böyle rezillik olurmu dahada böyle sponsor zor bulurlar bu tiplerin yüzünden gerçek kaliteli izleyici gidemiyor.
Ölen çocucuğada Allahtan rahmet diliyorum...
Hic bir alanda olmadigi gibi bu alandada Turkiye basarisiz. Yurtdisinda bu is artik spor olmus adamlar servet harciyorlar herseyin kusursuz olmasi icin.Bizdeki durum ortada . Birde arabanin onunde cakar far var sanirim buda isin ciddiyetsizligini bir nebze olsun anlatiyor. Allahtan rahmet dilemekten baska care yok. Bilincsiz zihniyet bu spordan uzak olsun..
Haber geldi simdi arkadaslar, cocuk gozunu acmis iyiymis durumuz normal bakim unitesine aliyorlarmis cok sukur
Bu ülkede 2 ekmek parası mı harcanıryor sanıyorsunuz ? tofaşa kaynak atıp yanlıyolarmı sanıyorsunuz ? o araçların herbirinde min. 100 bin tl'lik "BU SPORA" adanmış emek var. Ayrıca çakar ile ciddiyetsizlik ne alaka ?
Harici olarak, genç kardeşimiz İnşallah hayattadır. Meftun abiye de çok geçmiş olsun. Harici "o çocuğun orada ne işi var ? bu soruyo redbull'a soruyorum :)
Güvenlik namına hiç bir önlem yoktu, çok fazla durmadan terk ettik alanı, bizden sonra olmuş olay, çok üzüldüm merhuma Allahtan rahmet, geride kalanlara sabır dilerim.
Düzeltme: Vefat etmemiş çok şükür.
Ben şu afişteki '' Giriş Ücretsizdir'' notunu görünce gitmekten vazgeçmiştim.Ankara'nın göbeğinde bi yerde böyle organizasyona hücum edilmesi doğal.Hem gidenler sıkıntı baya çekmiş hem de talihsiz kaza..Umarım çocuk kurtulur..
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...24&oe=54B2F4E1
Cocuk hayattaymis. Ayrica böyle etkinlikleri toplu tasimanin olmadığı yerlere parali şekilde yaparlarsa sorunsuz biter. Adam 10 lira uyusturucu alsa 20 liralikta gazla ivedikte arabayi parcaliyor.
Allahım sana şükürler olsun.... Son bi umut son bi umut dedim.. Beynimden kaynar sular indi ama şimdi rahatladım...
Efişe bakarak siz oraya kimin gideceğini umuyordunuzki ??? Bedava , Tofaş ve Lastik yanıyor...
ÖZ Hakiki Redbull , Le'Redbull baska açıklaması yok...
Çocugunda kurtulduguna çok sevindim...
Pardonda kac tane arabaya 100bin lira harcanmis? Sifirlari fazla koydunuz sanirim : ) bahsi gecen organizasyonu gectim Tr capinda bana 100 bin lira harcanmis kac tane araba gosterebilirsiniz yada bu organizasyonda en azindan 1 tane gosterin.. Ve evet ne yazikki piyasada tonlarca KAYNAK ATILMIS araba deli dana gibi geziniyor.
Bugunki Ferrari Racing günündede farklı bi görüntü yoktu pistin arka tarafı full kuş serisi adamlar saat 12 den 5 e 6 ya kadar bişeyler yapmaya calıştı kaç kere baktıysam hep kazanın eşiginden dönüldü
spor spor diyosunuz ben onlem alinmadan seyirciyle ic ice yapilan aktiviteyi spordan saymiyorum ne yarismaya katilanlarla seyirciyi ayiran dogru durust bi bariyer var nede kurallara uyan.madem futbolla drifti karsilastirdiniz o zaman 50 bin kisi sahaya insin hep beraber oynasinlar
Geçmiş olsun. Umarım Selçuk abinin dediği gibidir. Hayati tehlikesi yoktur.
yurdışında drift drag vs pistlerindeki güvenlik duvarı.Malzemeye ve kalınlıga bakarsanız kamyonu bile tutacak güçte... Pistlerde olması gereken budur...
http://image.popularhotrodding.com/f...spectators.jpg